Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • achjo

Ta zprava pod touhle zpravou to je písnička kterou už nikdy nedokážu vymazat ze své hlavy... je překrásná... Díky Patriku,Tino a Ego
  • achjo

http://www.youtube.com/watch?v=N00Q dFaXbNI
  • achjo

Je to blbost sem psat pač Rytmus nema ani šajn že si tu o něm pišem a to je škoda. Chtěla jsem mu říct že aspon jednou v životě bych ho chtěla zahlídnout. Je to borec!! *4*
  • ve24vy

Re: on je nej

jo zlatokopky sou nejlepsi *3*
  • on je nej

lidi já vám řeknu on je prostě božííí *14* nemá chybu a doporučim vám písničku zlatokopky ta je úplně nej *14* *14* *3*
  • RYTMUS

NOO TAK JETO CHLAPJEO MOJ VZOR JETO CLOVEK KTOEHO BISOM CHCELA SPOZNAT JETO CLOVEK PRET KTORIM MAM VELKI ESPEKT A KTOI JE PREMNA INSPIRACIOV V ZIVOTE PATO RESPEKT NIKOLA Z BARDEJOVA :DDD RESPEKT
  • neeeej

Rytmus je proste nej ,dobre zpiva je sympatickej a je normalni :) proste ho žeru a kdo ho nema rad tak at sem radci ani nepise!jeho texty umim nazpamet a vzdycky sou super :) si KING fakt RESPEKT *14*
  • _m4rtu1k4_

Re: 180cm??

problém?
  • 180cm??

ze kolko meria??? 180cm??? :D :D :D
  • puisnicka

me se libi pisnicky zlatokopky a pisnic tina vsp. rytmus-pribeh... :):D *4* *4*
  • záhadná

písnička záhadná je nej a dej mi ještě jednu šanci taky....:)
  • Baštim ho

hej co děláte proč se na to video díváte když se vám nelíbi prej gramatika tak ten kdo to psal asi poslochá Evu a Vaška já jsem spíš na 50centa eminema a ta Rytmusse jooo *3*
  • Re: Rytmus je borec

*yess* *14*
  • Len on je kral

Já si myslím,že Rytmus je jeden z mála zpěváku kteří ví co fakt dělají <3 *3*
  • sarda

Trapááás

Heeej, musim ríct, že písnickou Keď si šťastný se pekne ztrapnil *1* Fakt big LoL, ja z toho nemohla *15*
  • Re: Rytmus je borec

to se zrovna moc nepovedlo,ty zlatokopky
  • Rytmus je borec

lidi nahodou Rytmus je ten nejvetsi borec a ti jeho pisne jsou fakt boti např. Zlatokopky to vam doporucuju to si poslachnete vazne narez pisen *14* *14* *14*
  • Re: naadhera

rytmus bydlí v Piestanach na slovensku *14*
  • HAHA

180cm :D hahaha :D kde by zobral ten ma sotva 170cm :D
  • Re: rytmus je frajer

no sak to mas praudu kamos rytmus je krall hip hopu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit