Přejít na výpis diskuzí

Roger Federer

OSOBNOST 31.12.2006 
314 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Turnaj Mistrů

Až v listopadu? A ty to sem píšeš půl roku předem? Seš normální? *3* Hlavní je,že teď bude wimbledon a Roger ho vyhraje!!!!!! *1* *5* *14*
  • kiris

Re: Re: VELIKÁÁÁ GRATULACE!!!

jako sportovce nebo jinak? Já ho prostě miluju nejen jako sportovce! *1* *14*
  • headhunter.mp

Re: VELIKÁÁÁ GRATULACE!!!

taky ho miluju *14* *14* *15*
  • a.magerova

Turnaj Mistrů

Roger se kvalifikoval na Turnaj Mistrů v Londýně, který bude 22.-29. listopadu 2009, bravooo!
    Roger qualifies for Masters
  • rogerka

Re: ...RESPEKT...

Tak před Rogim jo,ale před tebou fakt ne! *1* *1* *1*
  • ...RESPEKT...

*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: NO 1

Souhlasím .. *4* *3*
  • ett

Re: VELIKÁÁÁ GRATULACE!!!

mě toho Jimmyho bylo líto,poté co jsem viděl video!Jak hezky přeskočil síť a ta gorila ho strhla k zemi a pak ho nejmíň tři táhli za nohy a za ruce,no hrůza!Stačilo,kdyby ho odtáhl jeden!Je to jenom neškodný recesista! *1*
  • jely

VELIKÁÁÁ GRATULACE!!!

Velikááááááááááá gratulace Rogi!! Pořád tě miluju ať už vítězíš nebo prohráváš!A taky je mi jedno že si ženatý a za chvíli se závazky,posílám ti hodně lásky! *1* A z toho,že tě přepad na kurtu nakej blázen si nic nedělej,ale zapracuj na ochrance! *15*
    Seš nejlepší! *4* *14* *14*
  • majjkaa

NO 1

ROGER JE JEDNODUCHO NUMBER 1., SOM NA NHO VELMI HRDA, DOKAZUJE ZE JE NAJLEPSI *3* *1* *3*
  • darkdragonfly

the Best of the Best

JoJOJJOJOJOJOJO!!!!!!!joJOjoJOjoJOj oJO!!
    Má french open! 3:0 na sety! Seš dobrej Rogere! Nejlepší! 14 grandslamů, už srovnal Semprese, a stačí jeden a bude oficiálně nejlepší tenista s nejvícě grandslamy!!!! GO ROGER, GO! *1* *15*
  • Re: hh

ok, každý má svého oblíbence...
  • zanesskaaaa

hh

Roger je dobrej.. ale pro mě je Raf lepší.. nic proti..
  • Re: Anketa

1. bojovný s obrovskou láskou k tenisu
    2. na nic si nehraje, je svůj a na to že je velká celebrita ve světě sportu tak je opravdu skromný a ještě by se toho dalo psát víc. To se mi na něm líbí
    3. Jako člověk? No co k tomu napsat, snad jen že Mirka má veliké štěstí že ho má, takový člověk se hledá těžko a myslím, že i jako tatínek bude suprovej.... *3*

Rogi máme tě rádi..... Your Fans! *3* *14*
  • jely

Re: Re: Re: Re: Re: Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý

to je jasný,že se to může stát,ale on by si prostě měl dát pozor,pokud nechce,aby ho hned začal prozvánět celej svět!!!!!!!!! *1* *4* *15*
  • majjkaa

Re: Re: Re: Re: Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý

Ked sa to moze stat mne tebe aj kazdemu inemu tak sa to moze aj Federerovi kludne stat *3* a este ked si predstavim ze ma plnu hlavu pokial FO, tak sa ani necudujem *1*
  • Re: Re: Re: Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý

tak to je jasný,že se to občas stává obyčejným smrtelníkům,ale zrovna Federer by si měl na mobil dávat pozor!!!! *1* *1*
  • Re: Re: Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý

To se stává občas, že někdo něco někde zapomene..... Je ale hodnej že mu ho vrátil. *3* *4* *3*
  • Re: Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý

a taky je divný,že si nedává pozor na mobil! Nebo že by si to Dlouhý vymyslel,aby byl zajímavej? *7*
  • Federer ztratil v Paříži telefon. Vrátil mu ho Dlouhý

Roger Federer asi na Lukáše Dlouhého nějaký čas nezapomene. Český tenista totiž v šatně grandslamového French Open našel telefon, který patří švýcarské legendě, a ihned mu jej vrátil.

Alespoň to Dlouhý tvrdí ve svém blogu z Paříže.

"Dneska (pozn. v pondělí) jsem našel v šatně telefon, tak na něj koukám, a na zadní straně měl RF. No tak jsem šel za Feďákem (pozn. Federerem), jestli mu něco nechybí. No měl radost," napsal český reprezentant na stránku protenis.cz
    A co ještě Dlouhý prozradil? Mimo jiné to, že šlo o mobilní telefon Blackberry, u kterého byl přívěsek od Federerovy dlouholeté přítelkyně a nyní již manželky Mirky Vavrinecové. No tak nevím,jak poznal,že je ten přívěšek od Mirky? A škoda,že si neopsal nějaká čísla! *1* *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší