-
Re: Re: Re: Re: Re: bez komentáře...
Ahoj !! Ano přiznávám jsem jeho fanynka . Dřív než začneš něco komentovat , tak se radši koukni co komentuješ , protože jsem psala , že má hodně fanoušků . Já vim , že si tohle nečte .............. *4* -
Re: Re: Re: Re: bez komentáře...
Nic proti Rytmusovi, ale gagagirl si hraje na VELKOU fanynku.Nemysly si holka že jsi jeho jediná fanynka nemáš ani šajna kolik jich má on není známej jen v ČR, a na Slovensku, ale po celé Evropě !!! A ty si asi myslíš že když tady o něm napíšeš něco hezkýho, tak že si to přijde přečíst...Nechci tě ranit ale seš na omylu *9* (smůla)..... -
Re: vědec
přesně tak, taky to opravdu nechápu, aspoň že je více lidí kteří si to uvědomují, ale k čemu se namáháme... -
Rytmus
Všichni na něho nadáváte, protože se proslavil a vy ne. On má na rozdíl od vás charizma. Má svou skupinu fanoušků. A ti co ho nenávidí tak jim to nevymlouvám tak nepomlouvejte ty co ho mají rádi! *16* -
vědec
Nechápu proč jsou lidi nastavený takhle pitomym způsobem, že uctívají a zbožňují zrovna típky tohoto druhu. Zajímalo by mě jestli si ti dnešní "bohové a králové" myslí, že je to v pořádku. Ale podle rozhovorů asi jo. Lidi by si měli začít vážit vědců, kteří hledají léky na cukrovku, kteří se zabývají výzkumem v oblasti kmenových buněk, aby postavili na nohy lidi po úrazech - tohle u mě opravdové celebrity a zaslouží si respekt. Skutečně, sled slov a podivných zvuků by nikomu neměly nikomu zaručit úctu ani prachy. FAkt to nechápu -
Re: Re: bez komentáře...
souhlas rytmáus je nejlepsi. oni ho pomlovaj protoze mu zavidi ps: mas facebook???
ja jo pridej si me tejuska thin tejunka diky -
Re: pro Matěje...
Tím spíš je to ostuda, že dospělí lidé jsou tak hloupý. -
pro Matěje...
Matěji, tak v tom máme jasno, že? Když ty, v tvých 15 letech dokážeš tak odborně hodnotit lidi, klobouk dolu. Na světe však nejsi sám, tak nevnucuj všem svůj názor, a nech je žít. Nevím, proč pořád lezeš na stránku Rytmuse. Zřejmě komplexy tvého věku. *5* -
s kým souhlasiš se mnou? jestli jo tak tu vidím konečně normálního člověka, a pro ostatní kdyby to na týhle stránce fungovalo tak že na stránky fanoušků píšou jenom fanoušci nenapíšu tady ani slovo, další věc rytmus nemusí umět zpívat tedy pokud si myslíte že jo, je vidět že tu moc lidí neví jak se dneska nahrává muzika, všechno to jde přes nejlepší equalizery, a převodníky a kompresory za několik desítek tisíc, a co poslouchám za muziku, no když se ptáte tak např. Davida kollera, Jazz rock, Team... nemyslete si já poslouchám opravdu všechno tedy kromě rapu, ani ten hip hop mi ještě uplně nevadí, ale ten kdo tvrdí že někdo umí zpívat podle nahrávek na CD opravdu nerozumí hudbě VŮBEC. -
Re: Re: Re: bez komentáře...
Jiří zasloužíš si potlesk !!! Máš pravdu *3* -
matthewe, když se příště budeš chtít "ze srandy na něco podívat", dám ti radu. Postav se před zrcadlo, a ze srandy se zadívej ... na sebe!
Tohle je stránka pro fanoušky, ne pro lidi, kteří "ze srandy" tvoří komentáře s nadpisem "bez komentáře". ´Vadí ti Rytmus? Tak sem nelez, neposlouchej ho, a budeš v klidu - i bez srandy. *5* -
Re: Re: Re: Rytmus :D
Ahoj !! Nechápu , proč se tady řeší jeho vzdělání . Je to celebrita a né profesor . Stejně polovina českejch a slovenskejch celebrit nemá vzdělání , takže je to jedno . *4* *14* -
Re: bez komentáře...
myslím s matthew.k *1* -
Naprosto souhlasím! -
Ahoj !! Rytmus je fakt skvělej . Prej že nic neumí . Náhodou umí zpívat . To by mě zajímalo , co posloucháš za muziku ... že by Evu a Vaška ? Ubohej seš tady ty ! Běž si léčit svý komplexy někam jinam !! -
bez komentáře...
Takže zašel jsem se ze srandy podívat do týhle ubohý diskuze, napřed jsem chtěl zase odejít ale potom mi to nedalo a prostě to sem musim napsat, vím že se potom domě všichni pustí jakej jsem kokot a čůrak... ale lidi řeknu vám to asi takhle, rytmus neni muzikant neumí nic, plno lidí tady píše že umí a co ptám se kurva co umí, nadávat a tvořit samply umí každej druhej debil, ale vám to nic neřiká co? každej profesionální muzikant by nad tímhle mávnul rukou a řek by to o já, to co on provádí není muzika, to je pouze smička samplů např. ze sonaru, a řekněte mi co je na tom hodit tam tři samply dát smičku a je to (mimochodem jsem to zkoušel)to zvás všech udělá většina, jenom to nevíte, taky jsem koukal že tady někdo psal že kdyby nic nemuměl tak nemá tolik fanoušků a víte proč má tolik fanoušků, protože dneska jsou lidi úplně dementní vygumovaní, jeden dělá to co druhej, další věc ty jeho texty co je na tom sakra za vědu? ... nic, prostě rytmus a podobní rapeři nejsou nic, jeden jako druhej, víte co je profi muzika??? nevíte nikdo, ale když vám to řeknu stejně mě pošlete do píčí, víte co mějte ten svůj názor, ale já vám řikám že většina lidí(plno z vás) co se týče muziky jsou naprosto vymatlaní, takhle bych tady mohl psát hrozně dlouho, a víte vůbec proč jsem píšu, protože spousta lidí tady na osobnostech nadáváji na dobrý muzikanty či lidi bez důvodu, tak já zase nadávám na toho vašeho šaška, ale nemůžete říct že to je bez důvodně tak jsem zvědavej kolik lidí mě pošle do prdele :D -
Re: Re: Re: Rytmus :D
Takže zašel jsem se ze srandy podívat do týhle ubohý diskuze, napřed jsem chtěl zase odejít ale potom mi to nedalo a prostě to sem musim napsat, vím že se potom domě všichni pustí jakej jsem kokot a čůrak... ale lidi řeknu vám to asi takhle, rytmus neni muzikant neumí nic, plno lidí tady píše že umí a co ptám se kurva co umí, nadávat a tvořit samply umí každej druhej debil, ale vám to nic neřiká co? každej profesionální muzikant by nad tímhle mávnul rukou a řek by to o já, to co on provádí není muzika, to je pouze smička samplů např. ze sonaru, a řekněte mi co je na tom hodit tam tři samply dát smičku a je to (mimochodem jsem to zkoušel)to zvás všech udělá většina, jenom to nevíte, taky jsem koukal že tady někdo psal že kdyby nic nemuměl tak nemá tolik fanoušků a víte proč má tolik fanoušků, protože dneska jsou lidi úplně dementní vygumovaní, jeden dělá to co druhej, další věc ty jeho texty co je na tom sakra za vědu? ... nic, prostě rytmus a podobní rapeři nejsou nic, jeden jako druhej, víte co je profi muzika??? nevíte nikdo, ale když vám to řeknu stejně mě pošlete do píčí, víte co mějte ten svůj názor, ale já vám řikám že většina lidí(plno z vás) co se týče muziky jsou naprosto vymatlaní, takhle bych tady mohl psát hrozně dlouho, a víte vůbec proč jsem píšu, protože spousta lidí tady na osobnostech nadáváji na dobrý muzikanty či lidi bez důvodu, tak já zase nadávám na toho vašeho šaška, ale nemůžete říct že to je bez důvodně *5* tak jsem zvědavej kolik lidí mě pošle do prdele :D -
rytmus
Si pán tochto sveta"!!!!!!!! *14* -
Re: Re: Král
Tady nekdo Rytmuskovi zavidi tak ze pouziva slovo IDIOT spis ty to BRZO ZJISTIS ze to idiot neni a stanes se jim ty !!!! déééžooo *10* *5* *9* *9* *13* *5* *5* *16* *8* *16* *5* *5* -
Re: Re: Rytmus :D
Skoda ze neni cech........Ja ho proste zeru zeru zeru zeru zeru zeru zeur zeru
*3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*