Přejít na výpis diskuzí

Ross Lynch

OSOBNOST 26.9.2012 
559 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele lotty,nejlepsi neni a je to tu proto aby sem lidi psali komentare jak je dementni a nebo uzasnej.Na tvoje vyjadrovani lasky tu taky nikdo nema naladu tak se jdi zahrabat a starej se o sebe.J eto proste blb a ty vypadas taky na blba *12*
    • hale na ty tvoje sra*ky taky nikdo nema naladu tak bez spat mimino a nejhejtuj za kompem jeste jako anonym to musis byt odvazna holka :D a nejaka hnuska :D už sem ti psala že moc hezcich normalnich kluku se nenajde tak se do nej ne*er a bez se kouknout do zrcadla :D jestli chcs hejtovat ze je hnusnej dej sem svoji fotku nebo nekam jinam at vydime co ty si za krasotinko pod anonymem bl*ko za*rana
    • Mluv za sebe a ty sama si BLBÁ a na tebe tu už neni vubec nikdo zvědavej, jsou lidi kteří ho mají rádi tak je neurážej. A seš dost trapná když ani nenapíšeš jméno asi se bojíš Anonym. *16* *16* *16* *12*
    • A nechtěla by ses uklidnit tak to sou holky kterým se líbí kdyby se ti líbil justin bieber a já bych řekla jenom protože ho nemám ráda že to je debill a ty píčča protože mu fandíš tak by to asi nebyla příjemný co? *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* Prase čuně...
    • Hele ty cvoku to neni blb ty si BLB takže ho neurážej!! *16*
  • Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • cau rossy heleje pravdaze chodis s laurou marano jestli jo tak odepis jestline nepis
    • nauč se psát a neodpoví ty na cz stránku :)
  • I love you Ross <3 <3
  • Je uzastny a pre mna je super sprava ze je nezadany a dajte od neho rucky prec lebo je moj :-D ale nie robim si srandu ale ja o neho budem bojovat :-* :-D
  • je hnusnej
    • Jsi blbá
    • Ty si hnusná
    • No když nemáš mozek *2*
    • KendallLove
      ty jsem hnusná *1* *1* *1*
    • seš blbka
    • Je hnusnej naopak je boží i jeho písně nechápu proč jsi napsala že je hnusnej *3*. on je ůchvatnej. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Happy birthday i love you *14* *14*
  • Happy.smile
    Mám ho ráda jenom se mi nelíbí vlasy(má mikado no možná trochu kratší )
  • prej chodí s nějakou Alexis Neiredes (tak nějak) je hnusná a je to Dě-ka a pí*a
  • Objevila jsem ho teprve nedávno, ale i ta krátká doba stačila, abych se do něj totálně zamilovala! Je úžasnej, vtipnej, sladkej, krásnej a já nevim co ještě!:3 Seriál Austin & Ally je od teď můj neojoblíbenější! Myslela jsem si, že Disney channel je čím dál tím horší, ale vypadá to, že jsem se spletla! Jen tak dál, Disney!:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit