-
JE KRÁSNÝ,JE VÁM TO JASNÝ?
NÁDHERNÝ,ÚŽASNÝ A DOKONALÝ!!!!!!!! *14* *14* -
Haha
Doufam, že to dítě co se Mirce naordí bude nějakej geniální tenista.. *14* -
-
Re: Haha
..třeba se mu narodí dcera!
Nebo sladké Ferrero Roche!! *1* *1* -
-
Re: Re: Haha
Doufam, že ne...na ženskej tenis se koukat nedá...to by Rogi asi nezvlád:D Kdyby měl dceru....buď by jí dal na nějakej jinej kroužek, to by asi nezvlád a nebo na ten holčičí tenis no, ale tne je jak řikam fakt tragickej...leda, že by byla geniální tenistka... -
-
Re: Re: Re: Haha
Já si myslím,že zvládne všechno!
-
-
-
-
Naj Roger
Tu su nejake fotky zo svadby Rogera Ale bol pekny ze? *14* *14* *14* http://www.tenisforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=21&p=1016#p1016 -
-
Re: Naj Roger
tak to jsou ty samý fotky jako z tý stránky ze října 2008!!! jsou jen ilustrační a z jejich současné svatby NEJSOU!!! -
Re: Naj Roger
ten odkaz nějak nefunguje! *10* *8* -
-
Re: Re: Naj Roger
http://www.tenisforum.cz/viewtopic. php?f=12&t=21&p=1016#p1016
jak to??? len to skopiruj a.....:)
-
-
-
pořád to dělá mezeru!
*8* -
Naj Roger!
Taaaak a podarilo sa. Fede to vyhral, je to skveleeee, uzasneee a hlavne zasluzene! Fede si NAJ *1* a hrajes NAJ NAJ tenis! -
-
Re: Naj Roger!
Nádhera!! Rogere vítej zpět... Jsi navždy naše No.1!!! Hodně štěstí v Paříži!!! *3* *4*
-
-
vyhrál!!§
vyhrááááál! Řekl,že ho na antuce dokáže porazit a porazil!!!! *1* *1* -
..ale Béďa mu taky dal zabrat !!!
-
the Best of the Best
JoJOJJOJOJOJOJO!!!!!!!joJOjoJOjoJOj oJO!!
Má french open! 3:0 na sety! Seš dobrej Rogere! Nejlepší! 14 grandslamů, už srovnal Semprese, a stačí jeden a bude oficiálně nejlepší tenista s nejvícě grandslamy!!!! GO ROGER, GO! *1* *15* -
VELIKÁÁÁ GRATULACE!!!
Velikááááááááááá gratulace Rogi!! Pořád tě miluju ať už vítězíš nebo prohráváš!A taky je mi jedno že si ženatý a za chvíli se závazky,posílám ti hodně lásky! *1* A z toho,že tě přepad na kurtu nakej blázen si nic nedělej,ale zapracuj na ochrance! *15*
Seš nejlepší! *4* *14* *14* -
-
Re: VELIKÁÁÁ GRATULACE!!!
taky ho miluju *14* *14* *15* -
-
Re: Re: VELIKÁÁÁ GRATULACE!!!
jako sportovce nebo jinak? Já ho prostě miluju nejen jako sportovce! *1* *14*
-
-
Re: VELIKÁÁÁ GRATULACE!!!
mě toho Jimmyho bylo líto,poté co jsem viděl video!Jak hezky přeskočil síť a ta gorila ho strhla k zemi a pak ho nejmíň tři táhli za nohy a za ruce,no hrůza!Stačilo,kdyby ho odtáhl jeden!Je to jenom neškodný recesista! *1*
-
-
Jé ta oranžová mu sekne!
Měl by ji nosit častěji!!! *14* *5* *5*