Přejít na výpis diskuzí

Roger Federer

OSOBNOST 31.12.2006 
314 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sarat

Re: Re: Re: Re: Roger je nejlepší

tohle video mi spustit nejde, ale viděla jsem jiné..taky jsem měla slzy v očích *14* ...moc jsem mu to přála..a to proto, že je úžasný tenista....hrát někdy jako on *5* *4*
  • majjkaa

Re: Re: Re: Roger je nejlepší

Holky aj na FO plakal, ale od stastia a bol taky zlaty, mily juuuj no posudte same http://www.youtube.com/watch?v=ZpYo l20rOoQ az mne sa chce plakat *3* *14* *3*
  • sarat

Re: Pryč

já Ti rozumím...taky mám Rogera ráda, jako člověka a osobnost..a jeho tenis je úžasný...a fanatická taky rozhodně nejsem..raději si nejdřívě příspěvek přečtěte pořádně, než o někom napíšete, že je fanatický..
  • sarat

Re: Děkuju

já s Tebou naprosto slouhlasím..byly to nervy, ale Roger je nejlepší a dokázakl to *14*
  • sarat

Re: Re: Roger je nejlepší

pamatuji..pamatuji si i, jak se chudák rozbrečel na Australia Open 2009...prostě nevím, ale mému srdci blíž je Roger...Nadala moc nemusím..ale chápu, že se Ti líbí *5* ...jinak máš naprostou pravdu..neskutečně mu to slušelo *14* *3*
  • terinda321

Pryč

Ju odsud raději pryč, protože tady evidentně nemáte tušení a o čem mluvím. Na jeho webových stránkách je to úplně jiný. Tam rozumí tomu, co chci říct.
    Sbohem
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: Re: Děkuju

Hele nemusíš mi vysvětlovat, co je to fanatismus, protože to vím. Narozdíl od tebe. Ty ani evidentně nevíš, co to zna¨mená závislost. Já ho puze obdivuju jako člověka, je úžasný, ale to neznamená nic. Tak se uklidni a nechod tady na mě s těma kecama a fanatické lásce, jejíž definici jsi sï beztak přečetla v nějakým slovníku na internetu a ani nevíš o čem píšeš.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Děkuju

Takže asi zabila! Ty seš teda fanatická,a když si to sem někdo dovolí napsat,tak mu začneš nadávat!Je to samozřejmě tvoje věc,ale nediv se že to ostatním připadá dost divné! Fanatismus je hodně nebezpečná věc! Není to přirozený obdiv,ale přehnaná,bezbřehá a nekritická posedlost!
  • terinda321

Re: Re: Re: Re: Děkuju

Já tady nejsem u nějakýho výslechu, takže vůůůůůbec nechápu, co je ti do toho!!!
  • Re: Re: Re: Děkuju

miluješ ho víc než svůj život? A kdyby umřel,zabila by ses?
  • terinda321

Re: Re: Děkuju

jo a asi bych ti měla vysvětlit slovo závislost - takže syndrom závislosti je, že člověk dává přednost užívání nějaké látky( například alkoholu, tabáku, drog, ale třeba také nadměrné užívání kávy)před jiným jednáním než před používáním dotyčné látky dělal a připadalo mu to normální a přirozené. Je to takzvaná touha, které člověka přemáhá. Člověk si je toho vědom a snaží se proti tomu bojovat, ale často neúspěšně.

Tak tady to máš, tak doufám, že ž v tom máš jasno.
  • Re: Roger je nejlepší

ano roger je vybornej ale myslim ze nadal je lepsi..nebo aspon mu to vic preju...loni jak byl wimbledon tak ho porazil a jak se tam pak roger rozbrecel...bylo mi ho lito ale moc mu to sluselo v tom obleceni...pamatujete si to?byl k sezrani *14* *14* *14*
  • sarat

Roger je nejlepší

Roger je úžasný tenista i člověk..moc mu přeji výhru nad Andym Roddickem ve Wimbledonu 2009...je lepší než Nadal a opět je jednička světa... je prostě nejlepší *14* *14* *14*
  • majjkaa

NAJ

SUVERENE NAJLEPSI!!! taky skvely ako on sa medzi tenistami zatial nenachadza, aj to dokazal vsetkym ako sa patri! Roger bravo *3* *1* *3*
  • Re: Nejlepší tenista

Já se přidávám, moc mu gratuluju! Je to borec!!! KRÁL FEDERER !!! *4*
  • Nejlepší tenista

Velká gratulace k úžasnému zápasu, zisku 15 granslamu, pro mě nejlepší tenista historie *4*
  • Stane se znovu světovou jedničkou!

Stane se znovu světovou jedničkou!Moc mu to přeju! *14* *1*
  • Re: Děkuju

Něco mi říká,že v psychiatrické léčebně postrádají jednoho člověka *7* Takhle být závislá na osobě, která ani neví že existuješ..to je síla *9* málem mi vypadly oči z důlku jak sem to četla...fakt síla teda...úúú
  • terinda321

Děkuju

Rogere, moc ti děkuju za dnešní úžasné wimbledonské finále, protože to byla nádhera, i když je pravda, že jsem se málem psychicky sesypala, když jsem to sledovala. Byl to mazec. Ale je to TVOJE!!!!! Konečně jsi zase dokázal, že jsi nejlepší, a že si post světové jedničky zasloužíš více než kdo jiný. Nějakej Nadal ti nesahá ani po kotníky. 15 granslamových titulů to jen dokazuje. Jsi jediný světě a jsi nenahraditelný. Ani nemůžu uvěřit, co jsi tenhle rok dokázal. Dokázal jsi se vzchopit, i ikdyž tě už spoustu lidí odepisovalo ( já mëzi ně rozhodně nepatřila!!!) MILUJU TĚ víc než svůj život.
  • darkdragonfly

Best

BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST

opět 1. hráč světa

má 15 grandslamů, což se nikomu dosud nepodařilo

6 wimbledonů

A TTO JEŠTĚ NEKONČí!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: