-
Tohle ej Muj Milovanej Nejlepší Zpěvak co Znám Miluju tě Porste si Super s velkym S.. :* :* na neho nikdo nikdy nebude myt .. R.Y.T.M.O
-
Opět přesvědčil, že on není žádný zpěvák! ...už sa to nedá, nedá.
-
Lidičky scháním na nětu seznam jeho koncertů a nikde nic...nevíte kde by jsem to našla?Prosím moc,musim koupit sestřičce dárek k narozeninám. piště na broucinek.anicka@seznam.cz děkuju
-
je mi jedno, jestli je cikán nebo ne, ale rozhodně ho nemusím.
-
ja tě milují lasko *14* maš skvele klipy
-
Je to úspěšný zpěvák, jestli je cikán a nebo ne je mi jedno. A vám by to mělo být také jedno. Ale vy jste vlastně rasisté. Nechápu proč naši předkové bojovali proti Hitlerovi, když jejich vnuci jsou stejní zmrdi jako on.
-
Musite furt resit jestly je cikan nebo ne neni to snad jedno *16* *10*
-
Co - lepší. NEJLEPŠÍ!!! A ty se jdi přebalit, očividně sis samou láskou ukáknul. A pak nastuduj pravidla českého pravopisu.
-
Anoooo, to je velmi hezký příspěvek. Takový od srdíčka, ty mám moooc ráda. Jestli se Darinka rozejde s Rytmuskem, bude konec světa, prosím, prosím, prosím, nikdy se nám nerozejděte. Wowko,.......... zalez.
-
To je fakt, že se k sobě hoději, oba takoví ajnštajni. Proč by někdo pomlouval? Všichni tady vyjadřují svůj názor. A že se tobě, puberťačko, nelíbí, to se ti v životě ještě párkrát stane. A jestli je pěknej, to je čistě subjektivní názor.
-
Je vidět, že je ještě mladý,protože nad něho není, když hodnotí, tak to moc prožívá a asi se rád poslouchá, ale to nevadí, časem na to přijde, že někdy méně, je více. Davida nemusím, ale tentokrát s ním občas souhlasím. No a Darina, ta vypadá jak stará mladá. *15* *2* *1*
-
...hey more, nechceš půjčit na krk starou baterku MY DAY místo toho přívěsku? Jěště, že je tam ten Majkl Dejvid, který Ti ten hřebínek trochu srovná! To je alespoň zpěvák, ...ty jenom to Šalamounovo hovno!
-
po otcovi,otec je cigán
-
Rytmus a Darinka jsou super,hodí se k sobě,tak je proboha lidi nechte na pokoji.Jen má někdo úspěch a daří se mu,už se začne pomlouvat!A Patrik je pěknej chlap!!!!!!!
-
taky mi přijde jak cikán. I tím buranským chováním *8* *8*
-
po kom je z poloviny Rom? Matka ? Otec? jsem jen zvědavá...
-
RYTMUS je nejleší *1* a má dobrý písničky tak ho nechte
-
Rytmus si super chlap a mocinky vam to s darou přeji pls nikdy se nerozejdite a pls nekdy sem napiš
-
nevim co proti nemu mate je lepsi nez vetšina z vás
-
...jak může nezpěvák hodnotit zpěváky? Jsi sice z "Píščan", ale v pořadu mluv spisovně slovensky. ...nebo se to prosím nauč!