-
Velká škoda,proč?
Škoda,že pan Redford nemá víc fanoušků u nás a že nepatří mezi nejnavštěvovanější osobnosti.Opravdu se tomu divím.Přitom ze svého okolí znám tolik lidí,co mu fandí. *9* -
ŠKODA,škoda ...
Škoda jen,že se tady neobjeví skutečně kompletní filmografie Roberta Redforda.To by totiž daleko více demonstrovalo jeho celoživotní dílo hercké,kvality režiséra a chytrost a dobrý výběr producenta.Vždyť jen jako herec natočil za svůj život ke čtyřicítce filmů a všechny takové,co umějí vždycky něčím oslovit a vždycky je to příběh,který nutí člověka ať už se smát v případě komedie nebo se zamyslet u dramatu.A navíc je to člověk,který dokázal žít život bez velkých afér,ketré většinou stejně mnozí dělají kvůli reklamě a bez zbytečného svlékání se.I tak dokázal zamilované a erotické scény zahrát velice přesvědčivě.A to nemluvím o dalších jeho činnostech.Fandím mu a nepřestanu a jsem ráda,že je tu s námi,a přeji,aby ještě dlouho byl,protože nám může prostřednictvím krásných filmů mnoho říci.Vděčná divačka a fanynka. -
-
Re: ŠKODA,škoda ...
S tímto názorem souhlasím. Taky jsem jeho velká obdivovatelka a fanynka
-
-
narozeniny
K zítřejším narozeninám přeji panu Robertu Redfordovi vše jen to nejlepší a aby byl spokojený ve svém novém manželském svazku a nadále byl plný elánu životního i pracovního. *14* *4* *3* *3* -
-
K dnešním narozeninám přeji panu Robertovi Redfordovi vše nejlepší. *3* *14* *4*
-
-
radost
Je dobře,že teď dávají sem tam nějaký ten film s panem Redfordem- Můžeme děkovat televizi Prima.Naposledy to byl film Všichni prezidentovi muži. -
osobnosť
Sympatický,inteligentný,príjemn -
-
Re: osobnosť
Souhlasím s tímto názorem. *14* *3*
-
-
dotaz
Proč se více nepíše o panu Robertu Redfordovi? *14* *9* -
Takoví jsme byli
to mozna myslis 3 dny kondora -
-
Re: Takoví jsme byli
Barbra Streissand tedy určitě ve třech dnech kondora nehrála. Zato po filmu Takoví jsme byli, se RB vyjádřil, že to byl jeho první a poslední film s ní, protože tu pusu nezavřela a prostě si moc nesedli.
*4*
-
-
Dotaz
Bude ještě s panem Redfordem natočen nějaký film? *5* -
Takoví jsme byli
Překvapilo mě, že v celém článku není ani zmínka o filmu, který na mě velice zapůsobil a kde s ním hrála Barbra. Ve filmu byla zachycena pro Ameriku nepříliš lichotivá doba MacCartismu. -
Dotaz
Chodí vůbec někdo sem na diskuzi?Pan Redford je sice už starší pán,ale pořád fešák a sympaťák. *14* *3* *4* *3* -
-
Re: Dotaz
Potvrdzujem, osobne som videla,aj mladších strčí do vrecka.
-