Přejít na výpis diskuzí

Ryan Newman

OSOBNOST 1.7.2009 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hej!!!! Verčo to určite ona je dobra to sem si jistá... neni namyslena ..... ona tak peknaa aj ja chcem bit taka pekna no aj ja nejsom moc skareda ale ona je nadherna .... ja bi sem chcela bit jed naaj kamoskaaa *4* *3*
  • ryan je pekná a závidim jej ale ani ja nie som najhnusnejšia chcela bi som mať taký život . *12* *14* *9* *9*
  • len jej zavidis!jediny kto je tu trapny si ty!
  • TO není možný já jsem o 3 dny starší jak ona
  • ja chcem vyzerat ako ona!!! *14*
  • tak Maťo...Když jí nemáš ráda,tak si jí nevšímej ne?Co když jí akorát závidíš?Třeba to že je docela hezká a ty si třeba hnusná až je to k zbláznění...tak si jí nevšímej a koukej se třeba na Justina Biebra,ten je taky tak divnej jako ty,o.k.? *3*
  • je super a moc krásná mám ji ráda *14* *14* *14*
  • Ji znáš, ty trubko? *12*
  • Ta je tak nááááááádherná!
  • Znáte ji někdo osobně? Já nechápu, jak můžete vědět, jaká je. Možná je namyšlená slepice a v rozhovorech si hraje na anděla, ale VY to nevíte! Jediný co víte je jak vypadá, fanoušci životopis atd. ale to jestli každý ráno stojí před zrcadlem a obdivuje se a nebo naopak... Kdo o ní píše hnusný věci a nezná ji, tak ji akorát závidí!
  • Ryan je jako Ginger mazaná *2*
  • To snad ani není možný...je uplné stejně stará ako já přesně na den! :D *8*
  • narozky

vše nej *4*
  • Re: Hrála

to vie každy
  • Re: -

Proboha k Miley Cyrus ji nepřirovnávej, Ryan je daleko lepší. Nechci někomu brát jejich vzor, ale Miley fakt nemusim. Jo a Ryan je hrozně pěkná !!
  • Re: trapka

ty si fajna pica hovoris to iba preto lebo ziarlis ne kazdy moze byt taky slavny ty pipka
  • 17lili07

Re: trapka

jak to tak možeš na Ryan povedat ti krava *16* *16* *16* ona je super ty si hrozna
  • trapka

trapacka sveta jezis uplna krava ako ju moze mat niekto rad!!!! ved je hrozna krava si svina ryan *16*
  • trapka

trapacka sveta jezis uplna krava ako ju moze mat niekto rad!!!! ved je hrozna krava si svina ryan *16*
  • Ryan Newman

Je len o 6 mesiacov a asi dva dni staršia ako ja, ale ja ju zbožňujem, ona je taká milá. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit