Přejít na výpis diskuzí

Roger Federer

OSOBNOST 31.12.2006 
314 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karaokemixture

Jednička

Roger je ten nej tenista současnoti a možná i všech dob. Nadal je taky dobrej, ale podle mě to má všechno nadřený. Roger je prostě talent od přírody. Přeji mu, aby teď vyhrál US Open, zaslouží si po roce nějakej titul. Stejně mám takovej pocit, že brzo bude zase jednička.
    • Re: Jednička

Myslím, že jendička už ne.....každopádně porazí Djokovice a můžeme se těšit na luXusní finále Federer Nadal vy kterém podle mě vyhraje Nadal...
  • roger

Roger Federer je proste krasny a dobry tenista.tady neni o cem...
    *14* *14*
    • Re: roger

*14* *14*
  • je nejlepší tenista historie a také je fakt sexy *14* *14*
    • ..nyní už ne..
  • French Open

Tak v neděli nám to začíná.... Už se nemůžu dočkat a doufám, že Fédík se dostane do finále a tam ukáže Nadalovi že to poslední vítězství nebylo jen tak..... Tak Rogi Goooooooo!! Držme všichni palce.....! *3* *14* *3*
    • majjkaa

Re: French Open

ANO!*3* Roger sa musi prebojovat az do uplneho finale a tam to ukoncit jednoznacnym vitazstvom, veeelke aj moje prianie *4*
  • megana

Držme mu dnes palce,ať postoupí!!!!

Držme mu dnes palce,ať postoupí!!!! *1* *1*
  • pls

zdárek lidi necí tu dělat reklamu, ale rozhodně se podívejte na tenhle blog jacquelyn.blog.cz nebudete litovat, je tu mnoho zajímavých věcí o tenise, tak se určo mrkněte.... díky *3*
  • Nezdolný soupeř

Jsem ráda a Roger určitě také ,že má takou oporu ve svých fanouščích , kteří mu bodou navždy věřit a vytvářet úžasnou kulisu při jeho utkáních.Tento rok byl pro něj velice psychicky i fyzicky náročný přišly nezdary.My mu však nikdy nepřestaneme věřit a budeme mu děkovat jako již celou jeho tenisovou kariéru za každé vyhrané utkání a nebudeme se na něj hněvat při těch prohraných.Myslím že dlouhou dobu nikdo ani Rafa nebude na trůnu 4 roky 6 měsíců vkuse.Možná ale přichází nový Roger doublista a singlíř na plný úvazek. S Wawrinkou se mu včerejší utkání povedlo a poprvé ucítil chuť zlata jiného než většina předpokládala ale stejně pracně možná i víc vydřeného než prvenství v tenisových turnajích.Roger je přece ,,nezdolný soupeř učí nás předváděj to nejlepší bez ohledu na to jaké vypětí v boji prožíváme" On šel a naplnil nás úžasem.
  • roger je nejlepší tenista a hraje fair play takový se rodí jednou za sto let *3*
  • ett

GRATULACE K DÍTĚTI...

...Rogi!!! *1* *1*
    • Re: GRATULACE K DÍTĚTI...

Taky moc gratuluji. Hlavně at je miminko zdravé. Možná se narodí další FEDEX!!! *3* *3* *14*
  • majjkaa

SVADBA

Fede sa dnes ozenil s mirkou!!! *4* nie zeby som sa z toho nejka tesila no ale vela stastia a lasky im prajem *14*
    • jaksitaksi

Re: SVATBA

Bylo na čase! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší