-
Re: Anketa
Ako velky sportovec
Ako osobnost co ma charizmu
A ako človek s velkym "Č" *1* -
Anketa
Jak na vás Roger Federer působí? A to za prvé jako sportovec,za druhé jako slavná osobnost(celebrita)a za třetí jako člověk? -
Re: Re: Tak Nadal vypadl....
*3* *3* *3* *14* -
Re: Tak Nadal vypadl....
A fede dnes vyhral!!! *3* *3* *3* -
Tak Nadal vypadl....
...takže je cesta k vítězství VOLNÁ!!!! *1* *1* -
Re: Bravo
Supeeeeer! Jen tak dál! *3* *14* -
Bravo
Fede bravo, dnes sme vyhrali, *15* je to super! -
Re: Re: Re: Roger se narodil 27 let před...
To já vím, to jsem pochopila... Ale nechápu co to má za význam... *15* -
Re: Re: Roger se narodil 27 let před...
prostě 8.8. a 27 let poté 8.8.2008 byla ta vlaková nehoda u Studénky! -
Re: Roger se narodil 27 let před...
co to meleš ..... *9* *9* *15* -
Roger se narodil 27 let před...
....nehodou u Studénky! datum 8.8. je štastné jeho narozením a tragické vlakovou nehodou u studénky od které uplyne už rok! *10* -
Re: Re: Re: nervy v kýblu?
Tak ja ti poviem za seba ze Rafu naozaj uznavam, vidim ze je naozaj dobry a pokial nehraje s Rogerom drzim mu palce *1* No ani rafa nieje stroj a Fede naopak este len zacina *15* verim ze vsetkym este ukaze kto je Roger Federer *1* Ahoooj -
Re: Re: nervy v kýblu?
Čaw *4* , tenis mám hodně rád a snažím se být nezaujatý a užít si hlavně hru. Ale je pravdou, že Roger neni můj nejoblíbenější hráč. Z výše uvedených důvodů mi nějak nesedí, avšak smekám před ním klobouk za to, co dokázal a za jeho parádní údery. Jsem zvědavý, jak se letos popere pařížské antuce. Pořádně těžké to bude mít už v semifinále, kde ho může čekat Djoko. Ten na antuce zatím hraje skvěle. Vím, že tohle bych možná neměl psát, protože jsem v Rogerově fanclubu, ale favoritem je Rafa-asi ho nemáte rádi ze všech nejvíc co? Tak jasně, ale objektivně vzato je skvělý hráč a světovou jedničku si zasloužil. Asi víte, jak je to s jeho koleny... proto vám hýbat žlučí nejspíš dlouho nebude. Se mějte -
Re: nervy v kýblu?
Ahoj Peter *3* Akoze pises ze proti Rogerovi nic nemas, ale z tvojho prispevku jasne citit, a to vidi asi kazdy, ze ho nemas v laske, same priame i nepriame negativne oznacenia na Rogera, vidis na nom skutocne aj nieco dobre alebo?? *3* Vies on o sebe neprehlasuje ze je perfektny, z jeho ust som to este v zivote nepocula....preto ho ani nemozes odsudzovat zato ze hodi raz za neviem kolko rokov raketou o zem. A co sa tyka tych slz....videl si ho uz ked vyhral nejaky dolezity zapas, ktory pre nho znamenal vela?? vies co robil? plakal od dojatia a emocii, ktore ho premohli. Preco by nemohol pustit slzu vtedy, ked prehraje. Podla mna to bolo velmi mile, ale ty to vidis inak to je tvoja vec. Vies poviem ti to tak...keby si ho mal rad a uznaval, vobec by si tieto nepodstatne veci neriesil tak ako to neriesis u ostatnych ktori sa spravaju daleko daleko horsie. *1* To je iba moj nazor *3* papa -
Re: Re: nervy v kýblu?
Hele já neříkám,že Roger není dobrý hráč nebo tak. Ani neříkám, že člověk se nemůže hádat nebo házet raketami. Jenže Roger má nálepku, že tyhle věci nedělá. Já jsem tady jen hodil postřeh, že dělá. A že si ho hráči váží? No jasně, je to osobnost a přece nebudou říkat, že se chová nevhodně. Většina jich je zdvořilých a nejsou-li v afektu, takové věci neříkají. -
Re: nervy v kýblu?
Tak tohleto si můžeš klidně myslet, ale to že je sympaťák a gentleman je pravda a také to o něm říkají samotní hráči. Jinak, že hodil raketou no a?? Já bych s ní teda třískala pořád kdyby mi to nešlo jako poslední dobou Rogerovi a nevim co je na tom špatného. Prostě nervy museli jít ven. Jinak takový Djokovič s ní hází snad v každém zápase. To co Roger říká je si myslím taky v pořádku, má sebevědomí a to je dobře. Přede nebude říkat, že na někoho nemá a to že prohrál no prostě to nevyšlo. Jinam mimochodem, jsem viděla pořad na Eurosportu o letošním French Open a Nadal tam prohlásil: " Pokud se setkám ve finále s Federerem tak ten lepší budu já, o tom jsem přesvědčen". Tak kdo tady má velký řeči. Jo třeba se tam dostanou oba dva a Rog zase prohraje ( což si samozřejmě nepřeju ) ale taky ty řeči nejsou moc namístě... No prostě mysli si co chceš ale, ale Roger Federer je jenom jeden a to ti potvrdí mnoho lidí... *3* *15* -
nervy v kýblu?
O Rogerovi se říká, že je to sympaťák a gentleman. Osobně nevím proč. Před pár lety, když krom antuky vyhrával drtivě úplně všechno možná byl, protože neměl jediný důvod nebýt. Sám říkaval, že se třeba ani moc nesnažil a musel se občas smát jak mu to jde. Poslední dobou se však hádá s rozhodčím, má výhrady k jestřábímu oku, obořuje se na diváky a viděl jsem ho i hodit raketou. Např. před French open 2008 vykládal jakou má skvělou formu, jak se cítí sllný Nadala konečně porazit a pak dostal největší nakládačku za posledních mnoho let. Proti Rogerovi nic nemám, jen jsem chtěl podotknout, že ty řeči o jeho příkladném chování moc nechápu. Jediná věc mi na něm ale vadí. A sice, že se po prohraných finále rozbrečí jak baba. -
Re: CHYBA
jo,už jsem si taky všimla a je to u všech osobností! asi se jim zasekla počítačka v počítači! *1* *1* -
Re: CHYBA
pribudaju *15* -
CHYBA
Len taka technicka poznamka: v diskusii ukazuje stale 138 prispevkov aj ked nove prisievaju *15*