Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady to je můj názor jestli vám to vadí klidně o mě napište co chcete měto je jedno
  • Až moc dělá ze sebe velkýho drsnˇáka a rapera a je dooooost sprostej,měla jsem jeho písničky ráda ale proto ,že jsem ve třídě byla kvůi jeho písničkám oblíbená ale tědˇ když slyčím jeho písničku tak už mi opravdu nic neříká a radši by jsem si pustila jakoukoiv jinou písničku než jeho.
  • všecko neeej..:Dd *4* *15* *15*
  • Čawes , hele všechno nejlepší ,ale to machrování mě kapku štve ,každej má svůj styl ,chápu to ,tož můj ,názor ,ale jako písničky a hlášky má dobrý
  • Chloe11
    vše nej rytmus *2*
  • Jojo frajer má semnou stejně narozeniny *14* *3* *3*
  • RYTMUS...nechápu jak můžete bejt takový náhodou RYTMUS je dobrej a ten kdo ho jenom pomlouvá tak je dost ubohej neříkám že by ste ho měli mít všichni rádi ale aspoň by ste ho nemuseli pomlouvat *16* RYTMUS je normální jako každej jinej člověk akorát je slavnej protože něco dokázal...Takže já jenom že pomlouváte jenom protože mu závidíte tak prosim vás nedělejte ze sebe debili..díky *3* *15* ...jo a RYTMUS je nejlepší!!!! *14* *14* *14*
    • a co dokázal? je to namachrovanej zm-d
  • Neviem či má Rytmus facebook *14*
  • on neumi dobre zpivat neni vubeccc slavny (krome v ceskua na slovensku) bez urazky ja jsem taky cech ale belosi (i cigani) nemaji soulovy hlas (cernosky nemyslim cikansky ale ty prave cenoske) a afroamericti jsou nejlepsi rapperi + Eminem na celem svete a jestli si myslite ze Rytmus je slavnej tak skuste jit nekam mimo ceska ebo slovenska na dovolenou a nikdo nebude znat Rytmuse ani v Americe, Assi ani v Evrope krome ceskoslovenska neni slavnej a ma trapnej hlas
    • jdi si za maminkou ubožaku RYTMUSOVI
      akorat zavidis je to king (i když EMINEM je proste nejlepsi ale on si to zaslouží podivejte se na film 8mile) *5* *16*
  • nika1979
    *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit