-
no na super star sem stál chvilinku vedle něho mám 172 cm :-) on byl tak o půl hlavy menší !!!
-
Taky mi přijde dost arogantní, třeba to, co říkal v Československé superstar, byl kolikrát děs, tohle by si porotce dovolit teda neměl. Bacha Rytmusy, pamatuj na to, že "kdo hledí vysoko, padá hluboko" nebo "pýcha předchází pád". Nic zlého ti nepřeju, ale měl byses krotit.
-
Líbí se mi jak tahle krysa prohlašuje jak nepije, nekouří, ale před třemi lety to byl jen výhul. Od té doby ve všech rozhovorech v televizi jde vidět, jak je vyhulený. A mezi náma jsou lidé, co tohohle malého ciganského fracka dostali do rádia, tak mi vysvětlete: Komu tu "jebe"?
Pozn.: Nejde o rasovou nenávist, jde o to, že tohle do rádia nepatří. -
Co ta výška 180cm :-D ten má tak 153 i s botama. Takový malý pivo...
-
Abyste se nedivili že mu jen křivdíte někdy má dobré písně ale někdy se mu prostě nedaří *2* Zkuste mu to říct do obličeje vy byste mu to raději ani neřekli *1* někdy je tak dobrý že i moje sestra dělá takové obličeje *14* *1*
-
taky velky "rapper", moc machruje a mysli si ze je pan *7*
-
No je to dost pozde ale vsechno naj rymačii a hodne penez *1*
-
Ty suka to by si sa divila ze ho nepoznaju aj v europe napríklad aj niektory ludia z polska alebo bulharska ho poznaju. Este som aj pocula ze dostal ocenie v amerike za ceskoslovensko za sladbu jebe a ked nic nevieš tak sa radšej neozyvaj ty suka. A povec mi este jedno ze ktory slovensky alebo cesky spevak sa preslavil aspon v europe nemusel na celom svete alebo v amerike a ked mi to poves ze kto tak potom ho mozes odsudzovať ale zatial drz papulku a krok slusne povedane. A ten kto porovnava eminema a rytmusa má fakt iq humpacieho konika pretože toto je fakt iny level vy zebraci
-
všechno nejlepší *1* *1*
-
Všechno nejlepší *3*
-
a co dokázal? je to namachrovanej zm-d
-
nechápu jak ho můžete poslouchat *7*
-
vše nej rytmus
-
tady to je můj názor jestli vám to vadí klidně o mě napište co chcete měto je jedno
-
Až moc dělá ze sebe velkýho drsnˇáka a rapera a je dooooost sprostej,měla jsem jeho písničky ráda ale proto ,že jsem ve třídě byla kvůi jeho písničkám oblíbená ale tědˇ když slyčím jeho písničku tak už mi opravdu nic neříká a radši by jsem si pustila jakoukoiv jinou písničku než jeho.
-
všecko neeej..:Dd *4* *15* *15*
-
a co chces tym povedat ze rytmus nerapuje o svojom zivote alebo co ?
-
Čawes , hele všechno nejlepší ,ale to machrování mě kapku štve ,každej má svůj styl ,chápu to ,tož můj ,názor ,ale jako písničky a hlášky má dobrý
-
vše nej rytmus *2*
-
Jojo frajer má semnou stejně narozeniny *14* *3* *3*