-
Líbí se mi jak tahle krysa prohlašuje jak nepije, nekouří, ale před třemi lety to byl jen výhul. Od té doby ve všech rozhovorech v televizi jde vidět, jak je vyhulený. A mezi náma jsou lidé, co tohohle malého ciganského fracka dostali do rádia, tak mi vysvětlete: Komu tu "jebe"?
Pozn.: Nejde o rasovou nenávist, jde o to, že tohle do rádia nepatří. -
Co ta výška 180cm :-D ten má tak 153 i s botama. Takový malý pivo...
-
Abyste se nedivili že mu jen křivdíte někdy má dobré písně ale někdy se mu prostě nedaří *2* Zkuste mu to říct do obličeje vy byste mu to raději ani neřekli *1* někdy je tak dobrý že i moje sestra dělá takové obličeje *14* *1*
-
taky velky "rapper", moc machruje a mysli si ze je pan *7*
-
No je to dost pozde ale vsechno naj rymačii a hodne penez *1*
-
Ty suka to by si sa divila ze ho nepoznaju aj v europe napríklad aj niektory ludia z polska alebo bulharska ho poznaju. Este som aj pocula ze dostal ocenie v amerike za ceskoslovensko za sladbu jebe a ked nic nevieš tak sa radšej neozyvaj ty suka. A povec mi este jedno ze ktory slovensky alebo cesky spevak sa preslavil aspon v europe nemusel na celom svete alebo v amerike a ked mi to poves ze kto tak potom ho mozes odsudzovať ale zatial drz papulku a krok slusne povedane. A ten kto porovnava eminema a rytmusa má fakt iq humpacieho konika pretože toto je fakt iny level vy zebraci
-
-
Tak třeba Kája Gott.
-
-
všechno nejlepší *1* *1*
-
Všechno nejlepší *3*
-
nechápu jak ho můžete poslouchat *7*
-
vše nej rytmus