-
Vynikající herec i režisér
Je to fakt vynikající herec i režisér. Je mi líto,že se na tyto stránky kvůli doma rozbitému počítači dostanu jen zřídka. -
-
Re: Vynikající herec i režisér
Tak teď už to je jinak, už mám PC vpořádku.A i na tyto stránky se dostanu mnohem častěji.
-
-
Trochu smutné!
Je skutočne tak trochu smutné , že toto diskusné fórum je tak malé *9* a niekto sa tu zastaví tak raz za mesiac, možno aj menej.
Kde ste všetci fanúšikovia?! *7* HM?
Škoda, mohli si tu všetci fajn pokecať. -
-
Re: Trochu smutné!
Silvinko,chceš si pokecat,tak pojď do diskuze. *3*
-
-
hm...
hm, vo filmografii chýba Havana z 1990. -
pravda pravda
pravda pravda! je to muž s veľmi veľkým sexapelom a dokáže opantať nejednu hlavičku. *14* -
-
Re: pravda pravda
S tím souhlasím
-
-
zaujímalo by ma...
Zaujímalo by ma, či nevie niekto ako získať od Roberta Redforda autogram. Je to jeden z najlepších hercov našej doby, super režisér a nestará sa len sám o seba ako poniektoré "hviezdy".Je to super človek!
ďakujem -
-
Re: zaujímalo by ma...
súhlasím, je to pravda.
-
-
dotaz
Zajímalo by mne, kdy zase vyjde nějaký film s Robertem Redfordem na DVD. Ráda bych si ho zakoupila. -
se divim
Ve filmografii chybí film "Neslušný návrh" s Demi Moore a Woody Harrelsonem, natočený 1993. Pa -
robert
Je to vynikající herec, ale i muž s velkým sexapelem.Čiší z něho přirozená osobnost, inteligence a léta herecké praxe. -
hodnocení herce
Divím se,že sem ještě nikdo nedal svůj příspěvek. Podle mého názoru to je jeden z nejlepších herců USA.Mně se líbí snad všechny filmy,ve kterých hraje. *4* -
-
Re: hodnocení herce
je nielen perfektný herec, ale i výborný
režisér. Jeho filmy sú o niečom, majú príbeh.Dajú sa pozrieť i viackrát.Škoda, že ich nenatočil viac.Ten chlap má talent
i rozum.Dokazom toho je i Sundace inštitút pre mladých a talentovaných tvorcov i filmový festival Sundance.Škoda, že nie je mladší,určite by toho ešte urobil viac.
-
-
Osobnost
Je to vynikající herec -
-
Re: Osobnost
Je to i vinikající režisér.
-