Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rytmus

Hej je suprovej,pěknej prostě frajer *14* *3*
  • lala.nikola

;)

Má charakter, ví co chce má smysl pro humor .. a to je na něm sexy ;) v porotě mu to sluší *4*
  • :)

Rap nemám rada ale Rytmusa si občas vypočujem *15* myslím si, že je v pohode a hrozný srandista *15* *15*
  • Re: Trapááás

jo tak to je fakt hustý a ty xichty prostě ŘÍZEK!!! *15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • p!nke!

no třeba zlatokopky a záhadná sou asi nejlepší piesničky *1* *1*
  • Re: Re: r

heej ty máš jako něco proti Havířům z Ostrravy? *16* *16* *16* *16*
  • Re: r

pro tebe bylo sice lepší ale pro mnohé z nás je lepší jak rappuje *3* *3*
  • Rytmus

Rap počuvam stale a viem rozoznat kto rapovať vie a kto nie ale Rytmus je v tom velmi dobrý *5*
  • Super

Na to, že rap vůbec není moje parketa, tak Rytmuse poslouchám skoro furt...Jeho písničky mají něco do sebe...Jsou skvělí...Navíc ví co chce a taky ví na co má...Všichni kdo ho kritizují jenom prostě závidí, protože je úspeěnej...NAvíc má štyl a je to hezkej chlap, má určitý charisma...Smekám *3*
  • sigi.sigy

rytmus

Na to že rap jinak moc neposlouchám Rytmuse si poslechnu ale nejvíc je ten jeho smysl pro humor je skvělej *4* *3*
  • Re: Re: :)

pieštany jsou docela hezké město. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: :)

seš docela heskej líbí se mi tvoje písničky
    a v superstar se mi taky líbíš *14* *4*
  • borec

je to borec *5*
  • Král

ON JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ !! MÁ SMYSL PRO HUMOR A JE TALENTOVANÝ !! VÍ, CO OD ŽIVOTA CHCE !!☺♥☺-JE TO PROSTĚ KRÁL ☺☺☺☺ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *1* *3* *14* *5*
  • Re: rytmus je borec

jako ty máš fakt pravdu rytmus je borec a moc velký borec náhod ty jeho piesniky su hali a strašne suprové tak ho nemáte co uražat ked on vás urazí taAK CO VšEDCI SA VAM BUDU VISMIVAT OK ????????!!!!!! *1* *14* *5* *3* *5* *5* *15* *8* *16* *3* *9* *9* *14* *9* *13* *10* *7* *4* *8* *4* *1* *1* *3* *9*
  • rytmus

Závist světem vládne a vždy tomu tak bylo. Co svět světem stojí! Války, dohady, boje vždy zpravidla ze závisti nebo jen kvůli ženě. Jsme to bestie *4* Je to léty prověřená záležitost...opatrujte se všici *3* *13*
  • TOPMAN

Topman, kterej si na ,,chudý,, vlakový nádraží přijede Rolls Roycem :D to se mi fakt líbí- jeho smysl pro humor :-)
  • nikulik

Rytmus

Mohlo by tam toho byt víc ale Rytmus je nejlepší Má nejlepší písničky ... Nemůžu se od nich odtrhnout !! My love is Rytmus !!
  • skih

Re: Re: Re: :)

právě že ona je chItrá, správně je top chytrá ale ona je chytrá s měkkým I *15* *4* *5*
  • skih

Re: Re: :)

pěkně vtipnýý rytmus nejsi...newa *3* vtejnak je v piešťanech narozenej *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit