-
No jo, Ronniemu to nevyšlo. Je dobrej, ale tam na špici jsou dobrý všichni. Jsou to borci, nestačím se divit, jak úplně kouzlej, je to skvělá hra!!!
-
Paul Hunter
Zdravím všechny příznivce snookeru.Musím říct,že mám raději Paula Huntera,ale v téhle sezoně mu to moc nešlo.Ronnie je opravdu borec.Moc ho obdivuju.Chtěla bych vás všechny poprosit o pomoc.Jetli někdo znáte nějakou fajn stránku,na který bych mohla najít fotky Paula,napište mi jí,prosíííím.Nebo ještě něco.Nevíte někdo aspoň něco maličko o rakovině Paul?zatím pá -
Ronniemu se začíná dařit, proti Ebdonovi získává formu, jen tak dál!
-
Ronnie je fakt dobrej, změnou účesu asi šokoval všechny a asi mu to pomohlo :-) protože pak už nedal Carterovi šanci. Ale připadá mi, že není se sebou moc spokojený,
-
Kniha
Neviem kde by si mohla zohnat knihu, zrejme len objednat cez net. Mne ju doniesol jeden dobry clovek priamo z Londyna :) -
Super borec
Ronniho obdivuji, dívat se na jeho hru přínáší člověkovi zážitek. Sleduji Snooker teprve druhý rok a moc jsem si tu hru oblíbil. Nikdy jsem neměl rád děrové kulečníky, ale v poslední době na něj nedám dopustit!!! A to díky Ronnimu! Momentálně probíhá MS v této hře a nenechám si ujít ani jediný frame. V prvním kole hrál Ronnie nervy drásající zápas s Maguirem, ale nakonec to vyšlo!!! -
Ronnie
ja osobne huntera neznasam pretoze mi pripomina chlapciatko ktore sa kazdemu chce vopchat do r...za to ronnieho obdivujem a neviete kde by sa dala zohnat jeho kniha v slovencine alebo cestine ;0) -
Ronnie
zdravím všetkých fandov ronnieho, aj ja som do neho uplny cvok.Teraz v Londíne to fakt všetkým natrel.Bol bez chyby.Dúfam,že mu to vydrží až do majstrákov.Držím palce. -
The Rocket
zvu vás všechny fanoušky Ronnieho do klubu Ronnieho O'Sullivana. je to na adrese Www.kluby.quick.cz najděte si tam klub Ronnieho O'Sullivana a připojte se. :o))) -
rocket
Tak len dúfajme, že sa Ronnie rýchlo zbaví svojho mindráku menom Stephen Maguire, pretože ten mladý je teraz po dvoch víťazstvách nad majstrom a po získaní titulu UK Championship naveľa. Problém je len v tom, že Ronnie sa pri hre s ním sústredí na jeho a nie na svoju hru. Ak sa mu podarí odosobniť, bude fantastický. Ale bodovo je na tom stále najlepšie, nech Maguire bojuje ako chce. Fandovia...držme Ronniemu palce!!!