-
Robert Plant
Plant je největší sexidol. Takový chlapi se už nerodí. A názor, že je starej? Běž se podívat na koncert. Stáří je někde úplně jinde.....Možná právě Ty, třeba je ti nějakých - náct, máš problém. On ne... *1* -
-
Re: Robert Plant
Souhlasím s tebou, taky jsem byla na koncertě(v Praze), vidět a zemřít, nic lepšího jsem nezažila!!! -
Re: Robert Plant
tak to máš pravdu, vystihla si to uplně přesně, led zeppelin poslouchám od malička a kam se hrabe hip hop či co.......Led Zeppelin forever!!
-
-
robertek
NA TO ZE JE UZ TAK STAREJ VYPADA VELICE DOBRE , JE PROSTE UZASNEJJJJJJJ *14* *14* -
-
Re: robertek
jj a nekecas,kaco pitoma,dej radsi facku
-
-
JE NEJVIC SEXY ROCKER MILUJU HO. *15* *15*
-
KDYBYCH BYL ZENSKA TAK MA NEJ SKOCIM *3*
-
-
Re:
jsi ujetej,dej si facku a prober se,asi patris do souhvezdi dementu
-
-
...
nojo,taky ho miluju!! *3* -
Grammy
Možná jste zaregistrovali, že Robert Plant s Alison Krauss získali Grammy za desku Raising Sand a taky za píseň Please Read the Letter. Neznám nikoho, kdo by si to zasloužil víc, než právě oni. Robert je muzikant, který neustále zkouší nové věci a jak je vidět, skvěle se mu to daří. Už se těším na další jeho album! *3* -
Stránka o Robertovi
Ahoj, po dlouhé době se zase ozývám. Založila jsem stránky o Robertu Plantovi, a byla bych ráda, kdybyste se alespoň někdo na ně podívali. Adresa: http://www.plant.blog.cz/
Díky Gabka...
PS: Hlavně se nedivte, že na něm pracujeme dva *1* -
Plant
Robert Plant je určitě jeden z nejlepších zpěváků a jeho hudební počiny jsou čím dál tím lepší(jak solová dráha, tak i CD s Alison Krauss)! A vůbec, kam se můžou (v jejich době)hrabat Beatles,vždyť Led Zeppelin jsou mnohem,mnohem lepší:))! -
-
Re: Plant
Beatles s Led Zeppelin se nedají vůbec srovnat. Já osobně Beatles moc ráda nemám . Co se týče Roberta Planta, cením si na něm hlavně, že netěží ze staré slávy(jako mnozí) a jeho sólová tvorba je naprosto odlišná. Neustále se vyvíjí, i když hraje repertoár LZ na koncertech, vždycky to má nový rozměr. Viděla jsem ho dvakrát a doufám, že ne naposledy.Tenhle člověk má v sobě neskutečně pozitivní energii a charisma :)))
-
-
Robert Plant nedá mi spať je ohromne sexy,milujem ho.
-
robert
Jeden z nejlepších rockových zpěváků na téhlé planetě. -
-
Re: robert
je opravdu moc talentovany umelec,muj oblibeny album je kasmir, ale i spoluprace s jimi page jsu vzdy dokonale.Musim rict ze vek v jeho pripade nehraje zadnou roli.A spoluprace s Alison Krauss je opravdu senzacni, i kdyz nemam oblibenou country muziku tohle je opravdu o necem jinem.Babe i'm gonna leave you NA VZDY !!!!
-