Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • není vubec přitažliví a holkám ve třídě se ten Robert Pattinson líbí nechápu!
    • Jarynka27
      Co na to říct *7* *7* ??''''Každý máme jiný vkus!
      • jj souhlasím... každý má svůj vkus kluka... a nevím proč to sem vůbec píšou... ano je to sice jejich názor,ale tady se nehodnotí jen jeho vzhled... pokud vím... *3*
  • sice to sem nepatří,ale mám dotázek nejde se mi přidat do žádnýho fan klubu a občas dojdu i na nějakej profil o kterým fubec nemám páru tam několik přátel v seznamu ale v žádném fan klubu... nechápu co s tím je... ani nastavení mi nejde upravit.
    • vůbec netuším co se s tím děje, zkus jenom počkat, třeba se to časem přežene, ale jinak fakt nevim :))
  • Nikdo lepší neexistuje .. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *15* Miluju ho *14*
  • milujem ta a nech si kazdi hovori co cgce si najkrajsi chlapec na svete milujem ta cmuq
    • demisalvatore
      Pravda na Iana nikdo nemá:)♥ Ale i když nemám Robíka ráda, tak se mi zdá, že hrál v slavnějších filmech a má toho víc než Ian:) Ale jako na roly upíra na Iana nikdo nemá♥♥ To prostě mi musíte dát za pravdu:) Že budete mít raději pravého upíra, co se na slunci uškvaří, vraždí lidi, všude stříká krev a vyrvává jiným upírům srdce z těla, než nějakého třpitícího "trajdu":)
      • latyka
        a kdo to je?a kde toho upíra hrál?mě se teda podle fotek tu nelíbí,Rob je takovej mužnější *14*
        • Hrál takovýho zlýho upíra (ale pak už docela citlivýho to jo..) V upířích denících.. Já teda když už tak bych dala přednost tomu Stephanovi (Paul Wesley) který tam hraje taky..Ale jak už sem tu nějkoli krát říkala, že ne roba nikdo nemá a souhlasím.. Je mužnější :-D
          • Mužnějši?? Vždyť je to ještě docela kluk:'D Ian má 33 a koukejte jak vypadá, chci vidět jak bude Rob vypadat v 33 letech, za 8 let se člověk hodně změní a jestly bude sexy a krásný, tak jsem se spletla ;) mmch je to Stefan a ne Stephan:'D
            • Tak jsem se na něj koukla znova a zas tak odstátý je nemá.
            • Já si také myslím, že to není o věku. Vždyť tomu Ianovy bylo také 25 let ne? A to můžu potom říct podívej se na některé starří herce a to je ten Ian také potom jen kluk proti nim. Ian má odstáté uši a to mi u chlapů vadí. Také dávám přednost Stefanovi, ROB SE MI VZHLEDOVĚ LÍBÍ ALE JEŠTĚ VÍC.Ale co na tom záleží jim je to stejně putna.
            • latyka
              já si zase myslim,že to neni o věku *3* po mně taky ještě občas chtěj občanku a mám skoro o 10let víc *3* jo a kdo ví jak bude vypadat za 8let,to se necháme překvapit *2*
            • Kluk? :-D Prosim tě! :-D Dobře, uznávám, že Lan i ve 33 vypadá docela dobře ale pro mě je prostě Rob lepší a klidně se vsadim, že ve 33 bude stejně sexy jako tet :-D Si povíme za tich 8 let :-P :-D
              A pardon tak Stefan :-D
      • Jarynka27
        Tak já myslím,že bude nejlepší,když si bude každý všímat svého upíra né??!! *3* *3* *3*
        • tak to je svatá pravda :D :D
      • já si myslím , že ani tady nejde o to jestli ve filmu který hrál stříká krev atd. a nebo jestli se třpití... *4* každý herec dostal svou roli a zahral ji jak na to měl... a podle mého názoru jiného umíra v twilight sága bych si ani nedovedla představit,ale to je zase můj názor... *4* filmy kde hraje lan... si ani moc nedokážu představit...(jako , že v kterých hraje) jedinej film puls ale ten mě spíše zaujal z jiného hlediska... jako fešák je,ale neee můj typ i když ani rob není můj typ *3*
    • ano mozno je pekni ale na IANA SOMERHALDERA nema ale ak si to myslis tak to je tvoj problem ale mne sa rob paci ale iba v herry potterovi a v sumraku 1 takze tak ale frajer je to sa musi nechat *5*
      • Ian je dost dobrej, ale ještě pořád mě Robert nepřešel :D
        Zatím jako upír vede, ale herec nevím kdo je lepší :D Ianovo filmy jsem moc neviděla, takže nemůžu posoudit :D
        • Přesně tak :-) Říkáš to za mě :-D
  • demisalvatore
    Nemám ho ráda, není vůůůbec přitažlivý a taky to možná bude tím, že hraje ve filmu/ech, kterí Nenávadím:/ .. :D Sorry all of fans:P:) prostě můj názor na něho. Klidě tu může být milion "nelíbí se" ale prostě tak to vidím já. Ještě jednou, omlouvám se :)
    • demisalvatore
      Ano vím, že je to tady spíše pro fanoušky, ale tady je diskuze o něm. Takže si myslím, že tady každý píše svůj názor na něho a můj názor je prostě takoví. Samozdřejmě tady spíše píšou názor lidi kteří ho obdivujou něž ti co ho nemaj rádi, protože je to zbytečný čas.:)Když mám ale čas tak k takovím těm slavnější vždy svůj názor napíšu:) Omlouvám se jestly jsem někoho urazila:)
    • latyka
      A já nad nim zase čim dál tim víc slintám v těch krátkejch vlasech, čim dál tim víc mi přijde,že mu to fakt sekne *14* *14* *14* *7*
    • Tak proč jsem chodíš když ho nemáš ráda. Když někoho nemusím tak stránky s ním nechodím, proř taky. Ale tvůj názor samozřejmě respektuji, každý máme svůj typ.
      • jak říkáš, každý může mít svůj názor a když ho chce někde publikovat, tak asi na stránkách osobnosti který se to týká
      • latyka
        jen ať chodí,aspoń nám zvedne návštěvnost *3* *1*
    • latyka
      aspoň ho zbyde víc pro nás,že *1* *1* *1*
      • Jojo :-D
    • ok... každý má jiný názor *4*
  • Tět sem někde četla, že prý Rob s Kristen jsou teoreticky manželé!! Protože je při natáčení oddával opravdový kněz! Teda až na to, že říkali takový to: beru si tebe "isabelo swan.." atd.. Ale dalo by se říct že jsou něco jako manželé! :-D
  • tak už je to ok... už jsem se zděsila... *15* už je na 15místě... takže jen tak dál *4*
  • Jarynka27
    Tak to je dobrý vědět,že v tom nejsem sama,já mám jako smazanýho půlku profilu *10* *10* Mají v tom nějaký hukot *10*
  • nevíte si rady.. příjdu na osobnosti a najednou nejsem fanouškem nikoho.. nikoho v přátelích vůbec nechápu *8*
    • your-darling
      myslím, že se něco podobnýho stalo víc lidem...
      A nemáte někdo tušení proč Rob vůbec není v žebříčku top osobností... Včera byl na 3. místě a teď není ani pod desítkou... Štve mě to, protože mě to nebaví vypisovat do vyhledávače :D
      • latyka
        já myslim,že tam za chvíli zase bude *4* hezky rychle stoupá
        • No doufám! protože on do top 10. rozhodně patří!!!
          • your-darling
            už tam zase je, podle mě to byla ZASE tak jejich chvilková chyba... poslední dobou jich mají nějak moc... :)
            Psala sem adminovi, co se s tím děje, ale že by chvátal s odpovědí to se říct nedá :D
  • no co to zase je přijdu se juknout na osobnosti a Rob někde pod třicátým místem?fakt moc toto
    • Přesně tak! jak je možný že ten nej herec na světě je až 36. a v první desítce je někdo, koho teda vůbec ale vůbec neznám???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit