-
achjo
Ta zprava pod touhle zpravou to je písnička kterou už nikdy nedokážu vymazat ze své hlavy... je překrásná... Díky Patriku,Tino a Ego -
achjo
http://www.youtube.com/watch?v=N00Q dFaXbNI -
achjo
Je to blbost sem psat pač Rytmus nema ani šajn že si tu o něm pišem a to je škoda. Chtěla jsem mu říct že aspon jednou v životě bych ho chtěla zahlídnout. Je to borec!! *4* -
Re: on je nej
jo zlatokopky sou nejlepsi *3* -
on je nej
lidi já vám řeknu on je prostě božííí *14* nemá chybu a doporučim vám písničku zlatokopky ta je úplně nej *14* *14* *3* -
RYTMUS
NOO TAK JETO CHLAPJEO MOJ VZOR JETO CLOVEK KTOEHO BISOM CHCELA SPOZNAT JETO CLOVEK PRET KTORIM MAM VELKI ESPEKT A KTOI JE PREMNA INSPIRACIOV V ZIVOTE PATO RESPEKT NIKOLA Z BARDEJOVA :DDD RESPEKT -
neeeej
Rytmus je proste nej ,dobre zpiva je sympatickej a je normalni :) proste ho žeru a kdo ho nema rad tak at sem radci ani nepise!jeho texty umim nazpamet a vzdycky sou super :) si KING fakt RESPEKT *14* -
Re: 180cm??
problém? -
180cm??
ze kolko meria??? 180cm??? :D :D :D -
puisnicka
me se libi pisnicky zlatokopky a pisnic tina vsp. rytmus-pribeh... :):D *4* *4* -
záhadná
písnička záhadná je nej a dej mi ještě jednu šanci taky....:) -
Baštim ho
hej co děláte proč se na to video díváte když se vám nelíbi prej gramatika tak ten kdo to psal asi poslochá Evu a Vaška já jsem spíš na 50centa eminema a ta Rytmusse jooo *3* -
Re: Rytmus je borec
*yess* *14* -
Len on je kral
Já si myslím,že Rytmus je jeden z mála zpěváku kteří ví co fakt dělají <3 *3* -
Trapááás
Heeej, musim ríct, že písnickou Keď si šťastný se pekne ztrapnil *1* Fakt big LoL, ja z toho nemohla *15* -
Re: Rytmus je borec
to se zrovna moc nepovedlo,ty zlatokopky -
Rytmus je borec
lidi nahodou Rytmus je ten nejvetsi borec a ti jeho pisne jsou fakt boti např. Zlatokopky to vam doporucuju to si poslachnete vazne narez pisen *14* *14* *14* -
Re: naadhera
rytmus bydlí v Piestanach na slovensku *14* -
HAHA
180cm :D hahaha :D kde by zobral ten ma sotva 170cm :D -
Re: rytmus je frajer
no sak to mas praudu kamos rytmus je krall hip hopu