Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: dominik

A taky jsi typický cigán, který ze sebe dělá nadřazenou rasu a tvrdí, že jste lepší. Ať fialovej, černej nebo bílej, vždy je na určitym člověku jakej život si vybere a ty rozhodně neděláš cigánům dobré jméno ostatně jako většina dle mého názoru.
  • Re: uvaha o RYTMO

Hezký.... :D :) =) Přesný:)
  • Re: dominik

Král? :D Řekl bych, že ve světě hudby jsou a byli úplně jiní králové nemyslíš? Bejt zamindrákovanej a ještě to o sobě troubit do světa mě úplně královský nepřipadá...
  • dominik

Rytmus je kral aj bude nikto ho nezmeni cavale aj ja som polovican na pul gazdo jak on a som rad ze som cigan lebo cigani su lepsi vo vsem napriklad v spevu aj ja sa dam do Reppu a teste sa nam ne lebo ani ja ne som zadni omillllll !"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Zdravím

Prosím správce/kyni ať se mi ozve na email Mourisson.19@seznam.cz ...naléhavé..děkuji
  • Re: Re: Král

Čao, pošli mi na sebe email...sháním taky kontakt...
  • matthew.k

Re: uvaha o RYTMO

Je to celkem dobrá úvaha, konečně rozumné vysvětlení.
  • uvaha o RYTMO

http://www.uloz.to/9334612/pv-odt - jde o muj nazor a pohled na vec - klidne to publikujte dál :)
  • Re: ..

hahaha :D vzdyt ho vzdelavala ulice ne? to bude na tom jako prumerny cigan...
  • mikes38

Re: ..

asi zadny nema xDDD
  • Re: Rytmus

Rytmus kopíruje Standu? To nemyslíš vážně! Proboha, a v čem? Dolínek je úplně jinej. Jak tě taková blbost mohla napadnout!?
  • Re: Re: Re: Král

je to najvecsi idiot akeho som videla
  • Re: Hustě...

si chora na mozog ci co?
  • fh

rytmus je BOOS a KRÁL
  • R

Všichni o něm říkají jak je trapnej a namachrovanej..!!dá ho uznávám , je to pán zpěvák , který něco dokázal..!!!možná, že i mě někdy příjde že je trochu namachrovanej, ale jenom říka svůj názor..!!!je to král jak říká K-e-s-i..!!!prostě mu závidíte..!!
  • ..

Životopis? Dyť tu není nic o jeho vzdělání...
  • Informace

Já si myslým že von je Řiťmus
  • Rytmus

Já si nemůžu pomoct, ale mě připomíná stylem zpěvu i repertoárem Standu Dolinka. Po pěvecké stránce si je nedovolím srovnávat - oba jsou dobří zpěváci, ale přijde mi že Rytmus Standu dost kopíruje.
  • Re: Re: Re: Re: Rytmus :D

AHoj, já s tebou naprosto souhlasím. Také jsem to zkoušel, a povedlo se mi to. Já hraju na klavír a na kytaru už asi 10 let, takže se v tom celkem vyznám, a vím, že to co oststní považují za "muziku" kterou tvoří rytmus, to není žádná musizka, je to jenom odříkávání textu do melodie s pár nootama, co jsme se učili v 6 třídě. Je to jeko skákal pes,, akorát jiná musika, jinný styl hudby a jiná slova, ale jinak je to to samý. Odříkávání textů na 3 až 5 různác tónů a je z toho hit!! nepochopím, co je na tom zvláštního.? kdo mě pošle někam, tak ani nehraje na žádný hudební nástroj, takže ani neví o co de a nechápe to. H-vno umíte, a říkáte, že je to borec. Ani nevíte, o čem muzika je.
  • Re: Re: Re: rytmus je borec

Jo byli dobří. Jen škoda že spolu nemají víc písniček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit