-
Je nejlepší herec ,ale zpěvák je ještě lepší miluju ho je prostě neeeeeeeeeeeeej !!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *2* *15* *3* *4* *3* *14* *14* *14* *14*
-
happy birthday,y love you ross!!!!!!! *14*
-
hey akje pekny potam ja som selens gomez *1* *1* *1* uz hned je krajsi mitchel musso teda oliver oken *14* *14* *14*
-
Milujem ta ross lynch !!!!! :-D
-
Píše jsem,protože sem chce napsat co si myslí...
Nikdo neni dokonalý a to ani ON!
Máš pravdu,že mám pravdu... :) Já si myslim,že je v*l a ty si myslíš,že v*l neni... -
Bože kašľať všetkých haterov! On tu má aj svojich fanúšikov, ktorý tu preňho budú vždy <3333
-
Prosím dejte sem telefoni číslo Rosse
-
Já ho získám! Jednou jo! Všichni máte smůlu :D *14* *14* *14* *14*
-
-
nepovedala bi som .
ti musiš byt pekna ... ked si to misliš *1*
ale maš pravdu je pekny *14* *14* *14* *14* *14* -
hahahahahaaaaaaaa ty ho získaš :DDD no ale najprv sa nauč po anglicky , aby si mu mohla povedať aspoň jednu vetu :DDDD
-
jo to určitě *6* *6* *1*
-
-
Ahojte, písala som sem už dávnejšie. Vždy bolo mojím snom stretnúť R5. A teraz sa mi to o chvíľu splní! Je 17.9. 2015 a R5 majú 22. koncert vo Viedni! Samozrejme že idem a mám aj M&G *14* neskutočne sa teším! Už len pár dní a splní sa mi sen!!
-
jo a za 2. ty blba ja se schovavam za jmeno??Nejsi moje matka takze si ho budu urazet jak chci at se ti to libi nebo ne.a ja jsem blba?????????prvni se zamysli a pak pis protoze ty blbko.A ano jsou lidi ktery ho radi maji ale je to ooopravdu par.jo a myslis ze na tebe tu nekdo zvedavej je ??????ty kravo mrnava !!!!!!
na ty tvy blbi kecy!!!!a myslis ze sem trapna a nechtela bys nahoudou po me jeste telefoni cislo a taky ulici kde bydlim a taky kolik mi je jo a taky moje prijmeni??????Ja nejsem deb*l abych sem davala zakladni informacxe jak se jmenuji ti muze byt u prd*le tak tam radsi di aby byl pokoj.Ja nejsem zadna super barbie abych se takove zakladni veci davala a nechtela bys jeste cislo podprsenky??????????vubec bych se nedivila kdybys to sem ty dala ale ja ooopravdu na to nejsem zvedava aby me tu nekdo sral s jmenem tak se di zahrabat....
jo a bat se tebe joo nebo jako koho???? ty blitko!!!!!!!!!!jo a ross je taky blitka ste si taaak podobny -
-
vies co uprimne lezes my na nervy ked sa ti nelubi on tak si to nechaj pre seba nemusis tym drazdit ludi ktori ho maju radi a tak ti nikto nebude nadavat !!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* a jedina blitka si tu ty
-
Tak se uklidníme joo:-DDD co vám jebe? komenty se dávají většinou jenom na to, aby někdo herce/zpěváka pochválil a né aby je pomlouval a ještě se tady s někým hádal.. Inteligence:XX
-