-
Ty bláho!! Už není 1.! On ho předehnal... :-( :-/
-
-
škoda,ale Vin si to taky zaslouží *3*
-
-
Vin je dobrej, ale Selena tam být nemusí :D :D Ale je fuk, kde Rob je, hlavně že se líbí nám, no ne? :D
-
-
-
Robert Pattinson Will Be A Great Dad, ‘Breaking Dawn’ Director Says
Bill Condon reveals what we knew all along — Rob’s natural and kind with children. Find out why he will be the perfect father!
Robert Pattinson is so sweet, and now the director of Breaking Dawn has revealed why he will be an amazing dad!
Rob, 25, gets a rave from Bill Condon on the DVD commentary of Breaking Dawn.
“You look at Rob here and you get a little hint of what you’ll see a lot of in the second film,” he says. “He is unbelievably tender with babies — with children, not just babies. He was with Mackenzie [Foy] too. There’s something that changes about him when he’s with children. He’s just so sweet and caring and I think you really get a little glimpse of that here.”
Do YOU think Rob will be a great father in real life too,? -
-
Jasne ze by byl *1*
-
-
týý jo, chtěla bych ho vidět za pár let, až bude mí svoje děti... Přijde mi roztomilý, když se o ně chlap stará :D :D
-
-
Na fotkách s miminkami je opravdu sexy. Ono to má obecně grády když chlap jde s dítětem.
-
-
to jo, ale ne takový ty co přepalují děti s "kyslíkovou maskou" :D :D
Ale Robovi to s dětma prostě sluší :D -
-
*přebalují...
Všimla sem si tý chyby až ted a zní to fakt děsivě... :D
-
-
-
-
-
-
Rob Pattinson’s ‘Twilight’ Co-Star Reveals: The Craziest Thing A Fan’s Ever Done To R-Patz
One time a woman went at Rob Pattinson with a pair of scissors! Can you believe it?
We know Robert Pattinson is one of the most famous guys in the world, but one fan took things a little too far recently when she tried to go after his luscious locks. That’s just not cool!
Rob’s Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 2 co-star Joe Anderson told The Sioux City Journal about one of the craziest fan encounters we’ve ever heard.
“A woman was standing outside the Sutton Place in Vancouver with a pair of scissors,” he said. “She had flown from England to cut some of Robert Pattinson’s hair for a doll.”
Don’t get us wrong, we’re obsessed with R-Patz just like everyone else. However, we’d NEVER fly across the world with a pair of scissors and try to chop off his hair. That’s nuts!
What’s the craziest thing you would do with Rob? -
-
Masakr
-
-
robíček je můj miláček *14* *14* *14* *14*
-
A mě se Rob líbí i v těch vlasech nakrátko *14* takhle je trochu podobnej Timberlakovi,mi přijde...
-
-
mno mě to moc k němu nejde *15* spíš se mi líbi ve stylu šamponek,ale přitom šampónky nemusím,ale tak nějak u něj se mi to líbí.. s těma krátkýma vypadá jako takovej tvrďák *15* ale jinak k věku mu to sedne... s delšíma byl mladší *4*
-
-
jo no, ale tvrďák se k němu nehodí :D Nejvíc se mi líbil, když měl ten sestřih ve Vodě pro slony :)) Tam byl perfektní :))
-
-
-
Viděli jste některá fotky voskových figurín z Twilight z Londýna?Narazila jsem na to na FB na fan-stránkách a jestli to má být Rob,tak je to teda hodně nepovedený.Vůbec se mu to nepodobá *11*
A já se taky hlásim k fanynkám se čtvrt stoletim na kontě a výš *1* -
-
byla jsem se v Londýně podívat a ta figurýna byla hezká, ale podobal se nejmíň ze všech.. Bylo mi to trochu líto, ale tak co se dá dělat... U některých jsem si říkala "Proč se ta ženská nepohne?" :D a ona to byla figurýna, ale Rob byl vážně moc umělý :))
-
-
A nějaká fotečka Roba ze soukromýho archivu by nebyla? *1* třeba to zrovna byla jen blbá fotka,ale já ho tam vůbec nepoznala *9*
-
-
no můžu ti jí poslat, když mi dáš kontakt, ale vypadal ve skutečnosti stejně jako na fotkách z internetu... :))
-
-
-
-
tak voda pro slony stáhla... dneska mám jasný program *4* jinak já si teda myslím,že jak mile příjde zase nějaky nový film kde bude zase nějaký mladý hrdina tak (neříkám , že pro všechny,ale pro hodně mladé slečný) o robertovi pak nebudou ani vědět... *4* myslím si , že něco podobného to bylo i s harrypm pottrem... nebo pán prstenů atd. aspoň to beru podle toho když mně bylo 12-15let *4* já jediný po čem bych asi toužila tak si pokecat s jakoukoliv slavnou osobností.. a udělat si nějaký vlastní obraz jak se ve skutečnosti chovají... *15*
-
-
Mě by úplně stačilo,podívat se na nějaké natáčení...být toho součástí.Už jsem shlédla hodně videí z natáčení,z focení Twillight...a vůbec by mi nevadilo,kdyby to byl nějaký historický film...miluju ty kostýmy *4*
-
No tě když mi bylo 15, tak jsem milovala Leonarda Dicapria. Na filmy s ním se ráda podívám i dnes. Ale v podstatě si myslím to samé co ty. Je to fenomém a až přijde nový tento zase půjde do ústraní.
-
-
Zajímalo by mě, proč všude říkají, že Twilight je jen pro náctileté (mě je 27) a jsem vdaná. Přesto se mi to líbí. A za druhé se všude píše, že filmy s Robertem se líbí jen dívkám a to jen proto, že se jim líbí on. Jo je to fakt hodně hezkej chlap a mě se hodně líbí, ale jsem k němu i kritická. Myslím si, že je hloupost aby se někomu líbil film jen protože tam hraje hezký herec. Mě se s ním třeba některé nelíbíly (salvator dalí, deník matky nabo tak nějak.)
Možná si někdo řekne proč to sem cpu, ale přijde mi správný to napsat a tím ho trochu i obhájit, protože so myslím, že je dobrý herec a ne jen hezoun co měl ,,štěstÍ" -
-
to mě docela taky mrzí že jsou více méně všude jen 13-18leté faninky *15* mě je 23 ale na jeho stránkách nejsem abych tu vypisovala jak ho miluju atd. právě to mi příjde stráááášně dětinské hezký je,ale za mého přítele bych ho nikdy nevyměnila sice by to byla pohádka všech mít takového ,,prince´´ *15* ..... *4* a twilight sága se mi líbi , že je to něco kde maj krásnou lásku podle knih teda hlavně (právě bych typovala že do 15let nevhodné *15* ) jak sem pisala mě je 23 a občas si tu připadám jako stará bába *15* co vůbec leze na osobnosti.
-
-
Mě bude za 4 měsíce 29 *15* Takže si myslím, že tyto filmy opravdu nejsou jen pro náctileté. Mě se to moc líbí, jak filmy, tak knížky. Je to taková oddychovka a pro mne útěk od reality k něčemu moc a moc hezkému *4* Rob má pro mne charisma. Vyzařuje z něj něco, co mne k němu přitahuje. A myslím si, že nás tu ve věku již né náctiletých bude hodně *3*
-
-
Mě je 36 a plně s Váma děvčata souhlasím.
-
-
Mě je 44 a jsem na tom jako Vy *3* *14* *4*
-
-
A já myslela, že Rob se líbí jenom "puberťačkám" :D :D
-
-
-
-
-
-
dám třeba téma: jaká scénka se vám třeba nejvíc líbila s Robertem v twilight sága....
-
-
Úplně miluju scénu z 1.dílu jak Bella podle té knížky pozná,že je Edward upír a jak když na ní čeká před školou kolem něj projde a jdou do lesa,navíc ta hudba k tomu,prostě úžasný a ten jeho pohled ještě víc *14* *14* *14*
-
Tak v prvním díle pohled na Belu když jí zachránil život. V druhém díle shledání v Itálii a pohled když si uvědomil, že je živá. V třetím díle žádost o ruku a ve čtvrtém na gauči, když jí vysvětluje proč se o ní bojí ta brazilka. Ale to je klišé to se líbí asi všem kdo fandí Twilight. Proto dodám, že skvěle hrál i ve vodě pro slony a troufám si říct, že tam podal zatím svůj nejlepší herecký výkon.
-
-
týý jo, mám to asi všechno stejný :D :D ale v posledním díle toho bylo víc.. Asi hlavně to, když poprvé uslyšel myšlenky Renéesme... to bylo nádherný :))
Na nezapoň na mě se nemůžu koukat, protože je mi tam líto.. a Voda pro slony taky, ale to alespoň dobře zkončí :D -
-
Jo jo, těch pěkných scén je tam více ve všech dílech.
-
-
mno boužel to jsem jaksi ještě nestihla slédnout voda pro slony,ale je to v mém seznamu *15* mně se třeba svým způsobem líbil i ve filmu Nezapomeň na mě i když to mělo nešťastný konec... to mi na tom vadilo trochu *4*
-
-
Jo nezapomeň na mě je příběh co má sílu. Bohužel pro mě nenapravitelného romantika to skončilo špatně, ale zároveň tak úžasně. To nikdo nečekal a i když mě baví filmy kdy od začátku vím, že to dobře dopadne, tak tohle bylo to správné osvěžení. A Robert se mi v této roli také líbil.
-
-
-
-
ooou je to potřeba se až tak veřejně vyjadřovat jak ho milujete *3* on si to stejně nepřečte... *3* spíš bych řešila jeho osobnost... *4*
-
-
přesně tak :-D
-