Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já souhlasím s Laurou i s Tomášem, akorát zzzzpěvák!!! Bacha na to!!! *3* *4*
  • Taky ho nenávidím vydává se za zpěváka a zpívat neumí no to je de..l
    že jo? Kdo se mnou souhlasí? *3*
  • a ty si co???
  • Pravda, na téhle diskuzi jsem si všimla,že všichni jeho zastánci dokážou tak maximálně mluvit sprostě a nadávat, protože ani sami nevědí, jak jinak by ho měli bránit, když nic neumí... *1* *1* *1*
  • Tak to byl vskutku inteligentní příspěvek, jen co je pravda *1* *1* *1* *2* *2* *2* *4* *4* *4* . Kdybych byla Rytmusem, tak bych se za takového zastánce do krve styděla. *11*

Jinak jsem ráda, že Rytmusem nejsem, nelíbí se mi a ani bych to jeho huhlání uměním rozhodně nenazvala.
  • http://cz.iq-test.eu/#735539
  • Rytmus je howado a yelito a obyčejná kreatúra.
  • Já ho nenávidím Rytmusa a taky ty jeho písničky chci aby to všichni vědeli!!!
  • Rytmus je hajzl na této stránce osobnosti.cz nemá co dělat on nie je celebrita!!!
  • Rytmus jeho písničky mají rytmus jo Zlatá husa na dvoře jak kvoká *1*
  • To teda *6* *7*
  • A vůbec, proč je tenhle člověk v rubrice Osobnosti? Osobností je Gott a ne tady ten rádoby zpěvák.
  • ...kdo, nebo co je rrrytmus? Co, to vím!
  • Pokud by někdo nepochopil mou poslední větu - diskutující mají navrch.
  • Rytmus dělá HUDBU pro mě? HUDBU??? Mám jinou představu o hudbě (a bíbr mezi mé oblíbence nepatří). Mám dojem, že víš kulový o lidech, kteří sem přispívají, a o tom, co dokázali oni ve svém oboru. Všechny tyhle "osobnosti" tři čtvrtiny diskutujících strčí do kapsy.
  • Hele lidi,on dokázal rozhodně víc než vy.Vy se neobejdete ani bez toho aniž by vám maminka utírala vaše zasrané prdele.Dokažte to co on a pak tady komentujte.Jděte si poslouchat Justina Biebra.Rytmus je borec a dělá hudbu pro lidi a ne pro některé bezcitné homoklády. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Toto individuum Rytmus nie je spevák ale obyčajný špinavý cigáň,nenávidím ho!!!
  • Jo a opravte tam tu výšku 180 cm....ten měří tak 160 cm i s podrážkou.
  • Rytmus prosím tě, zalez někam. Jakej ty jsi hudebník? Živíš se akorát bulvárem. Nic to neumí a ještě si to bude vyskakovat. Ostatně jako většina našich celebrit. Pravou a schopnou celebritu aby dnes člověk hledal hned třema lupama najednou.
  • Já se docela divím, že ho Homola ještě nechytl pod krkem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit