-
AO
Chudak Rogerek:( Muselo to byt hrozny ale je prostě nejlepší a myslím, že dnešní zápas byl celkově lepší kdyby se to ke konci nějak zahadne nezlomilo -
roger....
hm o rogerovi je to ten nejlepši tenista tohoto obdobi....myslim že se ještě dlouho na špičce bude držet...když byl mladý měl prý hrozné problémy s psychikou...mlátil raketami a tak ale ted je to úplně něco jiného...chytrý a navíc hezký tenista...to se cení... *14* *15* -
Roger
Roger je veľmi sympatický, prajem mu len všetko najlepšie *14* *14* -
forum
přijdte na Lidé.cz na forum Roger Federer a můžem pokecat... *3* -
-
Re: forum
Lidi jak se na to fórum dostanu??? Dam lide.cz a z tý hlavní stránky jikde odkaz na "fórum" neni....asi jsem pako, ale nemůžu s tim hnout... -
-
Re: Re: forum
A byl/a jsi přihlášený/á ??? Myslim že když se nepřihlásíš tak tě to tam nepustí.... *3* -
-
Re: Re: Re: forum
Pustí *3* http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=73534 -
-
Re: Re: Re: Re: forum
Nějak to zlobí, nechápu to *7* Ale když si najedete na sport, potom lidé od sportu, pak na lidé od ostatních sportů a pak už najdete fórum Rogera *3*
-
-
-
-
-
Jj souhlas
Tak odedneška nejbohatší tenista světa:)Gratulace.....jediný co mi trošičku kazí pohled na jeho hru jsou záběry na tu jeho přítelkyni *15* -
-
RF neni povrchni
hele a neni tohle pravě to super? kdyby žádnou neměl a nebo spíš měl - dlouhonohou blonck - kdekdo by si mohl myslet že si chce jenom užit..třeba. Ale když už je hafa let s holkou co neni zrovna miss světa dokazuje to že je věrný nezáleží mu na vzhledu a není ani trošku povrchni *1* což se zase jenom dokazuje jak je prostě nejenom supr tenista ale i čclověk... A to je další důvod proč ho zbožňovat *1* *1* *1* *4* *1* -
-
Re: RF neni povrchni
Jo souhlasím....Taky jsem radši, že má takovouhle "normální" ženskou místo nějaký, která je sním jenom pro prachy..!!...S Mirkou už se zná 8 let a to už je dost dlouho!!!A ted jsem slyšela, že by už chtěl mít kluka... *14* ...At jim to vydrží co nejdýl ja jim to přeju... *14* -
-
Re: Re: RF neni povrchni
Tj fakt, nějaká dlouhonohá prsata modrooká blondýnky by mě štvala víc....jééé malej Roger :D to by bylo kouzelný:D
-
-
-
Re: Jj souhlas
*1* *15*
-
-
Roger =) KING
Jo jo, ať si říká kdo chce co chce, tak Roger je prostě stále nejlepší tenista na světě (i když to v žebříčku tak není) a pořád bude! Nadal je skvělý tenista a to první místo si zasloužil ale to je asi tak vše z mého pohledu. Roger hraje s takovou lehkostí, ta ladnost pohybu no prostě k jeho hře není snad co dodat. A ten jednouruč bekhend no prostě nádhera. Roger se navždy zapsal do historie tenisu zlatým písmem a to mu už nikdo neveme. Rogere jsi best hráč a z celého srdce ti přeji mnoho úspěchů a v příštím roce návrat na trůn, ty si to zasloužíš! *4* *5* -
-
Re: Roger =) KING
ROGER FEDERER JE NEJLEPŠÍ ČLOVĚK NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
prostě nejlepšejší,nejúžasnější,th e BEST!!! *14* *14* *14*
hraje lehce voproti nadalovi,kterej takhle hrát už dlouho nevydrží...
nikdo nedokázal to co feda=)tak at vsichni drzej huby.do konce života mu budu fandit.ROGER 4EVER *14* *14* *15*
-
-
Roger is BEST
roger je prostě nejlepší.neznáím nikoho lepšího.jen díky němu se snažim pořád se zdokonalovat v tenise.a jednou bych se s nim chtěl setkat.přeju mu hodně štěstí a ať co nejvíc společných duelů s rafou vyhraje právě on
*4* -
roger
Roger Federer je proste krasny a dobry tenista.tady neni o cem...
*14* *14* -
-
Re: roger
*14* *14*
-
-
Roger is back
Myslím, že se jen potvrdilo na US Open 2008 to co všichni věděli, že Roger je prostě nej tenista všech dob a rozhodně nekončí. 3:0 na sety proti Murraymu, na kterýho nestačil Nadal. Co na to víc říct... -
Jednička
Roger je ten nej tenista současnoti a možná i všech dob. Nadal je taky dobrej, ale podle mě to má všechno nadřený. Roger je prostě talent od přírody. Přeji mu, aby teď vyhrál US Open, zaslouží si po roce nějakej titul. Stejně mám takovej pocit, že brzo bude zase jednička. -
-
Re: Jednička
Myslím, že jendička už ne.....každopádně porazí Djokovice a můžeme se těšit na luXusní finále Federer Nadal vy kterém podle mě vyhraje Nadal...
-