Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a už jste viděli tyhle fotky ??? *14* http://www.robsessedpattinson.com/2012/04/new-pics-robert-pattinson-paddle.html
    • Tak na těhle fotkách se mi moc nelíbí.. :-D
  • asi už jste tyhle fotky viděli, ale nevadí... Docela se na ten film těším :D
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.309042045788464.100131.271284122897590&type=3
  • nevíte, jestli už jde někde stáhnout Bel Ami?? :))
    • tady se dá stáhnout Bel Ami v ruštině
      http://kat.ph/bel-ami-2012-cam-rip-avi-t6280944.html
    • nikde to nemůžu najít :(
      • Myslím že ještě ne.. :-/
  • ss hezci nez TAYLOR :D
  • Ahojdy tak už jsem koooonečně zkoukla Vodu pro slony a Robovi to tam děsně sluší.Film byl krásnej,ale štval mě ten chlap co vedl ten cirkus jak chtěl mlátit toho slona a pak jak vyhazoval za jízdy lidi z vlaku...Pošuk nic jinýho
    • Lépe bych to asi neřekla :-D Hlavně to na konci bylo pěkný drama jak jí tam škrtil! :-D
      • tjn to nebylo dvakrát příjemný,ale což hlavně že neškrtil nás:DxD
        • To jo :-D No hlavně že neškrtil ROBA! ty jo to já bych u toho asi ztratila nervy :-D
          • ten film byl perfektní :D
            bylo mi děsně líto, když bili Roba :D Nekoukala jsem ... *15* *15* *15*
            • Tak to věřim :D
            • jako jo já jsem koukala,ale bylo mi nanic *1*
            • Přesně tak :-D
  • Právě jsem přišla z kina z Miláčka a bylo to dobrý. Musím nesouhlasit s kritikou, kde bylo řečeno, že se pointu dozvíte až na konci. Od začátku je jassné proč se George tak chová a jaké má záměry. A ano Robertovo půlky jsou tam vidět, asi 2 vteřiny a to je z celé erotiky skoro vše. A že že se celou dobu zasněně kouká, to bych neřekla, spíš nasraně. Má tam pár dost dobře zahraných scén. Velká romantika to není, ale film se mi líbil a ,myslím, že stojí za shlédnutí.
  • velmi atraktivní herec, holky se o něj rvou, má velké charisma
  • Jarynka27
    A máme tu novej film *3* *3* http://filno.pise.cz/169963-robert-pattinson-v-novem-snimku-cosmopolis.html
    • viděla jsem to už včera a dost mě to zaujalo. Mělo by to mít premiéru 23.5.2012.
  • Buffy je skvělá a myslim že ten obrazek vystihuje co by snim opravdu provedla a hlavně je tam konečně něco jinyho :-)
    • S tím s tebou nesouhlasím! Já Buffy viděla jen jednou a upřímně, moc se mi to nelíbilo a navíc mi vadí že zabíjí upíry :-D Ale to je každýho názor ;)
      • někdo je zabíjet musí :-)))a hlavně v tom serialu nejsou tak milý jako cullenovy (kromě angela). Buffy je prostě tvrdší (proto by ho zabila)to nemužeš upřít stmívání je prostě sladak no nevim jak to jinak říct ale neříkam že je špatnej:-) ..a mas pravdu mame jiny nazor :-)
        • Jo máš pravdu Stmívání je spíš takový sladák jak ty říkáš.. Ale já prostě upírí (všeobecně) Uplně zbožnuju takže tu Baffy prostě nějak nemusím :-)
          • kiss.miss
            a co říkaš na tu s deanem wincheterem???mě to mohlo strhnout :)
          • no ja nevim jak to jinak nazvat než sladak protože tam jde spíš o vztahy a než o zabíjení ..
            • Jo tak ostatním se to možná líbí, ale jak sem říkala já upíry miluju takže se mi nelíbí když je zabíjí :D (at sou hodný nebo zlý) ale to váš názor :-)
            • kiss.miss
              sem teda netušila že vznikne takovy rozruch když tam dam obyčejnou fotomontaž ale lidem na netu se to líbí :-)a je to celkem sranda :-)
  • Právě jsem četla recenze na Miláčka a jśem naštvaná. Mám pocit, že i kdyby Robert zahrál cokoliv tak už to jen z principu, že hrál Edwarda ve stmívání bude špatně. Furt tam zmiňují, jak špatně koukal, pak zas koukal moc , pak málo já už nevim. Podle ukázek tam hrají všichni dobře tak co pořád mají.Nechápu.
    • Njn.. Co oni už si nevymyslí co? :-D Taky nevím co proti němu pořád mají.. Poslední dobou je toho na něj nějak moc.. :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit