Přejít na výpis diskuzí

Ross Lynch

OSOBNOST 26.9.2012 
559 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I lovee you :-* :-*
  • on je boži kluk je krasny moccc <3
  • Aaach, tak ´milujem´ čítanie tých príspevkov čo píšu niektorí ROSSIANS. Akoby bola vaša vec či Ross chodil s Maiou alebo Laurou. Je to jeho vec. #NoHate #MyOpinion
    Som R5er.
  • rosse lynche miluju je tak rozkošnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Holky, myslím, že je zbytečné o něho bojovat. Není to -kousek pizzy-.
    Áno, ale taky se mi líbí.Ale vážně si myslíte , že třeba z těch 10 000 fanynek a obdivovatelek si vybere právě vás?A ještě když jste v -jiné zemi než žije on-.Ano , já vím, jezdí po světě na koncerty s R5.Aby jste ho získaly, chtělo by to nějaký plán, ne? *3* Teda já mám takový plán, že se budu fakticky hodně učit Anglicky.A až budu trošku starší,( a Ross nebude mít manželku) tak si seženu lístky do první řady na jeho koncertě, položím na pódiům papírek s mím jménem a tel.číslem . Třeba mi zavolá *14* Dost blbí,co?A ještě k tomu plánu budu mít samé jedničky a stanu se slavnou.. A že mám do teďka samé jedničky (vím hele, tomuto se asi budete smát, protože tady v tom -komentáři- asi bude HÓDNĚ chyb), tak bych mohla být aspoň novinářka, ne? No dobře, já toto ŠÍLENĚ zamotola... Jenom chci napsat že.. JE PROSTĚ ZBYTEČNÝ SE O NĚJ HÁDAT PŘEZ NET! *14*
  • Ellisabeth
    so good *14* *14*
  • ja ho mam velmi rada *14* *14*
  • Jsi skvělí !!!!!!!!!! *14* *3* *14*
  • you are best forever *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jsi můj nej kluk na světě pusu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit