Přejít na výpis diskuzí

Ross Lynch

OSOBNOST 26.9.2012 
559 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • keď sa Rossa pýtali na Rauru tak odpovedal že by sa to mohlo čakať, a že je to ako Twilight Bella a Edward,...
    A zase niekedy inokedy sa spýtali fanúšikovia že či je Rydellington skutočné a Ratliff odpovedal že nie, ale Raura áno, a Ross vôbec neprotestoval len sa usmial ☺️
  • Vôbec s ním nechodila
  • On nechodì ani nechodil s Maiou ☺️
  • nechci se do toho michat ale proc tu tak sproste nadavas ?
    kazdy si tu muze psat co chce
    a jestli ho ma nektera z holek rada
    tak se s nim treba nekdy setka
    treba s nim bude mit deti
  • Momentálně nechodí s nikým :)
  • Nechodí ani s jednou.
  • Jsi fajn kluk a hezkého kluk
  • Miluju ho a jak muze chodit s objema *14* <3
  • Lidi,přestaňte už řešit jeho milostný život!!Nechápu k čemu vám to je... Stejně nikdy nebudete jeho "vysněnou"*3*
  • jo na YT to řekla Laura a já vím kde

jo a nevíte jestli s někým nechodí?
  • ja ho mam velmi rada *14* *14*
  • Mylé dámy , to že sem napsaly že chodí s maiou a laurou je totální ( sr*čka ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On nechodí ani s jednou !!!!!!!!!!!!!!!!! Vopravte si to >:(
  • Taky by mě to zajímalo
  • Jasně to chápu :) Ale v tom případě proč tam nemá i další kamarády... (např: Calum, Raini,Bella...atd.) :) Ale jak jsem si četla komenty, tak některé, s prominutím "holčičky" tomu nerozumí... :)
  • ale tady vztah neznamena ze spolu chodili ale ze jsou kamosi kdyby spolu chodili je tam napsany chodi spolu nebo chodili spolu (nic ve zlim) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • miluju tvoje písničky krása *14*
  • Prosimtě jseš jenom naštvaná že já to s ním budu dělat a ty ne tak se uklidni ;)
  • Dala by si mi ten ask?
  • Janier5: Děkuju za podporu, alespoň nejsem jediná, koho to vysloveně už štve :D Ale fakt je fakt... "They're gonna always shipping" *15*
  • Já se nenaštvala ale zajímalo by mně to :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit