Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • děvčata tak jsem zjistila,že se mi fakt Robert líbí v reálu a z filmu asi z Nezapome'n na mě,tam je úplně nejvíc roztomilej a vypadá jako chlap *14* ve Stmívání je taky pěknej,ale díl od dílu to s ním jde z kopce-ale to dělá víc makeupu a čímdál hnusnější odstín čoček *1* teda mi to přijde
    • latyka
      mně ty čočky připadaj taky úděsný,hlavně ze začátku BD v nich vypadá divně. A mně se líbí,když má ty vlasy tak akorát.Ty delší mě zas tak netankujou. Nezapomeň na mě jsem neviděla,ale ve Voda pro slony mu to fakt sekne. O čem to je?Furt nevim,jestli se na to kuknout.Poslední dobou jsem pak s těch silně emotivních filmů celá rozhozená *7*
      • určitě to stojí za to se kouknout na nezapomeň na mně... jinak taky vidím změnu jakej by ve stmívání a jak vypadal v rozbřesku... akorát teda se mi líbí v rozbřesku jak padne do šoku... právě tam sem si všimla hodně tej změny i že má jaksi kruhy pod očima (nebo něco takového) *4* být svobodná tak ho beru všemi deseti *15*
        • No on nemůže být 4 roky stejný, to je jasný, proto je jiný ve stmívání a v rozbřesku. Ale souhlasím s tím, že ve stmívání byl nejhezčí z Twilight. Jinak vzhledově ve vodě pro slony. Ta byl nejhezčí a i nejlépe hrál.
          • no jasný ale když hraje toho upíra tak by se spíš měli snažit aby vypadal stejně...když upíři nestárnou *1*
            • No to je taky pravda! :-D
            • a to ani vzhledově *1*
          • herečka s kterou hrál (voda pro slony) tak řekla,že v postelové scéně stojí za prd... chudák... takovou krityku si nezasloužil *4*
            • To já sem četla, že prý ho moc ráda nemá a že to natáčení bylo děsný, ale že na fotkách dělala jako že nic..
            • Jo taky jsem to slyšela, ale ta jak s ním natáčela Bel Ami řekla zase opak. No já si myslím, že když je někdo nachlazený tak líbat se je blbý. Ale pokud je zdraví, tak si neumím představit aby bylo nepříjemný líbat se s takovým hezkým chlapem, snad jen kdyby mu bylo cítit z pusy , ale o tom v tomto připadě pochybuji. To musí mít nějak zmáklý.
            • To jsem taky četla,a potom ještě,že se na premiéře k němu tulila jak nikdy předtím,takže kdo ví *15* *15* On se k tomu vyjádřil,že byl nějak nachlazenej,takže při líbání nemohl pořádně dýchat a že i jemu to bylo nepříjemný *7* *7*
  • Moc pěkný, ale fakt nesnáším, když někdo za pomocí photoshopu mění obličej na fotce a v tomto videu toho bylo víc než dost *11* A to je děs!!!! Ale jinak bomba *1*
  • latyka
    Tak jsem objevila zajímavou stránku.Kdyby jste se někdo nudil,tak si můžete prohlídnout "pár" fotek s Robem *1*
    http://www.zimbio.com/photos/Robert+Pattinson/Robert+Pattinson+at+LAX/gaCVrPOhcwf
    • Tak rozhodně mu to sluší víc když je teda oholenej *15* *15*
      • latyka
        souhlas, případně maximálně strniště *3* *14* *14* *14*
        • Přesně! Když má ty vousy tak vypadá divně. Mě osobně s nejvíc líbí ve stmívání BD a ve voda pro slony :-D Nezapoměn na mě jsem neviděla ale prej je to do dost smutný... Už sem se na to chtěla kouknout mockrát ale nějak se mi na tom nelíbí, že je s někym jiným něž s Kristen :-D
          • Mě se vousy nelíbí na žádném chlapovi. Ale fotky jsou pěkný. Hodně se mi líbí ty s Emili sluší jim to možná víc než s Kristen nevim.
            • To ne mě se líbí víc s Kristen :-D
            • jj přesně tak fousy fakt nic moc na každym chlapovi..a s tou Emilií z toho nezapomen na mě by mu to seklo víc....v tom filmu se k sobě dokonale hodili
    • Díky :-)
  • je vynikající herec. On a jeho holka se k sobě skvěle hodí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • tak mi tak připadá,že Rob udělal radost několika,ženám *4* přišlo mi to jako by fotil do dívčího kalendáře (do kalendáře pro ženy) *15*
  • holky kouknětě na tohle peprné video s Robem..je uplně k sežrání..nevím jak vy ale já u toho videa slintala *14* *14* *1* *1* http://www.youtube.com/watch?v=--4xhrzab80&feature=fvwrel
    • Mě by teda celkem zajímalo, který fotky jsou pravý a který fotomontáže. Pár jich je hodně nepovedených a umělých *1* Ale každopádně naprosto úžasný pohled *14*
      • No já mám raději, když jsou ty fotky pravé. Tam kde je sám v normální poloze je to pravá fotka, ale téměř všechny fotky s Kristen jsou fotomontáže. Také ty kde má velké svaly. Porovnej si fotky z natáčení DBkdyž točí scénu na vodopádu a pak ty tady a uvidíš 100% poznáš ty pravé. On moc namakaný není, ale to je dobře. Velké svaly malý mozek.
        • To máš naprostou pravdu!! Já si myslim, že je to musí pořádně štvát!! Kdyby takhle mě někdo vyfotil a přidal tam nějakýho chlapa v divný pozici.. Já bych pěkně zuřila :-D
    • No video je to dobrý A strašně mu to tam sluší, ale nelíbí se mi nějaký ty snímky kde je s tou holkou (myslím že to byla Kristen). Vypadá to, jako kdyby to byl děvk** nebo tak něco.. Víte co myslím. :-D
    • naprosto chápu s tím slintáním... *14* oooouuuu.... *3* wow.... *5* fešák je tam... *15*
  • Ja sem dneska dostala stmivani pouzdro *14*
  • Zdravím, nevíte náhodou jestli už není Rozbřesk dabovaný?? Už bz mohl být když je konec ledna.. *3*
    • Má to být nadabované někdy v Březnu:))
    • Ahoj, myslím, že dabovaný ještě není, ale já si ho včera stáhla už v hodně dobrý kvalitě ;-) Ale taky doufám, že už to brzo bude.. :-D
      • Přesně.. snad už to brzo bude.. *2* *7*
  • koukala jsem na filmy kde hraje Rob,ale nic moc mě to nezaujalo krom toho , že hraje ve filmech z dob já nevim jakých *15* tak děje nic moc... *13* na co bych se koukla tak je miláček... ale na to si ještě počkáme *4*
    • jo ty filmy se mi taky zdají na prd, ale né kvůli tomu, že tam hraje on... Hodně lidí říká, že je herec na nic, ale v těch filmech bez děje se nedalo ukázat co umí :))
      Jo a jestli nemáš ráda filmy z dřívější doby, tak se ti Bel Ami taky líbit nebude. Četla si knížku?? :)
      • mě nevadí filmy z dřívější doby,ale musí být o něčem... třeba voda pro slony má děj nebo i ten miláček co jsem viděla ukázky... ale co jsem viděla ukázku na něco jiného mě nic nezaujalo,právě si myslím,že je to škoda,že umí dobře hrát... ale jak jsi pisala neměl to včem pořádně ještě ukázat.nečetla... *4*
        • your-darling
          Tý jo, ukázky jsem neviděla. Mohla by si mi poslat odkaz prosím??:)
          Já právě jenom četla knížku a nijak moc mě to nezaujalo... Vlastně jsem to četla jen kvůli tomu filmu... No sem na to zvědavá no.. :)
          Každopádně Voda pro slony měla grády :D *14* *14* *14* *14*
          • http://stmivani.blog.cz/1201/nove-ukazky-z-bel-ami
        • Mne osobne libi vic Remember me než ta Voda pro slony *4*
  • tak včera jsme s přítelem shlédli Voda pro slony a fakt boží... krom toho , že si ze začatku přítel dělal srandu,že je to upír *15* tak se mu to nakonec taky líbilo a to je co říct *4* jinak je fakt , že mu tam ten střih asi zatím nejvíc sluší co jsem viděla... ale zahrál to krásně kloubou dolů.... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit