-
http://www.kristenstewartfan.us/photos/thumbnails.php?album=1262
-
Něco podobného jsem tu už dávala,ale tady je i ukázka,tak snad se bude líbit *3* http://twilightworld.pise.cz/168475-robert-pattinson-jako-milacek.html
-
http://stmivani.svetu.cz/28580-paparazzi-fotky-rob-and-kristen-03-03-2012.html Zbožňuju ho,ale tady vypadá nějak zajmavě *7*
-
-
Na youtube je video jak jsou spolu s nějakými lidmi v restauraci. Ale Perry tam není vidět.
-
-
Psali,že to není jistý,jestli tam s něma vůbec byla.Tak kdo ví *3*
-
-
No na té fotce nebyla a nikdy nevíte, co si fanoušci vymyslí... A i kdyby tam byla tak co? Sou přátelé a to je jenom dobře ne? :-)
-
-
-
-
http://filno.pise.cz/167949-milacek.html
-
-
Jojo já už viděla na stránkách kin ukázky a vypadá to dobře! :-D
-
-
a jdete do kin ? já jen asi jestli to budou dávat o víkendu nebo můžu pátky , páč přes týden se teď musim věnovat škole je toho moc ale strašně to chci vidět , nemyslím na nic jinýho *15* *15* *3*
-
-
Ráda bych na to šla, ale asi si počkám až to bude k mání jinak.. :-)
-
-
Já taky moc do kina nechdím, ale když mě ten film zajímá tak není nad kino. Doma si to člověk tak neužije a když se jde navíc s někým koho milujete tak se nedá srovnat.
-
-
Jelikoš je můj manžel skvělej chlap a toleruje mojí náklanost k tomuto herci, tak na tento film půjde se mnou. Moc se těším, že ho uvidím v jiné roli než perfektního a vždy morálního Edwarda. Bude to zajímavé. Premiéra by měla být 22.3.2012 tak doufám, že ji zase neposunou.
-
-
Mluvila jsem s vedením kin CineStar ty určitě premiéru posouvat nebudou , pokud jste ovšem jako já z blízkosti Liberce , tak v Libereckém CineStar to lze vidět na tzv. Dámské jízdě po zakoupení vstupenek v online předprodeji už 14. 3. 2012 v 18.30
Milé dámy, právě jsme spustili předprodej další Dámské jízdy tentokrát s filmem "Miláček". Konat se bude ve středu 14.3. od 18:30. Opět se můžete těšit na welcome drink, tombolu a také na after párty v restauraci Kaskáda, která pro Vás připravila:
1. welcome drink
2. drobné pohoštění
3. ke kávě domácí zákusek zdarma
4. tradiční nabídka z jídelního a nápojového lístku
Těšíme se na Vás. -
-
Já jsem taky z ČB :-) A u nás by to do kin mělo jít až 14.3.2012 ;-)
-
No musím si počkat jsem z ČB
-
-
-
-
-
-
ROBERT PATTINSON - S TÁTOU DO SEX KLUBU!
Zdroj: isifa.com
V rámci promo tour k novému filmu Miláček, ve kterém hraje hlavní roli, herec nedávno navštívil německý Berlín, kde na něj čekalo velké překvapení...
Robert totiž dostal VIP pozvánku do tamního vyhlášeného nočního podniku KitKatClub, kde si měl užít divokou noc. Když později herec telefonoval se svým otcem a svěřil se mu s neobvyklou pozorností, táta mu přivodil další šok tím, co odpověděl.
"Říkal jsem taťkovi do telefonu o té pozvánce," vypráví se smíchem Rob: "Na rozdíl ode mne z ní byl nadšený a prohlásil, že za mnou okamžitě přiletí, půjde do toho klubu se mnou a užijeme si."
Pro filmového Edwarda však není tento druh zábavy tím "pravým ořechovým", a tak k návštěvě podniku vůbec nedošlo. Robert svým telefonátem však potvrdil, že má velmi dobrý vztah se svými rodiči. "Za všech okolností mi pomáhají zvládat všechny nepříjemné situace, které souvisí s popularitou," svěřuje se herec a dodává: "Dělám všechno proto, abych byl maximálně nenápadný. Jakmile paparazzi zjistí, kde jsem, nedají mi pokoj. Dohání mě to k šílenství. Jedině díky rodině zůstávám v pohodě." -
-
Tak to je fajn že tam nešel :-D By mě zajímalo, co by na to řekla Kristen :-D
-
-
Je boží. Já ho miluju
-
on je taaak sladkej ja ho miluju a kazdej ma jinej nZOR NEKOMU SE MUZE libit taylor a nekomu rob =))))) ale me se libi rob ne ja ho miluju =))))) on je tk sladkej krasnej a i v 33 bude sexy jako ted!!!! =))))) *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
je opravdu hezkej *4*
-
-
Tak na tom se shodneme :-D
-
-
Náhodou Robert je fakt hezkej chlap a nechapu lidi kterym se libi taylor lautner ,, Jacob ´´ vzdyt je to odpudivi kdyz kluk v 19 letech je takhle svalnatej je to nepřirozený :)))
-
-
já teda musím nesouhlasit... přítel je svalnatej co ho znám a to nám bylo 15 *15* takže si myslím,že to není nepřirozen,jen rád posiluje třeba...
-
-
kamarád taky a možná víc než Taylor, ale někdy je to moc, ale ne přímo oškliví... :D Dokud nebude vypadat jako Schwerzeneger, tak je to v pohodě :)
-
-
nezdá se mi odpudivý, ale prostě se mi nelíbí... :)
Rob má svoje charisma, o tom žádná *1* *1*
-
-
Je to nejkrásnější chlap na světě *14* *14* *14*