-
je super a moc krásná mám ji ráda *14* *14* *14*
-
Ta je tak nááááááádherná!
-
Znáte ji někdo osobně? Já nechápu, jak můžete vědět, jaká je. Možná je namyšlená slepice a v rozhovorech si hraje na anděla, ale VY to nevíte! Jediný co víte je jak vypadá, fanoušci životopis atd. ale to jestli každý ráno stojí před zrcadlem a obdivuje se a nebo naopak... Kdo o ní píše hnusný věci a nezná ji, tak ji akorát závidí!
-
Ryan je jako Ginger mazaná *2*
-
To snad ani není možný...je uplné stejně stará ako já přesně na den! :D *8*
-
-
Já též... *1*
-
-
narozky
vše nej *4* -
trapka
trapacka sveta jezis uplna krava ako ju moze mat niekto rad!!!! ved je hrozna krava si svina ryan *16* -
-
nemas ju rad/a kvuli charakteru v serialu zeke and luther, ale vis jaka je doopravdy??
kdyby byla namyslena krava, tak by nechodila na charitativni projekty -
len jej zavidis!jediny kto je tu trapny si ty!
-
Ji znáš, ty trubko? *12*
-
Re: trapka
ty si fajna pica hovoris to iba preto lebo ziarlis ne kazdy moze byt taky slavny ty pipka -
Re: trapka
jak to tak možeš na Ryan povedat ti krava *16* *16* *16* ona je super ty si hrozna
-
-
trapka
trapacka sveta jezis uplna krava ako ju moze mat niekto rad!!!! ved je hrozna krava si svina ryan *16* -
Ryan Newman
Je len o 6 mesiacov a asi dva dni staršia ako ja, ale ja ju zbožňujem, ona je taká milá. *4* -
Miluju jí..
Tu holku k smrti miluju.. znám její životopis je mi 12 a mam na ní.. kdybi to šlo poletim za ní do USA *14* *14*