Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry ale mně se nelíbí *7* Víc se mi teda líbí z Twilight Sagy Jacob....Edward mi příjde moc vybledlí ale ve skutečnosti není zas tak špatnej ale.....na Jacoba nemá *2* *15* *2* *1* *1* *2* *15*

Sorry ale nezlobte se na mě, a nepiště např. Jsi blbá...Edward je hezkej...Nevhápu jak se ti může nelíbit atd.
    Jsem svobodnej člověk a mám právo vyjádřit svůj názor *5*
  • Luky1987
    Jestli je tohle budoucnost filmu, tak uprímnou soustrast !!!!
  • to je nejlepší herec a v stmívání všech dílech je nejlepší koukám na to a je to bomba ale Edward Cullen se zamiluje do člověka a pak si to bude naštvanej že mohl ohrorozit celou rodinu ale pak bude štastněj já mu zavídím mohl si zahrat upíra a já ne to je škoda to je můj sen zahrat si v filmu upíra Robert si to zahral ale já už asi nikdy nezahraju to škoda ale budu se stím muset poprat a srovna ře si nezahraju upíra
  • prosim kde žije v akom meste ? *9*
  • Máte rádi Twiligh ságu? Líbily se Vám knihy a chtěli byste si přečíst další příběhy s Twilight tématikou? Pak je tu něco pro Vás!
    Stránka www.stmivani.eu je plná fanfiction povídek od amatérských pisatelek právě na toto téma. Přečtěte si plno nádherných příběhů, které Vás jistě chytí za srdce. Dokonce můžete sami přispět vlastní tvorbou.

www.stmivani.eu
  • je to ten nejlepší herec na světě *14*
  • Aha vendy ty si něco víc? *3* *1*
  • Už má novou dě*ku ... hajzel
    • jsi trapnej
  • hm... jenom kvůli jedné fotce je Pattinson de*il. To si fakt může myslet jenom mr**a a jak vůbec vypadá tvoje profilovka určitě hůř co? no já si myslím že je tam na té fotce ohodně lepši než kdybys tam byla sním ty RENATO!!!
  • Robertem doslova žiju a nestydím se za to. Vždycky, když mám špatné chvíle, tak si pustím jeho filmy, jeho hudbu, nebo se prostě jenom podívám na jeho fotky. Řekla bych, že z té své generace tak trošku uniká, protože se chová jinak. Odlišnějc, ale vlastně líp. Líbí se mi, jak je praštěný a sám sebou :D Upřímně, kolik z vás by mu dalo osmadvacet? :D Mrzí mě, že se Robsten rozpadli a mám rozpadli a mám pocit, že to řeší čím dál, tím víc lidí. Můžu vás ujistit, že kdyby teď udržovali nějaký vážnější vztah, tak fotografům jednoduše neutečou, ale věřím,že jsou pořád v kontakt. Koneckonců, lidi jako jsou oni dva (vzhledově), by si partery už dávno našli. Musím mít nějaký důvod, proč jsou oba dva pořád single..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší