-
ron
Jeee tak tohle je fakt boží kluk....nechápu proč je všude takovej zájem o dana=harryho když rupík je daleko hezčí a lepší... *14* a hlavně se straaašně krásně směje....on je prostě nej *1* -
-
Re: ron
on má boží všecko... *14* ale je fakt že ten úsměv vede *14*
-
-
LONÁNEK
Jj, Lonánek je boží. Happy birthday, Rupert! *in love* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nika
hm je peknej *14* ale stejne je hezci fernando alonso *14* -
Rup a Emm
Podle me spolu Rupert a Emma Watson chodej napiste co si myslite vy jako myslim v realnym zivote *14* *16* -
-
Re: Rup a Emm
nechoděj...určutě...se přeci pořád řiká že s danielam chodí EMMA *3* *3* -
-
Re: Re: Rup a Emm
Jak tady můžete pdát, kdo s kým chodí, když o tom vůbec nic nevíte?! Kdyby spolu doopravdy chodili, byl by z toho strašnej skandál a hned by to bylo ve všech časácích atd.. *8* -
PRAVDA SOUHLASÍM *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
no tak to je pěkná blbost *16* *16* Daniel a Emma spolu nikdy nic neměli a ani nemAJÍ.TO CO SE ŘÍKÁ JSOU LŽI. *15* *8* a pokud de o Rupa....ten taky neměl nikdy nic s Emmou.tak tady prosim vás neřikejte blbosti *9* *7*
-
-
-
Hi
Hezkej zrzoun a dost dobře hraje podle mě snad nejlíp ze všech těch mladých herců v H.P. docela mě rozesmívá a na roly Rona se tutově hodí moc mu fandím *5* *1* *3* -
Beeest
joo! k roli Rona nemohli vybrat lepšího:)
je fakt k sežrání.. zrzounek:D
:** fakt sexy hoch toto...♥♥ -
Grunt je prostě dobrej ale já mám radši Harryho
-
ronicek
Ron je fešák že jo?Ale ve čtyřce se mi nelíbily jeho dlouhé vlasy.Ale i tak *14* -
Já sem nevěděla že hrál ve videoklipu Eda Sheerana.. xDxD vy ste to věděli..? xDxD http://www.youtube.com/watch?v=c4BLVznuWnU
-
happy birthday
***vsechno nej nej k narozkam!!!***