- 

Filmografie
Dobrý den, potreboval bych od Roberta Redforda sehnat určitý seznam filmů. Bohužel to jde velice těžko. Chci mámě udělat radost, pač Redforda ma opravdu ráda, jakožto herce. Nevíte tedy kde sehnat filmy kde hraje? Moc by mi to pomohlo, děkuji.... - 

- 

Re: Filmografie
Pokud sháníte filmy s Redfordem, ale i s jiíným hercem, zkuste si zadat poptávku na www.mimibazar.cz, s tím, že hledáte určitý film nebo filmy s vybraným hercem a určitě se vám brzo někdo ozve s nabídkou. Já jsem tak sehnala už pár filmů a s Redfordem 5. - 

- 

Re: Re: Filmografie
Díky, obrátím se tam také. Nějaké filmy s Redfordem mám.ale ráda bych získala další. A možná ne jenom s ním. 
 - 

- 

Bohužel, také bych jej ráda získala.

- 

- 

filmografie
R.R. jistě patří mezi hereckou elitu, ale prosím vás, kdo tvořil seznam jeho filmografie? Dalším snímkem, co chybí, je "Elektrický jezdec" a zřejmě by se mohly najít i další. *3* - 

blahopřání
Dnes má Robert Redford narozeniny, tak mu popřejme vše nejlepší a vše co se přeje k narozeninám. - 

filmografie
a co film Velký Gatsby ? - 

Vynikající herec i režisér
Je to fakt vynikající herec i režisér. Je mi líto,že se na tyto stránky kvůli doma rozbitému počítači dostanu jen zřídka. - 

- 

Re: Vynikající herec i režisér
Tak teď už to je jinak, už mám PC vpořádku.A i na tyto stránky se dostanu mnohem častěji. 
 - 

- 

Trochu smutné!
Je skutočne tak trochu smutné , že toto diskusné fórum je tak malé *9* a niekto sa tu zastaví tak raz za mesiac, možno aj menej.
Kde ste všetci fanúšikovia?! *7* HM?
Škoda, mohli si tu všetci fajn pokecať. - 

- 

Re: Trochu smutné!
Silvinko,chceš si pokecat,tak pojď do diskuze. *3* 
 - 

- 

hm...
hm, vo filmografii chýba Havana z 1990. - 

pravda pravda
pravda pravda! je to muž s veľmi veľkým sexapelom a dokáže opantať nejednu hlavičku. *14* - 

- 

Re: pravda pravda
S tím souhlasím 
 - 

- 

zaujímalo by ma...
Zaujímalo by ma, či nevie niekto ako získať od Roberta Redforda autogram. Je to jeden z najlepších hercov našej doby, super režisér a nestará sa len sám o seba ako poniektoré "hviezdy".Je to super človek!
ďakujem - 

- 

Re: zaujímalo by ma...
súhlasím, je to pravda. 
 - 

- 

dotaz
Zajímalo by mne, kdy zase vyjde nějaký film s Robertem Redfordem na DVD. Ráda bych si ho zakoupila.