Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1991
    *14* *14* *14* *14muj idol RYTMUS
  • než předvádět to,co on, tak to budu doma radši látat ponožky, to je aspoň užitečná práce *1* *1* *1* ty jeho namachrovaný pózy hovoří za vše, tváří se jako king a přitom je tak ubohej, můj názor, já vám ten váš neberu, tak mi neberte ten můj. *5*
  • rytmus je dobrej fandim mu a dare taky jsou dobry par *4* *4* *4*
  • Master co ten tvuj rytmus dokazal uplne prd to ze stocil par cd a stale ho nekdo strka do bedny nebejt ty jeho hvezdy co ma snad umele vse nikdo po nem nestekne kde ma nekde neco je uz uplne mrtvej kde ho hrajou kde ma nejakej konzik nikde nic jen se veze na vlne kterou mu tady uz nekdo nahodil akorat machruje za ma prachy a pritom ma prd par kecek zpiva po kofolsku a kazdej je baf ani v radiu ho nehrajou kazdej ho ma v p,,,,, je to luzer *12* *12* *12* *12*
  • rytmus je nejlepsi a kdo ho nema rad at jde do piiiiiiiiip bych chtel videt vas co byste predvedli
  • Nic proti lidi :-) Ale když Rytmuse nemáte rádi a jeho hudba se vám hnusí, tak ho neposlouchejte a nezprotivujte ho ostatním! Podle mě je Rytmus týpek, kterej je prostě úspěšnej a něco v životě fakt dokázal. A jeho texty? Možná právě kvůli nim ho má tolik lidí rádo! :-) Já osobně ho nijak nevyhledávám, ale v pc a mobilu pár jeho kousků mám a je to fakt třída! *3*
  • Bohužel musím souhlasit s negativními příspěvky zde....takový nevychovaný, namachrovaný a sprostý týpek typu Rytmuse na obrazovce nemá co dělat!!!! Co si o sobě myslí? Že je Bůh nebo co? Asi ano, protože jinak by se takhle nechoval. Je mi líto všech lidí, co ho obdivujou. Takovýho obscénního magora...ten se hodí na to,aby dělal někde bachaře a ne, aby ho obsadili do poroty v televizi. MAGOR!!! Taky nesnáším,jak ze sebe dělá největší hvězdu a ostatní ponižuje. Jak ho někdo může přizvat do televize - nechápu.
  • Svět táhne do pekla...Jestli na něm vyrůstá mladá generace, tak to mě podrž.Ani nemá duchaplnej text bože. A pro jeho fun club: Naučte se psát a začněte poslouchat normální hudbu a ne sr***y nějakýho debila ze Slovenska (Nic proti Slovákům)
  • Patrika jsem dnes viděl na TV Nova - Hlas ČeskoSlovenska, jak "koučuje" Simonu Fehérovou, pravděpodobně největší talent všech pěveckých soutěží za nekolik let v Česku a Slovensku. Je to holka, která je zajímavá nejenom svým hlasem a pěveckým projevem, ale i upřímností a tím, že se nekácí před tzv. autoritami, kterou by Patrik pro ní asi rád byl. Patrik jí vyčítá neprofesionalitu, vyčítá ji to, že rebeluje, že nemá úctu nebo jak on říká pokoru. Otevřeně ji napadá a uráží i její rodinu. Od člověka, který se profiluje jako "rapper" (tj. člověk bez úcty, pokory k čemukoliv) mi tato slova zní falešně! A působí na mě spíše jako projev Patrikova nahlodaného sebevědomí. Měl by se omluvit rodině Simony Fehérové a nepřekračovat určité profesionální meze! Má štěstí, že si tahal tričko jen na malou, jak sám říká "východňarku" (holku z východního Slovenska), protože kdyby si totéž dovolil na "východňara" dostal by bez rozmýšlení pěstí mezi oči. Rodina je v tomto kraji totiž posvátná. Vyhodit Simonu jen proto, že se před ním nekácela je naprosto neprofesionální! Soutěž je o tom, jak kdo umí zpívat a né jak kdo komu leze do zadku. Nebo snad ano?
  • Rytmus je fakt nej ta hudba všechno prostě fakt užasný prostěě ho upe žeru *14* *14* *14* *3* *3* *3* *1* *1* *1*
  • jo je fakt dobrej ja mu taky moc fandim je proste super a sexy *14* *3*
  • Rytmus je nejlepší ikdyž se ne všem líbí .... stěžovat si ale nemusíš jestli se ti nelíbí jak rapuje tak prostě přepni tu písničku a nebo ještě líp ji ani nepoštěj !!! *3*
  • rytmuse ja obdi vuji v tom ze Rytmus je raper mam ho rad jsem fanousek *1* *2* *14* *8*
  • rytmusa poznam osobne z mojim ocom kamarat fenom si zabil ale jediny tatko record :D
  • Rytmus je celkem sexy v Hlasu
  • rytmaku si dobry *8* *8*
  • co? Eminem je tisickrat lepsi nez Rytmus jako ma dobre pisnicky ale Eminem je lepsi o proti nemu je Eminem hvezda *5* *3* *15* *2* *2* *2* *2* *1*
  • si ffffffffrrrrrrrrraaaaaaaajjjjjjeeeeeeeeeerrrr Rytmusi
  • Rytmus je tipek ma fak dobri pisnicki ani eminem nanej nema ni kdo fak nikdo ma dobry halski v sechni sprasinee Rytmus *5* *5* *5* *5*
  • Rytmus je frajer ma dobry pisnički a je v tipnej a nigdo naněj nema ani Majk spirt *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit