-
RF!!!
Všechno nejlepší *3* -
JE upe NEJ
jako je upe borec.... *14* -
podoba
http://images5.fanpop.com/image/photos/27500000/Mateasko-and-Federer-similarity-tennis-27523405-1600-1200.jpg -
ještě není konec
Roger byl je a bude pro mě vždy jednička. Rafa bude sice od pondělka před ním ale to nic nemění na tom co Roger dokázal.Stejně si myslím,že kdyby Rogera na začátku roku nepostihla zrádná mononuklóza nezačal by se pod ním trůn otřásat. Avšak ještě není konec Rogerovy éry.Nevyhrál sice tolik vysněnou olympiádu ve douhře ale to nic nemění na tom že Us open vyhraje a ještě na konci roku bude opět jednička.Já mu věřím a přeji mu to jako nikomu jinému.Co vy??? -
-
Re: ještě není konec
Jo,taky si myslím,nebo spíš doufám že příští rok bude zase jednička.A ta nemos myslím že mu taky nepomohla. *9* A slyšela sem hafo názorů,že je to možná i psychický problém. Že se tak moc bojí prohry,že začne zmatkovat. A bylo to vidět i na tom posledním zápase na olympiádě jak prohrál s /Blejkem/(nevím jak se to píše) *4* Když to poprvé zkazil,tak už pak kazil i ty lehký. Je to škoda. Protože mu móóóć fandím. *3* -
-
Re: Re: ještě není konec
Já se mu ani nedivím. Určitě je pod velkým tlakem. Každý od něho čeká že bude hrát finále a ono to najednou nejde. Když začínal neměl co ztratit ale najednou ho svazuje to že on přece vyhrát musí je to přece Roger.Jsem zvědavá kdo ho porazí v tom že byl 4 roky jednička. Pokud vím zatím to nikdo nedokázal. No možná by měl US Open vypustit trošku potrénovat,dolečit všechno co ho trápí a od nového roku ti zkusit všem natřít *3* Držím mu palečky. *4* -
-
Re: Re: Re: ještě není konec
Jo,já taky. A tím víc,že Nadalovi vůbec nefandim. *3* Ale co se dá dělat... *7* *4*
-
-
-
Re: ještě není konec
těžko říct, já osobně si myslím že od té doby co trénuje sám a odešel od něho jeho dlouholetý kouč se mu pomalu přestalo dařit. Ta nemoc tomu navíc asi pomohla, ale zlato si stejně odvezl a sice z čtyřhry.Nadal je silový hráč proto věřím že se Roger na chvíli ještě na trůn vrátí.Nic však netrvá věčně a i on jednou odejde. Určitě to bude škoda. *4*
-
-
Roger is back
Myslím, že se jen potvrdilo na US Open 2008 to co všichni věděli, že Roger je prostě nej tenista všech dob a rozhodně nekončí. 3:0 na sety proti Murraymu, na kterýho nestačil Nadal. Co na to víc říct... -
Jj souhlas
Tak odedneška nejbohatší tenista světa:)Gratulace.....jediný co mi trošičku kazí pohled na jeho hru jsou záběry na tu jeho přítelkyni *15* -
-
RF neni povrchni
hele a neni tohle pravě to super? kdyby žádnou neměl a nebo spíš měl - dlouhonohou blonck - kdekdo by si mohl myslet že si chce jenom užit..třeba. Ale když už je hafa let s holkou co neni zrovna miss světa dokazuje to že je věrný nezáleží mu na vzhledu a není ani trošku povrchni *1* což se zase jenom dokazuje jak je prostě nejenom supr tenista ale i čclověk... A to je další důvod proč ho zbožňovat *1* *1* *1* *4* *1* -
-
Re: RF neni povrchni
Jo souhlasím....Taky jsem radši, že má takovouhle "normální" ženskou místo nějaký, která je sním jenom pro prachy..!!...S Mirkou už se zná 8 let a to už je dost dlouho!!!A ted jsem slyšela, že by už chtěl mít kluka... *14* ...At jim to vydrží co nejdýl ja jim to přeju... *14* -
-
Re: Re: RF neni povrchni
Tj fakt, nějaká dlouhonohá prsata modrooká blondýnky by mě štvala víc....jééé malej Roger :D to by bylo kouzelný:D
-
-
-
Re: Jj souhlas
*1* *15*
-
-
http://www.members.fotogordon.com/all/2008/cincinnati/federer/index.htm
-
roger....
hm o rogerovi je to ten nejlepši tenista tohoto obdobi....myslim že se ještě dlouho na špičce bude držet...když byl mladý měl prý hrozné problémy s psychikou...mlátil raketami a tak ale ted je to úplně něco jiného...chytrý a navíc hezký tenista...to se cení... *14* *15* -
kniha Tenisový génius
k zakoupení zde: http://www.knihkupectvi.cz/69851-kniha-Roger-Federer-Tenisovy-genius.html -
mezi odkazy mezi odkazy
*1*