-
Happy birthday Won Won :D :D :P
-
všechno nejlepší, a hodně úspěchů, lásky a přátel. Z HP jsi vážně nejlepší... *3*
-
Rupert
Rupert vypadá hoodně dobře v Harry Potterovi 7 !... Fakt zmužněl a je pěknej !! .. *3* -
Miluju ho!!!!!!!!
Já Ruperta tak moc miluju *14* *14* *14* *14* *14* -
...
Už sa tesim jak zmení vlasy!.. to bude urcite a snad este HEZčí ale je tak Krááásnej proste OKAY!!!! ...:DD;) -
: Rup
To jo... *3* -
Re: RON
To je pravda. *4* -
RON
Ron ve filmu HARRY POTER byl vždy vtipný... *1* -
Re: ...
presne debil daniel *LOVE RUPERT* *14* *14* *14* -
ohh
ON NENí ROZHODNE NEJHEZCI JEN Z HERCU ON JE NEJHEZčí KLUK NA SVETE A NIKDY SE TO NEZMNENí A KDYBICH MNELA JEDNO PRANí TAK SEJíT SE S NíM NEBO CHODIT SNIM BOOOžE ON JE TAAK SLADKEJJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* PROSTE SEXI, CUTE BOY -
Re: Re: Rupert
nieee, JOHNNY NIE *13* on ma ozajsny talent nie ako ta madonna ci redklif.... -
Re: Re: Re: Adresa
ak chces vediet jeho fanklub tak tu mas:
Hamilton Hodell
5th floor
66-68 Margaret Street
London W1W 8SR
England -
...
Ono je úplně nejlepší jak v HP sedmičce Zmužněl!! Daniel vedle něho vypadá jako párátko...jinak moooc SEXY! *14* -
Rup
v Cherrybomb mu to moc sluší :) je nejlepšíí:) po Danovi a Emmě ..:) *14* *14* *14* -
Re: Autogram
ahoj mas na neho porad tu adresu?A mohla by jsi mi ji prosim te poslat?Dekuju predem -
Ron? <3
Rupert (Ron) je nejhezčí kluk z Harryho Pottera!!! Já ho mám osobně nejraději!! *14* *14* *14* *14* -
m......
je krasny !! :))) nejhezci z HArryho Potera!!!!!!:** -
Re: :*
Mno jsou i krásnější chlapy v showbyznysu *9* -
Re: Autogram
A mohl/a bys mi na něj dát, pls, adresu? -
Jo
Nepište to tady angliciky, tohle je český web asi těžko tady budete hledat angličany