Přejít na výpis diskuzí

Ross Lynch

OSOBNOST 26.9.2012 
559 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LillyLynch
    On je prostě BEST !!!!!!
    Dokonalejší člověk není a nikdy nebude než on!!! *14* *14* *14* *14* *14*
    His smile is cuteee!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    I LOVE ROSS LYNCH!!
    *14* *14*
    Miluji všechny jeho písničky, kéž bych věděla kde bydlí hned bych za ním jela a to na 100000000000000% *14* *14* *14* *14*
    Nejlepší zpěvák a herec!
    Kvůli němu se mi změnil celý život (MY LIFE IS YOU)!!!
    Děkuji ti že jsi!!!
    *14* *14* *14* *14*
  • ross je užasný i love ross lynch *14* *3* *4*
  • Miluju ho!!! *14*
  • ale on chodí s courtney eaton :D *3* *3*
  • Jak jste zjistili, že s někým chodil??? Nikdy jsem neslyšela a ani nečetla, že by chodil s Laurou nebo Maiou :/ Nevím kdo má pravdu, ale zajímalo by mě odkud to víte :) Jestli to bylo v nějakém rozhovoru apod. tak sem hoďte link :D Dík
    • jak tady někdo psal kámoška říká že to bylo na www.r5.com ale já to tam nikde nenašla taky protože to není o R5.
    • já to našla na webu o Rossovi r5 a Lauře a A&A
  • LillyLynch
    Ross Lynch a Laura Marano mi změnili život a tak o nich píšu příběh *14*
    Postavy: Ross Lynch, Laura Marano, Rainy Rodriguez, Calum Worthy a Maia Mitchell
    Omlouvám se Maia Mitchell tebe jsem použila jako nepřítele, promiň:((

Bude to o lásce mezi Rossem a Laurou, ale do jejich vztahu nečekaně vstoupí Maia, která to chce mezi nimi překazit. Laura se pohádá s Rossem a po dvou dnech se dozví, že Ross Lynch a Maia Mitchell spolu oficiálně chodí. Rosse mrzí hádka se svou nejlepší kamarádkou Laurou. Když se Ross dozvěděl, že se Laura kvůli němu trápí, tak ten další den oznámil že se rozešel s Maiaou, protože je zamilovaný do Laury, ale co teď?? Ross se sice rozešel s Maiaou, ale tu hádku mezi ním a Laurou tohle se nedá vzít zpátky. Ross udělá všechno aby ji získal. Laura slyšela od Rainy a Caluma, že se s ní rozešel jen kvůli jeho nejlepší kamarádce a životní lásce. Ross & Laura začínají spolu chodit a moc jim to spolu sluší a myslím si že jim všichni závidí jejich lásku a doufám že i v realitě mezi nimi nebude jen pouhé přátelství a partnerství, ale i LÁSKA.

Jestli máte nějaké další nápady, jak by tahle láska v příběhu nebo v realitě mohla pokračovat, napište mi sem -> LillyLynchForever@seznam.cz
    Ráda na ně odpovím
    Doufám, že se vám můj příběh bude aspoň trochu líbit
    *14*
    • Raini nie Rainy
    • takže inkognito odkud to máš?
      je to pravda?
      • Prosím tě, já aspoň něco napsala. Být tebou tak zavřu hubu nebo dostaneš!
  • tak vidíte nakonec ste se dočkali že pudete na R5 konzert no ja ne bydlim taky v ČR ALE JE TO PREJ DALEKO TAK TAM NEMUŽU ŠKODA TAK SI TO UŽIJTE *9*
    • Ja bývam v košiciach a jeho koncerta sa nikdy nedočkam a ani neuskutočnim
    • Hele buď ráda že jsi se vŮbec zeptala. *4* Já a moje kamarádky jsme měli strach se zeptat tak nikam nejdem
  • ma supr pisne jen tak dal *3*
  • Fešák!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit