-
jjj
hraje good, jen tak dal....... *3* *4* je nej.. *5* -
Pavlína
jsi hezký herec,já tě miluju! *14* *14* *14* *14* *14* -
no ja bych rekla ze je to docela super hra *5* a taky dost zabavna kdyz by ste se nudili tak si tuhle hru zahrajte *15* *14* *3* *1* *1* *3* *4*
-
je super *4*
-
super herec,jedině s nim se vždycky u harryho směju!!jo Ronovi a Hermioně to strašně přeju(doufám že už to v 7.dílu trochu rozjedou)....ale proč sem píšu:jakto že má ve svý filmografii jen Harryho4??!!!
-
NEJNÁDHERNĚJŠÍ HEREC JAKÝHO ZNÁM (A ŽE JICH ZNÁM HODNĚ!!!!!) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *14* *7*
-
Je fakt super ale znám lepší ... *14* *15*
-
joooooo on ujde *4* *4* *4* *4* *3*
-
prosim vas poslete mi nekod Rupreta email potreboval bych a nebo jestli mate na nekoho ho jineho treba Emma nebo Daniel tak mi je poslete diky a taky muzete u vsech treba ICQ cau cau ! *4*
-
nene Rupert je můůj..nevim na co si to hrajete *13*
-
jenom můůůůůůůůůůůj
*14* *14* já ho žeru je krasnej ¨,nadhernej a ja ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...Ale jinak je to docela dobrej herec.
-
Já na zrzky moc neletím:-(
-
Je to tu kráááásný a Roník taky. Ten je naprosto ÚŽASNEJ:-)
-
blabla
On je fakt boží!!Oblíbila sem si Rona(je to nejlepší postava) už v knížce a Rupert je suprovej herec.Když se ve filmu něčemu směju,tak jedině jemu.Je o dost lepší než Dan.Docela sem se divila,že jsou na něj takový pozitivní reakce,protože sem si myslela,že lidi spíš žerou Dana....no nic tak adios!! -
je sexy
-
JE SLADKEJ
-
Velká fanynka
Jsem Rupertova velká fanynka a mimo zdravím všechny kteří si myslí že je Rupert sladký! -
RUPÍK
vypadá jako můj kamarád ze třídy!!je pěknej...to se musí uznat..i když mě se po pravdě víc líbí DAN=)... -
rupert
JE DOKONALEJ!! je uplne uzasne roztomilej a sexy..... jestli o nem chcete nekdo pokecat tak mi pisnete......kbrodilova@seznam.cz