-
Re: Re: Rytmus :D
Nechapu proc se kazdej pta na vzdelani ja si myslim ze je dulezitejsi co je v nem co umi vzdelani muze mit totiz kazdej ale takovejhle talent nabo dokonce hůlas jako on rozhodne KAZDEJ nema !!! Nic proti nikomu ale je to fakt. Ostatne mne by to take zajimalo jakou ma skolu ale jak posloucham jeho song uz je mi to uplne jedno *4* on je proste BUH rappu a hudby.... *14* *14* -
Re: Rytmus :D
Je to borec a ma drsny image !!!! O vzdelani tady nejde kazdej totiz neumi to co on je proste JEDINECNEJ *14* -
Rytmus :D
Ahojík !! Koukala jsem na komentáře v diskusi , některé se mi líbili a některé zase ne , o těch tady budu hlavně psát . Nechápu lidi co o něm píšou jakej je kokot a ta podobně . Většina lidí kterých to píšou mu nesahaj ani po kontníky nebo mu záviděj . Dokonce tady někdo psal , že Rytmus umí hovno . To ale není pravda , kdyby uměl hovno tak nemá tolik fanoušků a tolik pěněz . Fanoušky Rytmuse zdravim , zatim pp ........... !! *4* *14* -
Re: Vzdělání
Chce to trochu trpezlivosti v hľadaní, a v rozhovoroch s Rytmusom (cez google) nájdeš odpovede na mnohé otázky o ňom.
V jednom takomto odpovedá, že má vzdelanie kuchár - čašník. -
Re: Re: Re: rytm
Souhlasím mi se líbí i mojí mamce *14* -
Re: Vzdělání
Taky by mě to zajímalo. -
Vzdělání
Nevíte někdo, jakou školu Rytmus studoval? Ve všech biografiích se můžeme dočíst jaké má úspěšné songy, ale o jeho vzdělání ani slovo?? -
Re: rytmus
Koncert bude v květnu 6.května SaSazu.Tady více můžeš tam vyhrát lístky na rytmuse:http://mtv.nova.cz/clanek/s outeze/soutez-zeptej-se-poroty-supe rstar-a-vyhraj-listky-na-rytmuse.ht ml -
rytmus
Achjo je to proste milacek:-* nejlepsi ze vsech:-) chtela bych na jeho koncert ale nevim kde se takove info vyhledava:-( muzete enkdo poradit bo informovat o jeho nejblizsim koncertiku??dekuju moc *14* *14* -
??
Je tu někdo vůbec? *1* -
Re: rytmus
No jo vždycky se zasměju jeho vtipům *1* -
Archív
Já ho mám strašně ráda a skoro každý den se dívám na ČSS(ČeskoSlovenská superstar),protože je tam on *14* -
Re: lada cervenak
Tohle není vůbec pravda tohle řekl Leoš a byl to jako vtip -
Re: Re: Rom
Odkud to víš? *4* Jinak mě to vůbec nevadí,nejsem rasistka. *4* -
Re: Re: rytm
Na něho se opravdu dobře dívá *3* -
Re: Re: Rytmus
Já taky úplně ho žeru *14* -
Re: rytm
Jj, je pěknej *14* *14* -
Re: :)
ano je z Kroměříže...ale tady ho lidé neznají *1* -
Re: lada cervenak
Ladíku, tuhle hlášku o taxi a Rytmusovi použil Leoš Mareš jako fór, tak nedělej blbé řeči. Klidně si to z archivu vytáhni a přesvěč se - Rytmus nic takového neřekl. Nepomlouvej!!! *13* -
_R_y_T_m_U_s_
rytmus-skladby.-zlatokopky,uz je konec,cigansky sen. ma dobre pisne fakt dobre !!! *16*