Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oelli
    Všechno nejlepší k narozeninám Patriku!!!
  • Dík stodvacítkotrojko 123, taky s tebou souhlasím
  • Akorát plyve do mikrofonu a myslí si, že je slavnej nebo co, já evím, ale mám takový tušení, že jsou na tom s Justinem Bieberem podobně, oba jsou stejní blbečci, tyhle namachrovaný exoty já fakt nesnáším
  • Mě na něm nejvíc vytáčejí ty jeho namachrovaný pózy, takovýhle "tvrďáci" bývají největší měkotové, stačí na ně bafnout a zdrhají a jeho hudba se mi vážně nelíbí, měli by ho bojkotovat, ať si ti svoje sprostý texty recituje doma Darině do ouška. Nikdo na něj není zvědavý!!!!
  • Ja na Rytmuse nemam zadny nazor protoze ho osobne neznam.Jeho hudba me nebavi.Jen bych se ho zeptala,jak je pysny na svoji pritelkyni.Ona je ryzi charakter.FUJKY.
  • Nenávidím Rytmusa i tu jeho hudbu která se nedá poslouchat,chci aby to všichni vědeli.
  • Hej Rytmus, vezmi si radši lopatu a jdi makat,budeš konečně užitečnej. Ten tvůj skřehot se stejně nedá poslouchat a chování máš horší než násoskové z pasťáku.
  • Věřím....dát ty peníze bezdomovci by bylo stokrát užitečnější. Holt namachrovanej primitiv, co si hraje na děsnou celebritu. Lůza šoubyznysu.
  • Včerejší koncert Rytmuse v Č. Budějovicích byl nejhorším zážitkem mého života. Koncert od osmi a pán si dorazí v jednu ráno a ještě sprostě uráží přítomné čekající rodiče. Zahraje Tři písně a za dvacet minut skončí. Na jeho koncert NIKdy NECHO´DTE!!!!
  • Ja *1*
  • a kdepak je tet ten slavnej rytmus v riti
  • Ale aspoň víme, jak se píše rohlík, inteligente!!! *1* *1* *1*
  • Nekonečnú dobu ma člen skupiny RyTMUS U SKLENARA NA STANIčNEJ v Pieštanoch zaramovaní obraz prosim o prevzatie.Dakujem MIA.
  • Pridite si prevziat ibrazok od sklenara v Pieštanochm ,už ho tam máte niekolko mesiacov...
  • Hmmm, to vidím.
  • Umým pravopis!
  • Ty se radši nauč český pravopis. ZávIstivá, rohlÍk. Víš????
  • Rytmus je jednička!! Vy jste jen závystivá lůza!!! co nemá ani na rohlýk!
  • Rytmus a Darina se k sobě vskutku hodí....arogance, povýšenost, vychloubačnost sama. VIP spodina.
  • prostě jedním slovem tragéd, kterýmu se hodí, že měla Dara tahanice o dceru a že se na této kauze mohl zviditelnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit