Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježiši

Já vás nechápu, všichni se tu hádáte o naprostých kravinách, nechci být za chytrou ale každý má kousek pravdy i když nikdo z vás tady rytmuse nezná, nezná jeho životní příběh ani nic jiného. Všichni ho totiž posuzujete jen podle jeho výstupů. Co když je uvnitř vážně normální člověk co se za slupku kinga of popu skrývá a co když je vážně namachrovaný borec? Já nevím možná ho někdo opravdu znáte doopravdy ale kdyby někdo z vás se začal předvádět ale jen z důvodu aby se měl čím nakrmit tak možná že je to pravé vaše chování a nebo se prostě jen snažíte přijít si k penězím. Tím chci říct aby jste si představili být na jeho místě *3*
  • Re: bez komentáře...

jooo, tak s tim přesně souhlasíím :) dobře si to vystihl :)
  • Kontakt

Dobrý den,chtěla bych se zeptat nemá na něj někdo Kontak? Číslo,email cokoliv? ..Předem děkuji :)
  • gagagirl

Re: Re: Poděkování

Faktt mocc díky protože by né každej člověk by to udělal , a to si mooc vážim
  • lala.nikola

Re: Re: Ví co chce..

Dobrý, já to taky nenavazovala na tvůj komentář .. ;)
  • Re: Ví co chce..

ok ja nerikam ze nema chrakter a ze ma spatny nazory (vsechny). Ja jen rikam ze to ze je takhle znamej a slavnej je kvuli tomu ze rappoval a dobre...a pak mu zacalo jit jen o penize...nerikam ze je to spatnej chlap ale ze z nej penize udelaly nekoho uplne jinyho...jenze vetsina lidi sem pise jak je to dobrej chlap...a takovy picoviny ale to vedi jen ze superstar a to ze pred tim byl 100x lespi to je jim uprdele..ale je to muj vlastni nazor... *4*
  • matthew.k

Re: Re: bez komentáře...

asi tak, prostě stačí když se trochu proslaví a potom už jenom vědět jak vydělávat a lidi mu to žerou, ale nikdo jim to nevysvětlí...
  • lala.nikola

Ví co chce..

Náhodou je to chlap kterej má charakter a má výborný názory který maj hlavu a patu. Pac a pusu ;))
  • lala.nikola

Re: Re: Re: Re: Rytmus :D

Myslim si, že tady nějaké vzdělání co se týká celebrit nemá opravdu cenu řešit, jelikož když se kouknete třeba na většinu modelek který sou tak pitomý že ani neví kde pomalu bydlí, tak si myslim že se tady o takovejch "maličkostech" nemá cenu bavit.Tady de o to jak si za tim šel trvdě sám a všechno si sám udělal. A né že se proslavil tim že byl támhle s někym slavnym atd. ! Pac a pusu ;)
  • rytmus uz neni rytmus

cau lidi..:) drive som rytmusa pocuval..mal dobre texty aj hudbu ale to bol tak rok 2000-2009..vtedy to bol borec a best rapper...ale teraz mu ide len iba o penaze..teraz uz to neje rapper..ale zacal robit pop a to len preto ze su z toho lepsie love..nikomu to neberem..nektorym ludom sa to paci piesnicky ako treba co ti jebe nebo technotronic flow ale podla ma bol 100x lepsi stary rytmus..piesnicky ako jedine co mam je hudba nebo cigansky sen i kontrfakt bol super...prepacte ludia ale teraz je to namachrovany kokot a vsetko robi len pre penaze..je to moj osobni nazor takze ocekavam nejake jebnute komentare..ok puste se do me..
  • cekanka65

Re: bez komentáře...

matthew.k: Máš asi z poloviny pravdu :). Stydim se za idioty v mím věku protože nikdo nemá šajnu co je to hudba. Nadruhou stranu, když jdeš do klubu chceš tancovat a přesně to Rytmus dělá. Beaty si sám nedělá od toho má lidi a jeho zpěv je prostě pár tónů, který by vychytal každej, kdo není naprosto hluchej. Prostě a dobře, Rytmus moc dobře ví, jak vydělávat a jak být úspěšným má styl a všechno, co dnešný náctiletý dětičky zbožnujou.
  • Re: vědec

Víš, o tom to je v životě, že nejsme všichni nastaveni na jednu uroveň. Někdo je vědec, někdo raper. "Tak to pochop", jak zpívá Rytmus. Kolik ti je, že odepíráš mládeži nejdřív rapera, a pak až vědce? To chce čas ve vývoji každého jedince. Nikdo ti nezakazuje vyznávat lásku věde. Nebo ano? Tak ty nech fanoušky, ať si vyznávají lásku rapu a Rytmusovi.
  • Re: Poděkování

To je v pohodě. Vadí mi vulgární projevy a navážení se do Rytmuse a jeho fanoušků. Všechno se dá říct slušným způsobem. I negativní názory.
    A ty se nedej odradit. čau *3* *4*
  • gagagirl

Re: Re: Re: Re: Re: bez komentáře...

Já ti to teda vysvětlim . Protože většina lidí mu spíš závidí ... Pořád se do něj serete , a to moc normální není . Dokázal se prosadit po celé Evropě a taky si dokázal vydělat slušný prachy . A ted k nám fanouškům . Bráníme se argumenty . Nemusíš ho poslouchat , ale aspon se do něj neser !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • matthew.k

Re: Re: Re: Re: Re: bez komentáře...

sry, ten odkaz je neplatnej, tak nic
  • matthew.k

Re: Re: Re: Re: bez komentáře...

do očí? ale řek, řeklo by mu to více lidí, a vůbec proč si všichni myslí že ti kdo nemají rádi rytmuse tak nejsou normální(fajn takových lidí opravdu pár je), ale většina k tomu mají dost dobrý důvod a vy se bráníte tím že pořád dokola říkáte že to není pravda že umí tohle a tohle, ale proč by sakra měl bejt nějakej král? dokázal něco významného? NE!!! přečtěte si některé tyhle komentáře: http://www.facebook.com/#!/pages/RY TMUS-JE-KOKOT-NE-KR%C3%81L/25434483 2026
  • gagagirl

Poděkování

Moccc děkuji Natty , že se mě zastala *4* Fakttt 100 x dík !!!
  • kate.szv

OmG..

Měla jsem ho ráda...furt jsem ho poslouchala,ale to co předvádí v superstár, mi ho uplně zhnusilo !!!
  • zlatokopce

Poslouchej, ty nádhero s nádherným pseudonymem, co se tady navážíš do gagagirl? Ona je alespoň normální, když tady píše. A to se o tvé maličkosti nedá říct. Perlíš perly, urážíš, a snad závidíš i to, když je někdo normální fanoušek. Zalez na stránku tvého idolu. *9*
  • gagagirl

Re: Re: Re: bez komentáře...

Nehraj si na chytrýho ! To bych tě chtěla vidět , jestli bys tohle řekl Rytmusovi do očí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit