-
ja sem ho videl haviřovje jak spival *4*
-
Všechno nejlepší k narozeninám. :))) *4* *3* *4* *2*
-
Rytmus je frajer a ma super songy treba TECHNOTRONICK FLOW jinak komu se to nelibi at si pr...l polibi mucq zmrdecci :-*
-
je bore ale ne co chibi je moc už namišlenej musi to hodit spatky jak bil ale jinak pecka rapp hip hop beatbox mne bere už 1é a jeho 20 bomba mafik .cz *3*
-
*11* *11* *11* *11*
-
Bohužel musím souhlasit s negativními příspěvky zde....takový nevychovaný, namachrovaný a sprostý týpek typu Rytmuse na obrazovce nemá co dělat!!!! Co si o sobě myslí? Že je Bůh nebo co? Asi ano, protože jinak by se takhle nechoval. Je mi líto všech lidí, co ho obdivujou. Takovýho obscénního magora...ten se hodí na to,aby dělal někde bachaře a ne, aby ho obsadili do poroty v televizi. MAGOR!!! Taky nesnáším,jak ze sebe dělá největší hvězdu a ostatní ponižuje. Jak ho někdo může přizvat do televize - nechápu.
-
Honzo asi tak nějak
mu zaviděj že je to pouchje rytmus z paneláku a co se z něj stalo zpěvák rapper a je všude ZÁVIDÍTE !!!
on je aspoň něco pán ale co ste vy jen..... co mu záviděj !! Prostě vy na to nemáte !! -
-
To jo, já mu tak strašně závidím,že závistí nemůžu ani usnout. *1* Hlavně mu závidím tu jeho aroganci a nafrněnost. Btw, zpěvák se z něj nestal ani náhodou, stal se z něj rapper, ale velmi podprůměrný.
-
-
Rytmus je nejlepší ikdyž se ne všem líbí .... stěžovat si ale nemusíš jestli se ti nelíbí jak rapuje tak prostě přepni tu písničku a nebo ještě líp ji ani nepoštěj !!! *3*
-
uvaha o RYTMO
http://www.uloz.to/9334612/pv-odt - jde o muj nazor a pohled na vec - klidne to publikujte dál :) -
-
Re: uvaha o RYTMO
Hezký.... :D :) =) Přesný:) -
Re: uvaha o RYTMO
Je to celkem dobrá úvaha, konečně rozumné vysvětlení.
-
-
rytmus je dobrej fandim mu a dare taky jsou dobry par *4* *4* *4*