-
Ronnie a Neil v Praze!
28.11. přijede Ronnie a Neil do Prahy a sehrají spolu exhibiční zápas *4* No není to úžasný? *4* -
Re: Re: Re: Re: Vítěz!!!
to je sice fakt, ale ta kniha je už starší a teď má Ronnie rodinu, kdo ví, třeba některé věci bere jinak než před pěti lety. ale i tak si nemyslím, že teď skončí. potřebuje hrát - jinak by to nebyl ani on. i když každý má nárok na to změnit svůj život. a každý jednou skončí s tím, co dělá právě teď. je to jenom a jenom na něm - my o tom můžeme debatovat do zblbnutí a jeho rozhodnutí stejně nezměníme. *13* jinak samozřejmě taky gratuluju a přeju úspěchy v další sezóně. *5* -
Re: Re: Re: Vítěz!!!
Já si myslím že nekončí, v knize : Autobiografie Ronnieho O'Sullivana, to bylo psaný už kolikrát, že ,ěl chuť skončit, ale nikdy to nemyslel vážně.
Já jsem mu držel palce aby vyhrál, je to jeho třetí titul mistra světa, takže je to vlastně hattrick.
Takže Ronnie, GRATULUJI. -
Re: Re: Vítěz!!!
tak ten přiblblý úsměv mi něco říká, včera když jsem šla spát, *14* i dneska ráno. jsem ráda, že to vyhrál, vypadal moc šťastně - má nádherné děti, ten klučina je skvělý. on už zase mluví o tom, že skončí ?? *9* doufám, že to neudělá. -
Re: Vítěz!!!
Ja som dnes šla do práce s priblblým šťastným úsmevom. Veľmi mu to prajem a dúfam, že tie jeho reči o konci kariéri sú len také reči z únavy *1* -
Vítěz!!!
Hej lidi! Ronnie vyhráááááááál! *1* *1* *1* Není to paráda ?!!!! *5* -
Re: Liu
byl, jenže mu nebylo moc platné. finále hraje o´sullivan a carter. *15* -
Liu
Ten chinan byl včera i převčírem docela dobrej.... -
kniha
jak se vám líbila kniha?četla jsem ji a moc mě zaujala *15* moc zajímavé čtení -
Re: Kniha
22.2.08 bude kniha k dostání na snookru! *3* -
Skvělá hra
Dnes hrál Ronnie skvěle, měl jenom trošku smůlu. Hra byla výborná, jenom se mi někdy zdálo, že na sebe, hraje až moc opatrně!!!
V prvních 12 framech byl jedinečný! Díky Ronnie, dobrá práce! Co nás čeká na Master´s? *3* -
Jasná jednička
Srdečně Vás všechny zdravím.Kvůli Ronnimu jsem si pořídil satelit,abych mohl pravidelně sledovat Snooker.Doufám a pevně věřím že dnes vyhraje finále.A proto mu budeme povinně všichni fandit!!! *4* -
Ronnie
O´Sullivan je jednoznačně nejlepší hráč snookeru současnosti. V historii se mu vyrovná pouze Alex Higgins a Steve Davis. Za chvíli je dožene i v počtu titulů mistra světa... -
Snooker
Ronnie je ze všech snookristů nejlepší a nejvíce sexy. *14* Je to takovej roztomilej čertík. *5* -
Snooker
Je úplně super!!!!! Nikdo neni lepší!!! Zbožňuju ho!!!! *1* *14* *14* -
kniha už je přeložená... zájemci volejte na +420777130487
-
RONNIE 4EVER
Hm,skoda ze ronnie nevyhral ireland trophy,ale treba prenechaj prve miesta aj mnadsim hracom,nech sa tesia(dlho sa totiz tesit nebudu hehe) *3* -
Milujem snooker a milujem Ronnieho..lebo kto pozna snooker ho musi milovat... *14* genialny hráč...neni o com
-
VLROS
VIVA LA RONNIE O' SULLIVAN. *4* -
Re: bab_dz
Nemusis moju pracu zhadzovat kvoli jednej vete. Nehovorim, ze som najvacsi odbornik na svete, ale myslim, ze mam slusny prehlad. Ronnie je minimalne jediny top hrac ktory pravidelne hrava oboma rukami a dokaze hrat oboma na rovnako vysokej urovni. Hranim nemyslim to, ze niekto dokaze tuknut par gul aj druhou rukou, hranim myslim, ze su schopni odohra aj cely zapas ci turnaj bez problemov opacnou rukou.