Přejít na výpis diskuzí

Rupert Grint

OSOBNOST 31.12.2006 
233 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy birthday Won Won :D :D :P
  • všechno nejlepší, a hodně úspěchů, lásky a přátel. Z HP jsi vážně nejlepší... *3*
  • Rupert

Rupert vypadá hoodně dobře v Harry Potterovi 7 !... Fakt zmužněl a je pěknej !! .. *3*
  • eliska77

Miluju ho!!!!!!!!

Já Ruperta tak moc miluju *14* *14* *14* *14* *14*
  • ...

Už sa tesim jak zmení vlasy!.. to bude urcite a snad este HEZčí ale je tak Krááásnej proste OKAY!!!! ...:DD;)
  • : Rup

To jo... *3*
  • Re: RON

To je pravda. *4*
  • RON

Ron ve filmu HARRY POTER byl vždy vtipný... *1*
  • Re: ...

presne debil daniel *LOVE RUPERT* *14* *14* *14*
  • ohh

ON NENí ROZHODNE NEJHEZCI JEN Z HERCU ON JE NEJHEZčí KLUK NA SVETE A NIKDY SE TO NEZMNENí A KDYBICH MNELA JEDNO PRANí TAK SEJíT SE S NíM NEBO CHODIT SNIM BOOOžE ON JE TAAK SLADKEJJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* PROSTE SEXI, CUTE BOY
  • kristina-isabell

Re: Re: Rupert

nieee, JOHNNY NIE *13* on ma ozajsny talent nie ako ta madonna ci redklif....
  • kristina-isabell

Re: Re: Re: Adresa

ak chces vediet jeho fanklub tak tu mas:
    Hamilton Hodell
    5th floor
    66-68 Margaret Street
    London W1W 8SR
    England
  • hanullka95159

...

Ono je úplně nejlepší jak v HP sedmičce Zmužněl!! Daniel vedle něho vypadá jako párátko...jinak moooc SEXY! *14*
  • Rup

v Cherrybomb mu to moc sluší :) je nejlepšíí:) po Danovi a Emmě ..:) *14* *14* *14*
  • Re: Autogram

ahoj mas na neho porad tu adresu?A mohla by jsi mi ji prosim te poslat?Dekuju predem
  • nejfaninka

Ron? <3

Rupert (Ron) je nejhezčí kluk z Harryho Pottera!!! Já ho mám osobně nejraději!! *14* *14* *14* *14*
  • m......

je krasny !! :))) nejhezci z HArryho Potera!!!!!!:**
  • sarda

Re: :*

Mno jsou i krásnější chlapy v showbyznysu *9*
  • Re: Autogram

A mohl/a bys mi na něj dát, pls, adresu?
  • Jo

Nepište to tady angliciky, tohle je český web asi těžko tady budete hledat angličany

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit