-
Re: French Open
ANO!*3* Roger sa musi prebojovat az do uplneho finale a tam to ukoncit jednoznacnym vitazstvom, veeelke aj moje prianie *4* -
French Open
Tak v neděli nám to začíná.... Už se nemůžu dočkat a doufám, že Fédík se dostane do finále a tam ukáže Nadalovi že to poslední vítězství nebylo jen tak..... Tak Rogi Goooooooo!! Držme všichni palce.....! *3* *14* *3* -
vyhrál!!§
vyhrááááál! Řekl,že ho na antuce dokáže porazit a porazil!!!! *1* *1* -
Re: Naj Roger!
Nádhera!! Rogere vítej zpět... Jsi navždy naše No.1!!! Hodně štěstí v Paříži!!! *3* *4* -
Naj Roger!
Taaaak a podarilo sa. Fede to vyhral, je to skveleeee, uzasneee a hlavne zasluzene! Fede si NAJ *1* a hrajes NAJ NAJ tenis! -
citlivka
Myslíte, že si mám u tipsportu vsadit, že se Roger zase rozbrečí po prohraným grandslamu jak je jeho dobrým zvykem? -
Madrid
Fede go go v Madride vsetkym ukaz kto je naj tenista !!! *1* -
Re: doufám,že zveřejní fotku malého rogera,až se narodí!!!
ale co když ty fotky vůbec nezveřejní??? *3* To ho pak budu muset jet vyfotit já! *1* *14* *1* *1* *1* -
doufám,že zveřejní fotku malého rogera,až se narodí!!!
A nebudu zase muset čekat 2 tejdny,jako na fotky ze svatby!!!!!!!!!! *1* *1* -
Re: Re: Re: Fede
naopak,je dobře že tady je! *15* -
Re: Re: Fede
To nevadi *1* -
Re: Fede
tak ten videoklip už je taky tady mezi videoklipy! *1* -
Fede
Videli ste toto? taka srandicka s fedem *1* *1*
http://www.youtube.com/watch?v=2kczi7QV5-Q -
jedna fotka ze svatby je tu!
Tak mi aspoň schválili jednu fotku! *1* -
Tak fotky ze svatby už jsou i tady mezi videoklipy!
videoklip má název fota ze svatby! *1* -
Re: Svatba
No jo no Roger je prostě kráásnějšíí!Šaty měla nic moc,kvůli těhotenství,ale účes taky nijakej..No nevadí,hlavně že už konečně zveřejnily aspoň ty 3 fotky.(JSOU I NA YOUTUBE) *1* -
Re: Svatba
No jo no Roger je prostě kráásnějšíí!Šaty měla nic moc,kvůli těhotenství,ale účes taky nijakej..No nevadí,hlavně že zž konečně zveřejnily aspoň ty 3 fotky.(JSOU I NA YOUTUBE) *1* -
Svdba
No podla mna si Mirka mohla dat viac zalezat, na tom ako vyzerala lebo Fede tam vyzera neporovnatelne krajsie. Nadhera *3* -
pořád to dělá mezeru!
*8* -
oprava odkazu (bez mezery)
www.gototennisblog.com/2009/04/19/r oger-federer-wedding-photos-coming/