-
Re: Jméno
patrik vrbovský -
Jméno
Nevíte, jak se jmenuje křestným jménem a příjmením? Děkuji
A myslím si, že Rytmus je dobrý zpěvák a nemá cenu mu nadávat atd.. Vy ho snad znáte osobně? Ne, tak se o to laskavě nestarejte..! Nejsem do něho zabouchlá, ale líbí se mi jeho texty.......
Ale každý má svůj názor.. :-D
Plsky: Jak se jmenuje? *3* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Nevěř tomu... *15* -
Re: Re: Re: Re: :)
Aha, a proto pro Magazín DNES řekl, že se narodil v Kroměříži a dlouho žil v Přerově - ten populista!!! *1* -
good R.
Rytmus je náhodou docela v poho a ty sprostý texty poslouchat nemusíte, když si myslíte, že jsou blbý a nudnýý...borec je to *5* *3* -
Re: Re: Re: :)
Rytmus je z Piešťan, jesti to nevíte... *15* -
Re: Re: :)
chitrá? a nejseš ty náhodou nějáká chItrá??? s měkkým I jj, pěknýý... *5* *4* *4* -
Re: :)
nejses nahodou nejaka chitra????????????????????? *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
:)
hej sorry ale mas tam chybu misto narozeni neni v pieštanech ale v kroměříži :) *3* *3* -
Re: r
Jenže o tom to bohužel je.Je to nejspíš takový styl i když svérázný.Když si vezmeš EMINEM,má skvělou,rytmickou hudu,ale ty texty to je opravdu nášup.Myslím,že i ten nejsprostší havíř z Ostravy by zrudnul studem : ) -
r
Čau
hele sorry,že jsem si myslela,že jsi zlej...viděla jsem tě v porotě ČS Superstar a jsi zatím docela v pohodě Ty umíš jenom ,,mluvit" (rapovat) nebo umíš i normálně zpívat?? Slyšela jsem,že jo *5* *10* To jak rapuješ se mi fakt nelíbí protože máš zbytečně sprostý texty a je to takový o ničem.Snad kdybys normálně zpíval by to bylo lepší!(pro mě)
tak ještě jednou sorry za ty dřívější nadávky (nejspíš to někdo vymazal! *15* -
Re: Re: rytmus je kral
od kdy ti tohle poslouchas hm.. ? ale je to boooorreeeecccc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hm...
jáááj je tu proste bbboooorrreeeeccccc !!!!!! *14* *14* *14* -
:)
změnila jsem na něj názor-není blbej a není zlej *5* -
Re: krása
*1* Vidět si ho mohla v Praze 19.2. v klubu Abaton.. ale tam by te asi nepustili jelikoz tohle muze napsat jenom naka mala holka.. xD -
krása
chtěla bych tě videt patriku .. :) seš krásnej a tovje písničky jsou ještě krásnejšííí..... a seš oprawdu sympatický.:) jestli to tady vidíš tak mi prosím odepiš ... :) email : barunenqa@seznam.cz.! a chtela bych ti říct že to jak je mastíš je super v té superstar seš frajer .... -
rytmus
MOCINKY TE MILUJU.... MAM RADA PISNE:ZLATOKOPKY,TINA FT RYTMUS,KRAL......Y LOVE YOU.... *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* * *8* -
Tak vy poetové rapu
Když se bavíte o někom jako o nejlepším vánočním dárku kterej je nahraditelnej a týká se to československého rapu a její flow tak jestli tomu alespon trošku rozumíte a posloucháte ušima a vnímáte mozkem a né prdelí tak bezkonkurenčně je tady jen jedinej raper kterej si zaslouží ovace a tím je La4 -
Re: rytmus je kral
asi tak nějak..:P *3* -
rytmus je kral
Rytmus je borec a takový kokoti co tu pisou ze je moc sprostej a tak dal tak ti mu akorat zavidej protoze sami by nikdy nedokazali to co on. pravda trochu sprostej je ale to k tomu patri *1*
RYTMUS je BOREC !!!!!