-
Máš úplnú pravdu som rád,že so mnou súhlaším.Ja ho tak nenávidím,neznášam Rytmusa ked ho vidím je mi z neho na zvracanie preto sa na neho radšej ani nedívam a ešte raz opakujem počúvajú ho len primitívy a idioti samí!!!
-
Je to docela hezká písnička, ale je jenom průměrná. Nijak mě to neoslovilo. Úroveň tomu dává jen Tina.
-
Mě se Rytmus taky zdá jako úplnej vůl,ale v písničce Príbeh (příběh) zpívá strašně dobře dejte si to na 1:45 a uvidíte teťka se mi Patrik nezdá jako blbec *1* *3*
-
To jo, já mu tak strašně závidím,že závistí nemůžu ani usnout. *1* Hlavně mu závidím tu jeho aroganci a nafrněnost. Btw, zpěvák se z něj nestal ani náhodou, stal se z něj rapper, ale velmi podprůměrný.
-
Klidně bych mu do očí řekla, že ho neposlouchám. To by mi problém nečinilo. Jen pochybuju o výroku, že je to jeden z nejlepších evropských rapperů. S tím si dovolím hodně nesouhlasit, protože existují daleko lepší.
-
Reakce typu - "co jsi dokázal ty? ty jenom závidíš" naprosto zbožňuju. Každý ať si poslouchá, co chce, ale obávám se, že v tomto případě se vážně nedá hovořit o kvalitním umělci. Navíc - kritika ještě nemusí znamenat závist, ale to pochopí jen inteligentní člověk.
-
Ja mu nezávidím nemám čo mu závidiet on nie je spevák lebo nevie spievat,neznášam ho a nenávidím proste je to môj názor.
-
Nenávidíš ho,protože závidíš.CO si dokázal ty?Jen urážet.Já ho také poslouchám a nejsem to i...t. *3*
-
Nenávidím ho by som ho oplul akorát tak a zastrelil najradšej keby môžem.
-
já nevín jak muže chodit Rytmus s Darou Rolins kdyš je Rytmusovi 35 let a Dare Rolins 39 let arorat já nevim jestli to je právda ale je to jejích život
*2* *1* *15* *3* *4* -
klidne mu reknu do tech jeho pos oci ze je mu to moc nejde a nevim zda je nej ale asi ne a ty asi budes dalsi kofola
-
Poviem len jedno o Rytmusovi je to cigánsky pes ktorý nevie spievat,počúvajú ho len idioti,nemusím ho som proti nemu nenávidím ho!!!
-
Rytmus je jeden z nejlepších raperů v česku a na slovensku i v celé evropě. Jestli máte něco proti Rytmusovi tak bych vás chtěl vidět jak mu to řeknete s očí do očí. A mimochodem Rytmus se narodil v Kroměříži. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Mě se líbí, jak si hraje na drsňáka a přitom měří nějakých 165 cm....když si ho představím, tak se tomu musím smát *1* *1* *1*
-
Rytmus mě přijde jako bachařskej týpek, co se rozhodl založit svoji kariéru na sprostých písničkách, protože na nic jinýho nemá a myslí si, jak je strašně coooool...Nechápu televize, že si ho zvou do poroty,když umí akorát ponižovat. A zase si myslí, jak je cooool a zajímavý. *15* Mě přijde akorát k smíchu. *1* Na jeho koncert bych v životě nešla. Hnusil se mi už tenkrát, když pomlouval a shazoval toho Michala Šepse. Michal byl dobrej v raggae...každý je dobrý v něčem jiným. Panu Rytmusovi to asi hodně vadilo, tak se nezmohl na nic jiného, než ho veřejně shazovat a zesměšňovat. Opravdu férovej týpek. Pamatuju, jak se mu vysmíval, a chtěl vědět, kolik lidí by přišlo na Michalův koncert. Aby jednou, ty blboune, na Míšův koncert nepřišlo víc lidí než na ten tvůj. Seš tak nepříjemnej, arogantní a namachrovanej, že bys z toho mohl platit daně a ještě by ti hodně zbylo. Takže asi tak, namachrovanče. Na tomhle portále nemáš co dělat.
-
kde je ten vas Rytmus co kde nikde v bedne neni v radiu ho nehrajou a tech par konziku pro kofolky to ani nema cenu muvit jednou ty prachy stejne projebe a proc si koupi velke auto to protoze ma asi neco maleho ten jeho cas je uz pric a uz po nem nestekne ani pes jsou tu jini lepsi p.s.h. la4 sodoma gomora james coule a nejlepsi je hugo toxxx
-
Honzo asi tak nějak
mu zaviděj že je to pouchje rytmus z paneláku a co se z něj stalo zpěvák rapper a je všude ZÁVIDÍTE !!!
on je aspoň něco pán ale co ste vy jen..... co mu záviděj !! Prostě vy na to nemáte !! -
Idioti, zatímco vy žijete nudné životy a plejete hnus na Rytmus, on dělá co ho baví, vydělává prachy, užívá si. Vy tu nadáváte, komplex tu ale nevyléčíte. Lebo hovnám neodpovedá *2*
Proč se zajímáte o něj, když ho nemusíte? Dává to smysl, slaboduší idioti? -
Jestli máte něco proti Rytmusoj tak si to nechte pro sebe nikoho ty vaše kecy nezajímá jestli se vám nelíbí tak to nikomu necpěte náhodou si myslim že je v pohodě a normální každý není dokonalí chtěla bych vidět jak vy třeba umíte rapovat nebo beatbox!! je DOBRÝ a to mi nikdo nevezme už se těšim až bude v Náchodě na zimáku ! :DDD *3* *16* !!!!!
-
Eričko a pusinko, naučte se především psát spisovně, ten váš pravopis i vaše IQ je na hodně nízké úrovni. Stejně, jako u toho vašeho "oblíbence", který si říká zpěvák.