-
Rytmus nemá žádný talent.A kdyby měl rozum,tak půjde do ameriky naučí se nějaké texty v angličtině na google překladač a něco zaspívá.Navíc v česku a ve slovensku jsou všichni nekvalitní zpěváci.Nejlepší jsou ti Američtí.Př:Eminem to je nejlepšá rapper na světě.Nebo Michaell Jackson nejlepší tanečník na světě.Drake má hezký hlas,ale Eminem samozřejmě hezčí,ale nikdo se nevyrovná Eminemovi.Ať už má třeba víc na klipu lidí,jako za zhlédnutí.Navíc rytmus je sprostej.Sice eminem taky,ale není sprostej třeba na děcka.Eminem pomlouvá celebrity,ale rytmus pomlouvá úplně všecko.Lidi úplně vše.Já nechápu,jak můžou lidi nad 25 let ho poslouchát,takový lidé by si měli uvědomit,že je to vulgární tedy sprostý zpěvák.A teenager tak 10 až 20 let,tak to jsou blázni,co na to jiného sem napsat,že nechápou o čem zpívá.Né musím uznat,že hlas docela má dobrej jo ok,ale chování a to o čem zpívá.Divim se že ho lidi nevypískali z nějaké show nebo tak.A každej kdo mu tu říká boreček nebo tak.Musí být nejspíš dítě do 15 let.Takže nic proti vám ani Rytmáku,ale zdělil jsem to co jsi myslim,a neber te to ve zlim,ale takové zpěváka můůžou poslouchat jenom haranti.Čau !
-
Je to tak.Rytmus je nádhernej chlap,kterej umí.Je skvělej a každej kdo ho odsuzuje a sprostě nadává,tak jen závidí.Rytmus je pán.Je namyšlenej?Jo,je ,ale má být na co,protože vše co má si vydřel..a bitbox?O tom není se třeba zmiňovat.Je to kvalitní zpěvák s velkým talentem...
-
Rytmus je borec *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
Ano vsak mate pravdu rytmus je nejlepsiiii *14* *14* *14* *14*
-
Rytmus je nejlepší celebrita na světě!!!!!!!!!!! :-)))
-
si super si moj idolll *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Je fakt dost dobrej žeru technotronic flow pribeh adalsi
-
Lawuji the Zlato si nej .. *14* *14*
-
je bore ale ne co chibi je moc už namišlenej musi to hodit spatky jak bil ale jinak pecka rapp hip hop beatbox mne bere už 1é a jeho 20 bomba mafik .cz *3*
-
rytmus je birec a borcem taky zustane *5*