Přejít na výpis diskuzí

Roger Federer

OSOBNOST 31.12.2006 
314 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majjkaa

Finale

Fede finale je TVOJE!! Dnes vitazis a vytries vsetkym kocura , hadam uz potom vsetci pochopia, ze si najlepsim tenistom *4*
  • darkdragonfly

Best

BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST

opět 1. hráč světa

má 15 grandslamů, což se nikomu dosud nepodařilo

6 wimbledonů

A TTO JEŠTĚ NEKONČí!!!
  • sarat

Roger je nejlepší

Roger je úžasný tenista i člověk..moc mu přeji výhru nad Andym Roddickem ve Wimbledonu 2009...je lepší než Nadal a opět je jednička světa... je prostě nejlepší *14* *14* *14*
    • Re: Roger je nejlepší

ano roger je vybornej ale myslim ze nadal je lepsi..nebo aspon mu to vic preju...loni jak byl wimbledon tak ho porazil a jak se tam pak roger rozbrecel...bylo mi ho lito ale moc mu to sluselo v tom obleceni...pamatujete si to?byl k sezrani *14* *14* *14*
      • sarat

Re: Re: Roger je nejlepší

pamatuji..pamatuji si i, jak se chudák rozbrečel na Australia Open 2009...prostě nevím, ale mému srdci blíž je Roger...Nadala moc nemusím..ale chápu, že se Ti líbí *5* ...jinak máš naprostou pravdu..neskutečně mu to slušelo *14* *3*
        • majjkaa

Re: Re: Re: Roger je nejlepší

Holky aj na FO plakal, ale od stastia a bol taky zlaty, mily juuuj no posudte same http://www.youtube.com/watch?v=ZpYo l20rOoQ az mne sa chce plakat *3* *14* *3*
          • sarat

Re: Re: Re: Re: Roger je nejlepší

tohle video mi spustit nejde, ale viděla jsem jiné..taky jsem měla slzy v očích *14* ...moc jsem mu to přála..a to proto, že je úžasný tenista....hrát někdy jako on *5* *4*
  • terinda321

Pryč

Ju odsud raději pryč, protože tady evidentně nemáte tušení a o čem mluvím. Na jeho webových stránkách je to úplně jiný. Tam rozumí tomu, co chci říct.
    Sbohem
    • sarat

Re: Pryč

já Ti rozumím...taky mám Rogera ráda, jako člověka a osobnost..a jeho tenis je úžasný...a fanatická taky rozhodně nejsem..raději si nejdřívě příspěvek přečtěte pořádně, než o někom napíšete, že je fanatický..
  • není to žádný Ion Tiriac!

• Roger je super

Tak letošní Wimbledon byl opět o nervy, ale zvládl. Při French Open jsem společně s ním brečela.
  • Dvojčátka

Rogerovi se včera narodila dvojčátka - dcery. Velká gratulace *4*
  • majjkaa

deticky

Jeeej no to je krasne, necakala som to Wau! *3* *3* Novy rodicia musia byt naozaj stastni......drzte sa!
  • Muj nejoblibenejsi Tenista, skoda ze ho ten jeliman Nadal porazil
  • Velká gratulace

Velká gratulace Rogerovi, a co se týče těch českých blbů Štěpánka a Berdycha:ať jdou oba dva do pr....!!! jsou to akorát ubrečený simulanti,ať jdou hrát radši kulečník, tam můžou brečet maximálně z prohry.Jsou to ubohý simulanti!!!!
    • sou simulanti

fedex *14*
    • sou simulanti

přesně fedex *14*
    • Re: Velká gratulace

tak tohle je přesně moje řeč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit