-
Re: Re: Rytmuss
já ho neposlouchám ani trochu. dřív jo, ale te´ˇd ne.hraje si na namyšlenýho, přitom není o moc lepší než oststní. Beatbox (bo jk se to píše) umí hodně lidí a i líp a rap není za tak těžkej. Populárního ho dělaj ty jeho těxty a musiza do toho, protože je to IN ale kdyby to IN nebylo, tak ho nikdo poslouchat nebude.XD -
hdfrtg
Rytmus je king, Rytmus je king !!! -
Hustě...
Jako myslim "RYTMUSE" *14* *14* *14* -
Hustě...
Já tě miluju... *14* -
Re: Král
prESNE.... MOJE REC.... ASPON NECO DOKAZUJE A DOKAZOVAT BUDE NAROTDIL OD TECH UBOZAKUM UBOHEJCH:p......JE TO KRAL PRESNE TAK .. JA JDU NA NEJ TED PODRUHY...A CHODIT NA NEJ MINIM... je super..... miluju ho a nesnasim kdyz o nem nekdo takhle hnusne mluvi...... ty srace bych rozkopala....:* *14* -
bogo
je to chuj,ale borec *4* -
Jojo mááš pravdu *3* souhlasím s tebou !!! každej si myslíí že je to namyšlenej magor nebo co !! ale on si tím vydělává peníííze prostě mu jenom všichni záávidíí !!! oni jsou magoři né on !!!! Je to borec !!! -
Re: !! Aspoň slušně !!
Ahoj Lala,Nikola.chci se zeptat nebo poprosit jestli nevíš nějaký kontakt na Rytmus § Patrika Vrbovskýho,bohužel nikde nemůžu sehnat žádnej kontakt na Patrika.budu totiž dělat oslavu pro bráchu,a on je šíleně blázen do Rytmusu,tak bych mu tú radost osobního setkání s Patrikem chtěla dát jako dárek na narozeniny,bylo by to pro bráchu velká úcta setkat se s Rytmusem osobně,a byl by pro něho i ten nejhezčí dárek co může dostat,jestli mě chápeš.proto bych byla moc ráda za jakékoli kontakt,nebo email na Rytmusa.děkuji předem za odpověd.cicus *4* *4* -
presne tak,dávám ti za pravdu,,,Patrik je proste KRÁL KRÁLU ( možem ta poprosit o láskavost? nevieš nejaký kontakt či email,alebo čokolvel,čo by mi pomohlo sa s Patrikom spojit? chcem robit narodinovú oslavu,a chcem ho pozvat pre brata ako narodinové prekvapenie,brat je totiž do Rytmusu úplný blázon,hehe) nevieš mi nejako poradit? prosím *9* *3* dakujem, simona -
Matějovi
Matěji, proč tady do zblbnutí opakuješ to samé? Nemáš kam psát? Už jsi otravný. Závidíš Rytmusovi, že se prosadil a má své fanoušky? Ty je zřejmě nemáš, i když "se pohybuješ v muzice hodně dlouho". Neotravuj tady pořád. Už jsme si tvé názory přečetli nekolikrát. Co pořád chceš? *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: bez komentáře...
To je každýho názor. -
Re: NaThUsQa...
hele ty asi nevíš o co se jedná nebo jak to tady chodí vid, já sem správce a mám jako povinost mazat sprostý komentáře tak mlč. Dík a sbohem ! -
Re: Re: Re: Re: bez komentáře...
Ha a ty toho víš co, nechci se vytahovat, ale v muzice se pohybuju hodně dlouho, znám se se spousty lidmi co těmhle věcem rozumí ze životní praxe a všichni potvrdí že lidi jako rytmus pouze ví jak vydělávat a o muzice nemaj ani páru... -
Král
...Patrik je podle mě normální, na HH kempu jsem s ni prohodil jen tak letmo rec,,,nwm, jak sám uznává, že se takhle chová jen kvůli komerci...hlavně tím vydělává peníze,,,,a můj nazor je takovej že mu akorad vsichni závidite,,,proste i takhle se daji vydelat peníze a u me je to proste KRÁL...!!!...bye... *13* -
NaThUsQa...
ahm sry že se do toho pletu sice ani nwm co sem ta holka napsala ale sry nejsou to tvoje stránky takže tady se má napsat každej svuj názor a ty bys ho neměla mazat nwm jestli psala a urážela rytmuse tak to at sem nepíše nikdo na to není zvědavej ale aspon každej uvidí co je zač!!! *4* *5* *1* *1* *3* *5* *7* *10* -
Re: ???
Podivej se buď to piš slušně a nebo vůbec, to ze se nemá psát sprostě to bys měla vědět. ! -
???
Proc kdo si smazal muj prispevek?? nemuseli ste to hned mazat...treba...napsat abych to upravila??? *8* já to znova tlouct nebudu! -
Re: Re: Re: bez komentáře...
Prosimtě potřebovali by ste asi něco vysvětlit na prvním místě vy. Konečeně se proberte a uvědomte si že o tomhle celej byznys dneska je. Rytmus to ví moc dobře jak to v tomhle světě chodí.Každej kdo je slavnej má od něčeho lidi že?! Ty kdybys byl na jeho místě, taky bys na všechno měl lidi. Tady de o to že v tomhle umí chodit a neproslavil ho někdo ale on sám si vychodil cestičku! Tak když nevíš tak nic radši nic nepiš ! Zdar ;)) -
!! Aspoň slušně !!
Když už sem dete něco psát, jakejkoliv názor, tak to aspoň pište slušně ! Protože já to prostě mazat budu. Díky ;) -
Re: Kontakt
:D tys to zabila....promin... *1* *1*