-
Není blbej *3* a kdo souhlasí dejte mi palec nahoru ( Like) :D
-
Je proste boží *14* *14*
-
je proste bozi
-
je blbej je *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10*
-
je hustej *4* *1* *2* *15*
-
Ross je super :
Krásně zpívá, tancuje, hraje!!
Je boží *14* *14* -
ross je bezva je prostě boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ja ho milujem!!! *4* *14*
-
je vtipné čítať tie komentáre, ale zároveň aj veľmi smutné, svoje názory by sme si mali nechať asi všetci pre seba........bolo by to pre všetkých najlepšie.
-
Tak se uklidníme joo:-DDD co vám jebe? komenty se dávají většinou jenom na to, aby někdo herce/zpěváka pochválil a né aby je pomlouval a ještě se tady s někým hádal.. Inteligence:XX
-
A ty ho snad miluješ? Jak někoho můžeš milovat, když ho ani neznáš?o.O
-
To spíše na tebe nikdo není zvědavý. ;)
-
jo a za 2. ty blba ja se schovavam za jmeno??Nejsi moje matka takze si ho budu urazet jak chci at se ti to libi nebo ne.a ja jsem blba?????????prvni se zamysli a pak pis protoze ty blbko.A ano jsou lidi ktery ho radi maji ale je to ooopravdu par.jo a myslis ze na tebe tu nekdo zvedavej je ??????ty kravo mrnava !!!!!!
na ty tvy blbi kecy!!!!a myslis ze sem trapna a nechtela bys nahoudou po me jeste telefoni cislo a taky ulici kde bydlim a taky kolik mi je jo a taky moje prijmeni??????Ja nejsem deb*l abych sem davala zakladni informacxe jak se jmenuji ti muze byt u prd*le tak tam radsi di aby byl pokoj.Ja nejsem zadna super barbie abych se takove zakladni veci davala a nechtela bys jeste cislo podprsenky??????????vubec bych se nedivila kdybys to sem ty dala ale ja ooopravdu na to nejsem zvedava aby me tu nekdo sral s jmenem tak se di zahrabat....
jo a bat se tebe joo nebo jako koho???? ty blitko!!!!!!!!!!jo a ross je taky blitka ste si taaak podobny -
milujiho kéž by přijel do ČR
-
Háňo než nás tu začneš poučovat a psát věty jak opsané z knihy tak se nauč psát. *16* *3* -,-
-
Bože kašľať všetkých haterov! On tu má aj svojich fanúšikov, ktorý tu preňho budú vždy <3333
-
Ross je fakt hustej.
-
Panebože proč??
*8* *8* *8* -
všichni říkáte že Ross je hezký ale máto ho rádi kvůli slávě ??? vypadá to tak !!! já si osobně myslím že je to nejhodnější nenesobectější hvězda která kdy existovala !!!! není dokonalí ale je to můj hrdina!!! to jak se tváří jak se pohybuje a hlavně jaké má činy s tohoto poznáte kdo je Ross Lynch !!!! z tohoto to poznáte a ne z oblečení a vlasů !!!!
a uvědomte si mylujete ho opravdovou láskou či jen jste poblázněni ???? -
*14* *14* *14* *14* *14* JE SUER KLUK ROSS LINCH