Přejít na výpis diskuzí

Ross Lynch

OSOBNOST 26.9.2012 
559 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele skym chodí nikde to nebylo že s měkým chodí tak jak to dopravdy je měny to zajímalo
  • Protože někteří stupidní lidi nedokážou rozlišit seriál/film od reality. *3* That's it...
  • Ahoj. Ano, přesně! Říkal to i několikrát ve videích, ale některým je to očividně úplně jedno (on to snad musí vědět nejlíp ne? s kým chodí a s kým ne...). Všichni si myslí, že když s nekým chodí v seriálu/filmu, že to tak je i v realu -_-
  • momentálně nechodí s nikým ;)
    s Laurou ani Maiou NIKDY nechodil
  • 19 ? a píšeš anonzm s mekkym I to určite :D
    jinak Rosse miluju :3
  • a jak vis ze je pravej :DD
  • hale na ty tvoje sra*ky taky nikdo nema naladu tak bez spat mimino a nejhejtuj za kompem jeste jako anonym to musis byt odvazna holka :D a nejaka hnuska :D už sem ti psala že moc hezcich normalnich kluku se nenajde tak se do nej ne*er a bez se kouknout do zrcadla :D jestli chcs hejtovat ze je hnusnej dej sem svoji fotku nebo nekam jinam at vydime co ty si za krasotinko pod anonymem bl*ko za*rana
  • Tak co tady se se*eš na jeho stránku ? možná ho neuvidíme ale nejsme kret*ni jako ty a nehejtuje mu stránku když ještě jako srab píšeš pod anonymem + musíš být nějaká hnuska ne ? se takhle stydíš za svoje jméno a když je hnusnej to bych chtěla videt tvyho kluka :D moc hezčích normalnich kluku se nenajde teda pokud nejsi l*sba p*pko
  • pí*o jedna :DDDDDDD
  • Tak za prvý asi má pravdu že si ho asi nikdo z nás nevemem protože i kdyby jsme tam jely tak jsou i jiný fanynky žejo :D
    Ale když se ti nelíbí tak běž do haj*lu proč ku*va lezeš na tuhle stránku ?
    ai protože si nějakej hnusák a koukáš po klukovy který je krásnej bohatej a má talent ty pako :D
  • Ahoj všichni. ráda bych sem napsala můj názor na tyhle lži o vztazích. Opravdu nevím, kde jste slyšeli podobné informace, ale Ross NECHODIL ani Laurou a ani s Miauou Ano, zjistila jsem to na jeho PRAVÝM asku (ale link sem dávat nebudu,všichni víme, jak by to dopadlo ;) ) Jsem sice dlouhodobá R5erska, ne jeho fanynka, ale tohle vím jistě :) PS: nemusíte se hned všichni naštvat co jsem napsala,nemáte důvod proč. Jsem ráda, že jsem mohla tohle konečně říct nahlas :) PS: a už prosím, neřešte jeho osobní život dopodrobna, je jedno jestli má přeci přítelkyni nebo ne :)
    -BeckyMecky *3*
  • Ehm...Takže... Zaprvé-Nechápu, proč se tu vede konverzace zrovna o tom, jestli někdo s někým bude mít děti :D Nebo jestli bude někdo s někým spát, chodit nebo se brát... To mě prostě hlava nebere.
    Zadruhé- Milý Anonyme... Nevoď na nikoho psychiatry, protože soudě podle tvých "chytrých a duchaplných" komentářů už ho pomalu chci doporučit tobě. Navíc gramatika českého jazyka ti asi nic neříká, že? Velká písmena za tečkami a čárky jako oddělování vět v souvětí?
    Já sama jsem fanoušek R5 a Rosse a taky si nepředstavuji, jak spolu budeme mít děti a podobně. Ne každý takový je, víš? A to, že tady holky píšou, že ho mají rádi, toho si ty vůbec všímat nemusíš. Jestliže máš jiný názor, stačí normálně a slušně napsat svůj názor a ne se hned ohánět nadávkami. Jenom rada, aby jsi se pak nedivila, že tu máš tolik nenávistivých komentářů.
    Je mi jedno, jestli tě můj názor nezajímá, protože tady už vedeš konverzace úplně o něčem jiném, než je tahle stránka, takže je mi to úplně jedno. :D Jenom mi klidně něco odepiš.
    Přeji všem hezký den.
  • jinak já sem tu jako Adri
  • jak tady někdo psal kámoška říká že to bylo na www.r5.com ale já to tam nikde nenašla taky protože to není o R5.
  • R5 je boží skupina a on v ní je nej
  • já to našla na webu o Rossovi r5 a Lauře a A&A
  • Jak jste zjistili, že s někým chodil??? Nikdy jsem neslyšela a ani nečetla, že by chodil s Laurou nebo Maiou :/ Nevím kdo má pravdu, ale zajímalo by mě odkud to víte :) Jestli to bylo v nějakém rozhovoru apod. tak sem hoďte link :D Dík
  • BULDOG
    Hele ja ho možna uvidím mě je 19 sem o rok starší než on můžu si vybrat kam ppojedu já mužu jet klidně za ním víš...a nebuzeruj tady všechny holky za to nemužou mají ho rádi a co? To je jejich problem né tvuj kraavo ANONIM *10*
  • Ross je super *3* *14*
  • protože třeba,chodil prvni z maiou a pak z laurou vite *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit